Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Partis bo kmalu nazaj

Partis bo kmalu nazaj

Se malo in bomo spet lovdali filme juhuuu

Eh, ne pogrešam ga več, sem se drugače znašla. Edino če ostanejo stari uporabniški računi in točke še ga mogoče kdaj pa kdaj uporabim, toliko da vidim seznam najnovejših filmov, katere bom drugje downloadala, da si ne kvarim razmerja 😁

Meni bi prav prišel za specifično slovenske zadeve. Kje si pa to našla Blefnica?

Mogoce kdo ve zakaj podnapisi na tv ne delajo? Ko grem v nastavitve se sploh ne da nic nastimat. Ce gledam na telefonu film pa dela normalno. Trenutno lovdam z infire, samo mi ni prevec vsec, ker kar iscem, nimajo.

Super je bil pred sesutjem, potem pa ne vec tako, iskalnik je bil sranje.

Ce res pride nazaj, raje vidim, da ima manj vsebine in se pocasi nalaga nova baza, a da je iskanje in funkcionalnost na ravni kvalitete pred sesutjem.

Odgovor na objavo uporabnika
rok-1, 04.01.2024 ob 16:26

Meni bi prav prišel za specifično slovenske zadeve. Kje si pa to našla Blefnica?

Rok, ni slovenski portal, torej ne vem kako bo s slo.zadevami.

Filme potegnem z .www1337x.to

Podnapise pa naknadno z .www.opensubtitles.org

Bibita, datoteko s podnapisi preimenuj enako kot je datoteka s filmom in bo delovalo na tv, le končnico .srt pusti pri podnapisu, ostali text pa mora biti enak.

ce isces slosinh ali slo serije si prever plexus.si… kjer zbirajo torrente iz vseh slovenskih strani…

Ne, jaz sem na Partisu iskal in uporabljal predvsem za Slo specifične zemljevide in podobne zadeve.  Včasih tudi kakšne star Slo filme… npr “To so gadi” in podobne.

Mednarodne zadeve in novejše filme je lahko najti tudi na drugih imenikih.

kaj je partis plačljiv?

Sem se registrirala, vpisala, ampak karkoli vpišem pod iskalni niz, mi nič ne najde. Kaj dela ali ne dela?

Kje downloadate filme, predvsem sinhnorizirane?

Odgovor na objavo uporabnika
Spidi gonzales, 12.07.2024 ob 15:20

Kje downloadate filme, predvsem sinhnorizirane?

Ne loudam sinhroniziranih in jih nikdar nisem, tudi za otroke ne.

New Report

Close