Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek partis za telebane

partis za telebane

Registrirala sem se na partisu in pojma nimam, kako naprej.
Poiščem film, kliknem na prenos in nič se ne zgodi. Vpraša me, ali shranim – kliknem, da ja, ampak shrani mi nekaj kb in potem je konec, čeprev je film nekaj Gb. Opazujem, če se kje karkoli dogaja, ničesar ne opazim. A mi prosim nekdo poenostavljeno napiše, kako se sname film, proooosim? Hvala!

Ali si si naložila program Torrent? Za nalaganje filmov potrebuješ Partis+Torrent.

Vpiši v Google download Utorrent

nakar ga instaliras in nato to datoteko oz. film, ki ga zelis zdownloadati kliknes in das odpri z uttorent.. to je vse… film ce ima sejalce se bo dal hitro dol, ce jih nima pa lahko tudi cakas nekaj casa… …. za lazjo predstavo pa napisi v youtube :

How utorrent works ali kaj podobnega…

Lp

A tud enga človeka nimaš okrog sebe da ti razloži tako simpl zadevo???

a ti pa ne bi pomagal al kako? pa tak gentleman 🙁

Film se ne sname iz Partisa in podobnih strani, ker na njihovem strežniku nimajo filmov. Partis in podobni so le “Trackerji” oziroma sledilniki, ki omogočajo sledenje datotekam oziroma filmom. Datoteke pa imajo uporabniki na svojih računalnikih.
Zato trackerji neposredno ne kršijo zakona o avtorskih pravicah, saj omogočajo le deljenje datotek. Krši jih tisti, ki poseduje kopijo programa ali filma brez originalne izdaje.

Za uporabo sledilnikov rabiš program “torrent”. Navodila za uporabo pa prav tako najdeš na Partisu.

a ti pa ne bi pomagal al kako? pa tak gentleman :([/quote]

Smo pa menda že tolk v računalniški dobi, da je že sramota, če nekdo tega ne ve…

a ti pa ne bi pomagal al kako? pa tak gentleman :([/quote]

Smo pa menda že tolk v računalniški dobi, da je že sramota, če nekdo tega ne ve…[/quote]

ne ni sramota. sploh, če nekdo pove, da je nov pri tem in prosi za pomoč. pa niti ne veš koliko je gospa stara in koliko ima znanja iz rač., morda dela prve korake … malce empatije drrrr… ;)))

Hvala, hvala vsem za pomoč. Sedaj mi že nekaj prenaša, upam, da mi uspe.

Za DRRR – sramota gor ali dol – tega ne vem in tudi vprašati nimam koga. Sem pa prepričana, da tudi ti česa iz katerega drugega področja ne veš in bi ti marsikdo rekel, da je sramota, da tega ne veš.

desno spodaj pazi, da boš svoje datoteke sherala/delila. ker če ne boš te bodo benali. šeraj vsaj 1/1

Heh, ravno zaradi tega tabrihtni nikoli nismo uporabljali partisa…Kickass torren ali Isohunt + podnapisi.net je najboljša kombinacija…da ne govorim o izbiri, ki je pri partisu slaba..govorim o tem, kolk npr. BRripov obstaja za en film…

Se deloma strinjam, da se večino stvari iz Partisa dobi na drugih – “zastonj” straneh, ki ne zahtevajo registracije. Ampak če potrebuješ risanke, sinhronizirane v slovenščino npr. – ti pa prav veliko druih možnosti ne ostane. Tak da meni je Partis čisto kul 🙂

Smo pa menda že tolk v računalniški dobi, da je že sramota, če nekdo tega ne ve…[/quote]

ne ni sramota. sploh, če nekdo pove, da je nov pri tem in prosi za pomoč. pa niti ne veš koliko je gospa stara in koliko ima znanja iz rač., morda dela prve korake … malce empatije drrrr… ;)))[/quote]
Se povsem strinjam. Neakteri znajo odpret 24 ur in youtube, drugi snemajo torente in igrajo videoigre, tisti ki smo pa bolj napredni pa sestavlajmo igre!! Ni pravično da se primerjaš z človekom ki se šle soznava z računalniki, medtem ko ti 24/7 visiš na računalniku.

Ptrenesi si program Qtorrent ( http://www.utorrent.com/intl/en/downloads/ ), ga inštaliraj z njim odpri datoteko določi, kam jo hočeš shraniti in pritisni, kamor hočeš shraniti in pritisni V redu.
Film se začne prenašati. Čez nekaj časa boš našla film na izbrani particiji

V treh letih je pa tale film gospa verjetno že uspela pogledati:)

Heh, ravno zaradi tega tabrihtni nikoli nismo uporabljali partisa…Kickass torren ali Isohunt + podnapisi.net je najboljša kombinacija…da ne govorim o izbiri, ki je pri partisu slaba..govorim o tem, kolk npr. BRripov obstaja za en film…[/quote]

Aaah, ne seri, kako si zaostal. Tabrihtni obvladamo angleščino in se nam z vlečenjem zadev dol že dolgo ni več treba ubadat, ker pogledamo vse na netu. Kakšen partis in podnapisi.net. :))

pozdrav!
danes sem se registriral na partisu in ne vem kako naložiti video na partis, mislim, z videov em se naučil kako dodati, vendar mi je čudno, ker na videih, če klikneš na torenti, se ti pokažejo 4 podkategorije- browser, xxx, za najmlašje in naloži video. pri meni se pojavijo le prve tri. zanima me če se mi bo 4. poodkategorija pojavila za en čas, ali pa je na partisu kaka novost

ce bi bil vsaj pol tolko brihten ko se hvalis da si, bi vedel da vsaka stvar ki jo vidis na “netu”, se shrani na tvoj racunalnik. Verjetno si zacel uporabljat popcorn time ali kaj podobnega in si celi pameten. Dejansko pa je princip totalno isti, samo da gledas sproti kaj vleces dol

Film se ne sname iz Partisa in podobnih strani, ker na njihovem strežniku nimajo filmov. Partis in podobni so le “Trackerji” oziroma sledilniki, ki omogočajo sledenje datotekam oziroma filmom. Datoteke pa imajo uporabniki na svojih računalnikih.
Zato trackerji neposredno ne kršijo zakona o avtorskih pravicah, saj omogočajo le deljenje datotek. Krši jih tisti, ki poseduje kopijo programa ali filma brez originalne izdaje.

Za uporabo sledilnikov rabiš program “torrent”. Navodila za uporabo pa prav tako najdeš na Partisu.
[/quote]

Kako pa sejes oz.deliš da ti ostane razmerje 1 ali več?

Samo torrent pustiš na miru dokler ga ne daš gor toliko kot si ga snel.

Torrent, ki ga preneseš s partisa (deliš) oz. seješ na način, da ko preneseš nek film (npr: Johnny English Strikes Again) do konca oz. 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} potem torrent datoteko samo pustiš in ne smeš nič zbrisat !!!

New Report

Close