partis, mojblink,… še kakšna takšna slovenska stran? hvala
Včasih je bil še slobytes.net (preimenovan pred časom v utorrent.si), pa je žal pred slabim mesecem preminil
Tukaj imaš še preostali seznam:
http://prome.blog.siol.net/2009/06/22/seznam-slovenskih-torrent-sledilnikov/
Vljudno vabljeni na slovenski torrent tracker:
Tukaj je še Nova svža Slovenija Torrent Sledilnik!
Ej pomiri se…za kake specialne, redke filme ali za filme z visokimi GB, tud uporabljam se torrente….za vse ostalo je pa Popcorn zakon….zdaj mi pa razlozi zakaj ti je to tko smesno?[/quote]
:))) Dobro vem, kaj Popcorn in ga uporabljam, tak debil, da bi se ob tem zgražala nad vsemi, ki uporabljajo torrente, pa vseeno nisem. Ker to je točno to – torrenti. Spet mi je za umret smešno, kako pameten hočeš biti, v resnici pa nimaš blage veze o ničemer. Daj raje mal cvička rukni, pa kakšno ciganko kresni, forum pa pusti pri miru, ker se samo smešiš.
Ej pomiri se…za kake specialne, redke filme ali za filme z visokimi GB, tud uporabljam se torrente….za vse ostalo je pa Popcorn zakon….zdaj mi pa razlozi zakaj ti je to tko smesno?[/quote]
:))) Dobro vem, kaj Popcorn in ga uporabljam, tak debil, da bi se ob tem zgražala nad vsemi, ki uporabljajo torrente, pa vseeno nisem. Ker to je točno to – torrenti. Spet mi je za umret smešno, kako pameten hočeš biti, v resnici pa nimaš blage veze o ničemer. Daj raje mal cvička rukni, pa kakšno ciganko kresni, forum pa pusti pri miru, ker se samo smešiš.[/quote]
Lej, tako kot so zahojeni tisti, ki še vedno uporabljajo CD-je, DVD playerje, sploh pa VHS kasete, so tudi tisti ki uporabljajo striktno torrente…sploh pa slovenske, kjer je slaba izbira specialnih filmov…
Še vedno mi pa ni jasno kaj tolk smešnega pri Popcornu da boš iz stola padla?
Lej, tako kot so zahojeni tisti, ki še vedno uporabljajo CD-je, DVD playerje, sploh pa VHS kasete, so tudi tisti ki uporabljajo striktno torrente…sploh pa slovenske, kjer je slaba izbira specialnih filmov…
Še vedno mi pa ni jasno kaj tolk smešnega pri Popcornu da boš iz stola padla?
[/quote]
Ti si smešen, debil xD