parna likalna miza v hoferju ta četrtek
če se kdo spozna na te likalne mize, naj mi prosim pove, a je ta kärcherjeva parna likalna miza v redu, ki bo od četrtka v prodaji pri hoferju,
na kärcherjevi uradni strani takega modela namreč ni. septemra se je prodajal en drug model in zasledila sem na forumu, da je bil kar ok.
če kateri ta opis kaj več pove:
http://www.hofer.si/si/html/offers/58_25876.htm
a jaz prav razumem, da se površina likalne deske napihuje in istočasno izsesava vlago?
a je fajn imeti potem tudi parno likalno postajo ali je vseeno, če imam navaden parni likalnik?
sovražim likanje, če bi mi pa ta miza vsaj malo olajšala zadeve, bi si jo nabavila… za tak denar. ena znanka ima neko profesionalno mizo za 1500 eur, toliko pa jaz ne dam.
hvala in lahko noč.
Smo že pred časom debatirali tule: če gre za model, kjer ne moreš pri likalni postaji sproti dolivat vode med procesom likanja, odsvetujem nakup – zato, ker lahko traja tudi do pol ure, da “spusti” ventil in da lahko dotočiš novo vodo v rezervoar.-itzguba časa. Pa tudi ventil se bolj kvari. Mi lahko verjameš, da te pri likanju npr. 10 srajc in še nekaj dodatnega kupa perila mine volja do likanja z dvema polurnima pavzama vmes… En tank zdrži npr. 5-7 moških srajc, nič več…
Likalna deska z odsesevalno funkcijo je pa OK, je pa kompatibilna s katerokoli drugo parno likalno postajo, samo mora bit taka, da paše gor na nastavek zgoraj – Pri tej Karcherjevi posodo/tank obesiš pod desko na tak kaveljc, kar je včasih malo nerodno in lahko po nesreči tudi padre dol s kljuke…