Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek parni likalnik in likalna deska…

parni likalnik in likalna deska…

.. pri meni ne gresta skupaj.
likalna deska, sicer kvalitetnega proizvajalca, ima spodaj neko črno snov, ki naj bi vračala toplotno energijo še od spodaj nazaj na tkanino(varčevalno), ker pa imam parni likalnik, se ta “vrnjena ” energija prav neprijetno čuti kot nekakšen odboj, občutek imam da kar “privzdigne “likalnik od tkanine.
druge likalne deske so pod prevleko v obliki mreže. opozorili so me, da se utegnejo zaradi moči parnega likalnika te mreže poznati na tkanini.
tretje pa so drage kot žafran: 60k.Tiste ki se grejejo od spodaj.huuu!
kakšne likalne deske posedujete ve, ki imate tudi parne likalnike (4bari)
se opravičujem za “ekspoze”, hvala za odgovore

Jaz imam tisto z mrežo. In je res, včasih, na nekaterih tkaninah, se ta mreža pozna, na enih hlačah tudi še po pranju.

Ja, nimam kakšnega hudega likalnika, navadnega s paro, pa se zgodi, da se naredi vzorček mreže likalne deske. Sem že resno premišljevala, da bi nazaj vzela leseno desko, ki sem jo dala stran, ker je bilo stojalo že zelo majavo oz. na pol polomljeno…

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Jaz imam Batagelovo Stireo, z njo sem maksimalno zadovoljna. Likalna deska je ogreta, oblačila pa likam le na eni strani.

Tudi moja miza je z mrežo in ker imam oblečeno 2x torej imam napenjani 2 prevleki eno vrh druge, ne pušča nikakršne sledi . Tista iz iverice pa mi je razpadla vsled premočne pare-sicer pa vem, da za to ni primerna. Poizkusi torej povrhu napeti še eno prevleko!

Imela sem priložnost preizkusiti Vorverkov likalni sistem in bila ful navdušena, ker to je dejansko likanje v popolnoma drugem pomenu besede.
samo cena je kar visoka.

Koliko pa stane tale Vorwerkov sistem?

Pred meseci na sejmu na GR so imeli ceno okrog 180k, se mi zdi, z možnostjo plačila na obroke.
Ampak res ni primerjave z običajnim likanjem.

New Report

Close