Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek partis-freeleech

partis-freeleech

Prosim za nasvet. Sem nova uporabnica partisa. Vem, da je potrebno na začetku sneti en freeleech. Svetujte mi, kateri in kako ga najti.

Odpri Partis potem pa zgoraj pojdi: Torenti – > Brskaj – > in na desni strani klikneš na Opcije in izbereš – > Samo Freeleech.

No, to čisto ne drži, Če boš snela freelech, ki ga nihče drug ne downloada, se tvoje razmerje ne bo izboljšalo. Šteje se namreč, koliko odjemajo od tebe in koliko ti snameš. Razmerje pa mora bit najmanj 1:1. Torej , če hočeš takoj dobit nekaj za razmerje moraš snet freeleech, ki je aktiven in ima veliko odjemalcev, ne glede ali ga potrebuješ ali ne, ker se ti šteje samo tisto koliko od tebe odjemajo in ne tudi kar ti vlečeš dol. Na partisu je pa označeno s free

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

hvala, sem našla spodaj opcijo top freeleech in videla, da ima precej odjemalcev novi Madmax in snela tega. Sedaj bom pa malce počakala :). Bomo vidEli.

Tam, kjer piše Razvrsti, izbereš “po pijavkah padajoče” in vidiš kateri se najbolj downloadajo.

http://putlocker.is/watch-mad-max-fury-road-online-free-putlocker.html

Evo mad maxa se ni treba nic matrat…

Aha, registrirani uporabniki BlazRigelnus, cicibici, Robi in modrival ste lopovi! Pričakujte v kratkem položnice na dom!

New Report

Close