Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Partis – torrent – Nero

Partis – torrent – Nero

Ker sem začetnica nimam pojma kako zapeči CD v Nerotu!

A mi lahko kdo napiše potek? Kakšen CD mora biti to? Ker jaz dejansko nimam pojma kako to naredit.
Iz Partisa sem potegnila dol torrente zdaj bi pa to rada zapekla na CD.

Prosim če se komu ljubi napisat kakšen je potek, bi bila zelo hvaležna.

Odvisno je seveda od tega kaj zaene torrente si potegnila. Če je to muzika, to zapečeš na CD. Če so filmi, ki jih želiš potem gledati na DVD-playerju boš mogla zapečt DVD (tudi ponavadi so te datoteke tako velike, da je CD premali).

Nero pa … greš na Nero Start Smart … izbereš kaj želiš posneti in kam (se pravi izbereš tip diska CD ali DVD in potem naprej podatkovni disk ali avdio CD). Ko se ti odpre okno enostavno iz desnega dela, kjer so datoteke iz tvojega računalnika, preložiš v levi del, kjer je zapisljiv DVD in potem klikneš gor na ikonco Burn (Zapiši) ali nekaj podobnega piše. In potem sam slediš navodilom. Saj je zlo enostavno.

če si s partisa potegnila samo torrente, potem to še ni to, upam da veš, da moraš z ustreznim programom (npr µTorrent) potegniti cel film 😉

To sem naredila – potegnila vse dol… zdaj pa ne vem, a bi mogla to shranit tudi posebej na disk na računalniku, da potem preneseš v nerotu na CD?

joj kok se počutim glupa… samo žal za to tehniko sem čist mrzla

na računalniku imaš že shranjene, samo poišči mapco v katero se je shranilo

ponavadi na C:\ v mapi Downloads ali kaj podobnega… lahko preveriš v nastavitvah programa, kam ti shranjuje

Nekaj je začelo dogajati vendar je prišlo do 91{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in ne gre naprej…. že kar nekaj časa.
A če je MP3 mora biti spet drugi CD?

Da ne bom odpirala nove teme, bom tukaj vprašala.
Iščem torente od serije Echo beach, ne celo sezono ampak prvi del, se pravi s01e01. Na netu ne najdem nobenega torenta, s katerim bi mi snemal dol ta del.
Ali lahko, prosim, pogledate (tisti, ki ste prijavljeni na partis.si), če je ta del gor. Prooooosim!!!!

New Report

Close