partis
Pravkar sem sem hotela iti na partis in si dati dol kakšen dober film,pa mi napiše BILI STE ODSTRANJENI iz partisa:(a ve kdo zakaj to?Sicer vem da sem imela nisko razmerje ampak nevem kako to gre saj ko sem dala dol film sem ga tudi postila gor,nisem ga brisala.Kako doseči visoko razmerje,prosim če mi kdo razloži ker pojma nimam kako to gre.Aja pa samo tri filma sem dala dol v zadnih dveh mesecih mogoče je to uzrok nevem res.
Nalažje si dvigneš razmerje, če si snameš kako popularno zadevo (nanizanko, film…za katero veš, da bo veliko povpraševanje) in jo nato seješ par dni. Sploh ti to uspe s kako in nanizanko, ugotoviš, katere dni jo nalagajo, jo med prvimi snameš in nato seješ dalje. Sej ni treba, da ti je zadeva všeč, samo rejting si dvigneš.
Odstranjena ste bili iz partisa , ker si imela prenizko razmerje.Če je tvoje razmerje nižje od 1 postopoma , če se seveda to ne izboljša od partisovih moderatorjev dobiš opozorila.
Svetujem ti , da se na partis prijaviš še enkrat tokrat seveda z drugim elektronskim naslovom , ker ti prejšnjega ne odobravajo za prijavo še nekaj mesecev.Ko se enkrat vpišeš moraš sejati , kar pomeni , da tisto kar si ti naložila na svoj računalnik posreduješ tudi drugim članom partisa.To pa narediš tako , da imaš odprt program s katerim iz partisa nalagaš filme.Seveda moraš pred tem nekaj stvari naložiti na računalnik s partisa , da jih bodo lahko drugi naložili od tebe.Drugače pa obstaja pravilnik , ki ti bo odgovoril na vsa tvoja vprašanja če ga pozorno prebereš.
P.S.:Če ti po ponovnem vpisu še kaj nebo jasno me na partisu najdeš po vzdevkom Eyva in mi napišeš sporočilo.
H&K
To se je zgodilo verjetno zato, ker si ‘pijavka’. Dol vlečeš, kar rabiš, nato pa ugasneš program. Partis pa deluje na principu, da tudi deliš z ostalimi, to pomeni, da moraš imeti odprt program par dni skupaj, ne samo za tisti čas, ko dol jemlješ. Če ne boš spremenila svojih navad, boš tudi z novim email računom dobila to opozorilo čez nekaj časa.