Partis – težave
KAKO se uploada torrent na partisu,noče mi ga tudi če ima 1000000000000000000 pijavk
Sami bebci nesposobni
Alfred, ti verjetno mednje ne sodiš, kajne?
Ali kdo ve v kolikšnem času moraš imeti ratio 1. Meni se zelo malo dol vleče, koliko filmov si naj dol potegnem na enkrat?
heei.
mene zanima kako se na partisu zviša razmerje??
napisal mi je da me bodo skenslal? kaj zdaj?
hvala že u naprej. :))*
ne briš ali premikaj datotek ki si jih downlodal, ne iz programa in ne iz map kamor jih je program pač dal..
al pa pjt dol potegnt FREELEECH filme (kjer se ne šteje download) pa pust en mesec pržgan:D
men dela vse brez problema.. sam nesmeš kompa ugasnt takoj k maš film dol
ko berem tole, se mi na ustnicah izrisuje nasmeh …
partis je torrent tracker, in ponuja vsebine zastonj. Če ste nekateri tolk levi, da ne razumete preprost pojem “ratio” potem vam pač ni pomoči.
S tem, da ste donirali nekaj evrov in se potem usajate, da se vam nihče ne javi, da se administratorjem “jebe” ste pokazali svoj ego. Če ste donirali to ne pomeni, da ste kaj kupili. In se nimate pravice sploh usajat. Ko potegneš nek film (700mb) pač počakaš da se upload pokrije (ratio 1.0), če pa “kenslate” torrent takoj ko mate komplet na disku ste pa en navaden “leecher”.
Če vam ne diši držati razmerja vsaj 1:1 (sam ga imam preko 6) potem lepo nehajte uporabljat partis in si filme vlečte iz kakšnega “non-ratio” trackerja. Podnapise si pa snamte drugje. Case closed.
Mene pa zanima, ce kdo ve za kaksno podobno stran kot je partis v Nemciji/Avstriji (iscem nekaj specificnega v zvezi s konji, kar tukaj ni za dobiti, “zgoraj” pa bi morda lahko bilo…)
thepiratebay
asdfghjklč kaj ti naj nategnli so te XD
lep dan nekaj me zanima kako to da ni partisa oz mi ne dela
Upam, da bodo ukinili partis in storilce tudi primerno kaznovali (saj sluzijo denarce na racun drugih podjetij, ki dejansko delajo na razvijanju programov, filmov, knjig itd.)
Uporabniki nimajo pojma, koliko je potrebno casa da s nekaj takega razvije, da ne govorim o denarju. Potem pa pridejo taksni kreteni in 5 let tvojega dela dajo na internet vsem na razpolago. Zalostno, da se nekaj takega dogaja. Bo po potrebno ukrepati, ker to neomogoca razvijalcem, da razvijajo naprej in delajo na izboljsanju svojih storitev – itak, ce ni denarja ni muzike.
Tko je. Ce se ne skritnjate z mano, je to le se en dokaz, da krsite zakon.
Ohja, iz partisa so me že ene 8krat vrgl, ker nevem kaj je fora to razmerje in kako, s čim se ga ohranja, en nej po domače razloži :).
Ohranjaš ga tako da maš razmerje 1:1 to pomeni če dol potegneš 700MB moreš isto količino odsejat do razmerja 1:1… najboljše je če maš več od sejanega kot povlečenega na pc…
Jst recimo mam dol potegnjeno 21.4GB on gor naloženo 28.8GB to pomeni je razmerje 1.34 in me do sedaj še niso zbrisali ker izpolnjujem pogoje 😉
lahko kdo pove kaj morem točno kliknit da si zvišam ratio? HVALA ŽE V NAPREJ ;))
Mene zanima zakaj na Partisu ne deluje Enostaven izpis brskanje – Coverflow padela samo prva stran (tukaj je še URL) http://www.partis.si/brskaj
Prosim nekoga,če ve kaj se dogaja – najprej Moj Blink popravljajo že celo večnost – zdaj pa že Partis ne dela – sploh ne moreš brskat in iskat filmov,glasbe,…itd. RNOSTAVNO NE GRE – NALAGA IN NALAGA in nič ne naloži????
Prosim za ogovor in se že v naprej zahvaljujem!!!
Lp
Bogdan
Probaj z Google Chrome.
hey, pol pa mi prosim povej in pomagaj, tri mesece sem imela izkloplen internet zaradi selitve, razmerje sem imela pa čez dva …pred tremi dnevi sem se ponovno prijavla na partis potegnila dol nekih5 filmov …in imela razmerje 0,75 …danes se mi je zrušil in so mi morali na novo naložit windovse,…. sedaj pa stran partis za mene sploh ni več dosegljiva… Kaj naj storim, da bom lahko stran spet uporabljala, prosim za pomoč in odgovor…l.p. Mary
Zivjo mi lahko kdo pomaga pred mesecem dni sem se preselil v nemcijo in ne morem vec vleci filmov z partisa ko se hocem logirat me samo vrze vn na google!!!
Ali partis dela komu zadnjih par dni?
Danny: Da, partis dela, probaj z drugim brskalnikom.
Kensigton: Uporab kaksen vpn program, ki ti fejka tvoj IP. Si naredis tazga, ki ni od Nemcije. Drugace pa imas se zmer piratebay in kickasstorrents.
Forum je zaprt za komentiranje.