Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Parkirni senzorji

Parkirni senzorji

Mene pa zanima ali imate mogoce in vgrajujete tudi senzorje za parkiranje. Zanima me tudi koliko to znese cenovno skupaj z montazo. Imam BMW serije 3 letnik 2003.

lp

Parkirne senzorje za vsa vozila znamke LASERLINE se da kupiti po ceni 69.900 sit (lahko so tudi v barvi vozila) in zmontirati pri podjetju TA-DA d.o.o. , Slovenčeva 93 1000 Ljubljana tel:01/565 55 55, em@il:[email protected]

lp

ZELO DOBRA ZADEVA VENDAR JE TREBA PAZITI PRI IZBIRI PROIZVAJALCA KAJTI NISO VSI ENAKO KVALITETNI IN NE ZAZNAVAJO OVIR NA ENAKO RAZDALJO

ZELO DOBRA ZADEVA VENDAR JE TREBA PAZITI PRI IZBIRI PROIZVAJALCA KAJTI NISO VSI ENAKO KVALITETNI IN NE ZAZNAVAJO OVIR NA ENAKO RAZDALJOJanko napisal:

> Mene pa zanima ali imate mogoce in vgrajujete tudi senzorje za
> parkiranje. Zanima me tudi koliko to znese cenovno skupaj z
> montazo. Imam BMW serije 3 letnik 2003.
>
> lp

Naše podjetje je zastopnik za avtoalarmne sisteme LASERLINE v SLO prav tako pa imamo og tega proizvajalca tudi prakirne senzorje, ki smo jih začeli med prvimi v Sloveniji tudi montirati. Cena kompleta z montažo je 69.900,00 sit v primeru, če stranka želi jih tudi pobarvamo v barvi avta kar pa je cca 5.500 sit doplačila. Plačilo je možno tudi v obrokih na gotovino pa nudimo 5% popusta. Senzorji so zelo lepega izgleda in delujejo zelo kvalitetno. Lahko si jih pa tudi ogledate na našem avtu kako zgledajo.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Ta-da d.o.o. Slovenčeva 93, 1000 Ljubljana tel: 01-565-55-55 fax: 01-565-55-50 [email protected] www.tada.si delavni čas od 8:30 do 17:00

New Report

Close