Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Parndorf

Parndorf

Zanima me, če katera hodi nakupovat oblačila v ta center, ki je blizu Dunaja? Kakšne izkušnje imate? Se splača?

ja se splača ! imajo veliko ponudbo dobro kvaliteto pa nekateri tudi sprejemljive cene !

V Parndorf grem 2x letno, pomlad in jesen.

Jaz sem zadovoljna, izbira pestra, cene pa malo ceneje kot pri nas.

Je pa isti center tudi nekje pri Benetkah

Tisti pri Palmanovi se ne more primerjati s Parndorfom. Ta v Avstriji je večji, bolj založen in cene sprejemljivejše. Si je pa treba vzeti čas in biti potrpežljiv. Predvsem pa je treba imeti nekaj kondicije.

Pepe strinjam se s tabo ! Tudi moje izkušnje so takšne-bravo mi!

Hvala za odgovore.Koliko časa se voziš do Parndorfa npr. iz Kranja ali Ljubljane?

Mi pa si zorganiziramo 1x letno “mini dopust”, prespimo v bližini na Dunaju ali Bratislavi, pa potem naslednji dan spočiti kupujemo v outletu Parndorf do onemoglosti”.Najraje četrtek ali petek – izogibamo se sobot, ker je takrat gneča nepopisna, pa še zaloge so bistveno manjše.

Zadnjič smo naleteli na tak dober “ulov” – je imel Burlington izjemno razprodajo zaradi menjave lokacije trgovine in so bili vsi artikli dostopni po smešno nizkih cenah: vse nogavice po 1 EUR ( redna cena npr. moških dokolenk je bila po 12-14 EUR (!).,pa puloverji so bili po 10-20 EUR, v redni ceni pa od 65-80 EUR (!). Se nam je kar smejalo.
Vedno zavijemo tudi v Geox, kjer za ceno enih čevljev pri nas, tam kupim npr. 3 pare otroških čevljev…Pa zase vedno dobim kaj, ker imam zelo majhno nogo, pri nas pa nikoli nič. Zdnjič sem “stauhala” ene odlične škornje, sicer lanski model, ki so takrat stale 199 EUR, sedaj sem jih kupila za 50 EUR…
Oblačila tudi – npr. zase v Gerry Weber-ju vedno najdem kaj po smešno nizkih cenah: čisto podobno krilo, kot sem ga kupila tam za 30 EUR (iz letošnje kolekcije, le en šiv je bil malo postrani zašit, ampak se nič ne vidi-v bistvu “B” kvaliteta) je v Sloveniji 150 EUR

Še raje pa, ko potujem službeno po Italiji, zavijem v outlete iste verige v bližini Firenc, ali pa Rima…Tam je šele izbira!

Žal smo pri nas postali pri oblačilih in obutvi pozorni predvsem na to, da ne preplačujemo tistega, kar je na voljo doma.

Računaj, da se iz Ljubljane voziš z vmesnimi postanki (kavica ipd) cca. 4 ure

New Report

Close