PARTIS

Vidim, da vas kar nekaj omenja razmerje upload/download. Če želite imeti to razmerje visoko (višje kot 1:1) bi morali imeti kar pošteno povezavo od svojega ponudnika in imeti bi morali nek torrent, ki bi ga veliko ljudi vleklo dol in le tako vi se vaš UPLOAD zvišal. Kaj pa lahko storijo povprečni ljudje ki bi potegnili dol le nekaj sinhroniziranih risank in imajo povezavo 1Mb/256kb? Za več informacij kako lahko hitro (beri v minutah) izboljšaš razmerje upload/download pišite na jazsemtudi@gmail.com in vam bom z veseljem pomagal…. Se tipkamo tam čez…

mene pa zanima čist neki druzga.. pa vem da ne spada v to temo, ampak vseeno :
imam preko 100 gb uploada in me interesira da bi tud sam kej uploadal.. pa me zanima a je to legalno v sloveniji in ali me lahko preganjajo ko bom uploadal nekaj? Ker nebi glih hotu da neki naložim, pa mi pride pol polcija na vrata

Jaz imam računalnik priklopljen izključno na HDTV in zato, da so fonti vidni normalno vključeno okrog 200% povečavo. Vsi brskljalniki razen IE so pri tej povečavi navadni zmazki. In ta računalnik je namenjen izključno za predvajanje filmov…. Tako da bom potreboval en računalnik za brskanje po partisu in drugega za predvajanje filmov…. Res slaba odločitev, brez da bi pomislili na uporabnike. Pa še doniral sem jim….

Pozdravljeni.
Partis kot vsaka druga spletna stran ima svoja pravila tako, da če želite jo uporabljati sledite njihovim navodilom, če jo ne želite uporabljati ne slediti pravilom čisto preprosto in enostavno. Izohunt sam ne vem kdo ima črez partis, vendar tvoje ljobusumje do njih je opazno na daleč, siguren pa sem da ga tudi ti uproabljaš tudi če ga imajo tako kot si rekel ti “mulci”
Če vas zanima računalništvo in druge zanimive teme pridite pogeldati na:
Goran’s Blog

Dostop so ti onemogočili, ker nisi upoštevala pravil portala. Datotek, ki jih potegneš dol, ne smeš takoj zbrisati niti takoj ugasniti računalnika. Vsak portal ima svoja pravila. Kako boš spet uspela pridobiti njihovo zaupanje pa ne vem, z istega IP-ja verjetno bolj težko ali pa šele po določenem času, če se poskusiš registrirati kot nova uporabnica. Medtem pa poskusi druge trekerje, npr. Blink, kakšne hrvaške ali srbske, pa tuje – ki ponvadi nimajo nobenih omejitev.
Forum je zaprt za komentiranje.