Najdi forum

MEN PA NOČE POKAZAT PODNAPISOV ČEPRAV SO ZDRAVEN PA SEM ŽE USE PROBU NEKI ČASA SO MI DELAL ZDEJ PA NE VEČ A LAHKO GDO POMAGA PLISSSSS !!!!!!!!!!!!!!!!?????????????

HVALA LOL 😉

zakaj mi piše da sem odstranjen od portala

hei
včeraj sm se prijavila na partis pa sm že 1 film dol potegnila zdej pa ne vem kako sejat

prosim pomagite

robin

ami boste to kaj porihtali. da bom šel lahko na prtisa. al niste spoisobni tega naredit. pa želim kak odgovor glede te napake?

Jaz sem se šele dobro prijavila na Partis, vmes nekaj dni sploh nisem šla na net (ni blo cajta), pa sem tud dobila message, da imam 5 opozoril in ben?!?!? Wtf??

Če niste sposobni ohranjat up/down ratia nimate na partisu kaj delat. Uporabljajte piratebay, podnapise pa včete iz drugje.

A je Partis prenehu obstajat? Men napiše: Problem loading page.

Vidim, da vas kar nekaj omenja razmerje upload/download. Če želite imeti to razmerje visoko (višje kot 1:1) bi morali imeti kar pošteno povezavo od svojega ponudnika in imeti bi morali nek torrent, ki bi ga veliko ljudi vleklo dol in le tako vi se vaš UPLOAD zvišal. Kaj pa lahko storijo povprečni ljudje ki bi potegnili dol le nekaj sinhroniziranih risank in imajo povezavo 1Mb/256kb? Za več informacij kako lahko hitro (beri v minutah) izboljšaš razmerje upload/download pišite na jazsemtudi@gmail.com in vam bom z veseljem pomagal…. Se tipkamo tam čez…

zakaj imam 5 opozoril ban

mene pa zanima čist neki druzga.. pa vem da ne spada v to temo, ampak vseeno :
imam preko 100 gb uploada in me interesira da bi tud sam kej uploadal.. pa me zanima a je to legalno v sloveniji in ali me lahko preganjajo ko bom uploadal nekaj? Ker nebi glih hotu da neki naložim, pa mi pride pol polcija na vrata 😀

Lep pozdrav
Buuuu partis.
Kaj se mi je danes zgodilo….. prijavim se na partis in mi napiše¨¨ uporabljate debilen brskalnik ie in ne morete dostopati, dowloadaje si chrome, ali firefox. Kakšna nesramnost. Ne, ne maram tehbdveh, za mene sta debilna in mi ne pride na misel.
Čav glupi partis papa

Zakaj nesramnost? Chrome in Firefox dovoljujeta uporabo funkcij, ki jih ostali brskalniki kot Internet Explorer, Safari ipd. ne dovoljujejo, sploh pa je varnost v IE zeloooo vprašljiva, Chrome in Firefox sta pa med najboljšimi brskalniki na svetu, tako da nevem kje je težava?

Ne, meni se ne zdi, a prej sem lahko brez problema brskala z IE, zame sta oba nadležna in brezvezna brskalnika, vsiljujeta mi nastavitve reklame in nista mi všeč, mislim pa da partis od njh dobiva denar in to je cel point

Jaz imam računalnik priklopljen izključno na HDTV in zato, da so fonti vidni normalno vključeno okrog 200% povečavo. Vsi brskljalniki razen IE so pri tej povečavi navadni zmazki. In ta računalnik je namenjen izključno za predvajanje filmov…. Tako da bom potreboval en računalnik za brskanje po partisu in drugega za predvajanje filmov…. Res slaba odločitev, brez da bi pomislili na uporabnike. Pa še doniral sem jim….

Partis eno sranje.Mulci so administratorji in moderatorji,zato pa je tako kot je.

Pozdravljeni.

Partis kot vsaka druga spletna stran ima svoja pravila tako, da če želite jo uporabljati sledite njihovim navodilom, če jo ne želite uporabljati ne slediti pravilom čisto preprosto in enostavno. Izohunt sam ne vem kdo ima črez partis, vendar tvoje ljobusumje do njih je opazno na daleč, siguren pa sem da ga tudi ti uproabljaš tudi če ga imajo tako kot si rekel ti “mulci” 😉
Če vas zanima računalništvo in druge zanimive teme pridite pogeldati na:
Goran’s Blog

rizibizi
Lep pozdrav
Buuuu partis.
Kaj se mi je danes zgodilo….. prijavim se na partis in mi napiše¨¨ uporabljate debilen brskalnik IE in ne morete dostopati, dowloadaje si chrome, ali firefox.

To napiše v win8, v win8.1 dela v IE bp.
Ali kdo ve zakaj?

To je že stara fora Partisa za internetexplorer različice.
Pač osebju ni všeč internet explorer in se malo zabavajo s tem.

Delo na domu preko spleta[/url]

Ubistvu je IE res debilen 🙂

http://www.partis.si

Dostop so ti onemogočili, ker nisi upoštevala pravil portala. Datotek, ki jih potegneš dol, ne smeš takoj zbrisati niti takoj ugasniti računalnika. Vsak portal ima svoja pravila. Kako boš spet uspela pridobiti njihovo zaupanje pa ne vem, z istega IP-ja verjetno bolj težko ali pa šele po določenem času, če se poskusiš registrirati kot nova uporabnica. Medtem pa poskusi druge trekerje, npr. Blink, kakšne hrvaške ali srbske, pa tuje – ki ponvadi nimajo nobenih omejitev.

pejt na Torrent.si

Kje lahko deaktiviram (izbrišem) svoj račun? Prosim, da mi odgovorite čim hitreje, saj ga hočem deaktivirati še preden mi ga sami blokirajo zaradi mojega razmerja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close