Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Partisa ni več

Partisa ni več

Dragi uporabniki in uporabnice Partisa,
minilo je že teden dni odkar smo izvedeli pretresljivo novico, da nas je za vedno zapustil
alfa in omega Partisa, user #1, lastnik domene in glavni programer – antiloop. Ob tem osebje
izreka iskreno sožalje družini in bližnjim prijateljem.
Čeprav so nas ločili kilometri in državne meje, smo bili povezani v skrbi za največji
in najbolj priljubljen slovenski p2p portal in obenem skozi dolga leta tudi eno izmed
najbolj obiskanih spletnih strani v Sloveniji nasploh.
Dobro veste in ste opazili, da vse od požara v podatkovnem centru v Franciji pred dobrima dvema letoma,
kjer smo izgubili praktično vse, Partis ni več deloval optimalno. Nismo pa izgubili svoje volje
do dela in smo vam vseeno skušali priskrbeti dnevno sveže torrent vsebine, kar nam je v precejšnji meri
kljub preprekam in občasnim izpadom, uspevalo.
Nekoč pa se vsaka zgodba, skupaj z vzponi in padci, konča in kot kaže se bo tako zapečatila tudi
usoda portala Partis.si.

Ob tej priložnosti vas vabimo na naš discord kanal Partis-si ( https://discord.gg/dBg3AF2rJw ),
kjer vam bomo lahko poslali povabilo za torrent portale z našimi relisi in povezave do njih.

Hvala za vsa leta zvestobe in podpore, skupaj smo spisali krasno zgodbo, vam z našimi vsebinami
krajšali marsikatere dolgočasne dni in ure. Naša p2p pot še ni končana, še vedno bomo prisotni
za tiste, ki si želijo naših torrentov (več na discord kanalu) in slovenskih podnapisov
(podnapisi.net, titlovi.com, opensubtitles.org).
Sharing is caring and yes we care!

Spomini so kot iskre, ki pod pepelom tlijo,
a ko jih razgrneš, vedno znova zažarijo.
(J.W.Goethe)

Spisal: metalcamp (DrSi)

Ali obstaja kaksna podobna stran v sloveniji?

Eh ja, škoda, meni je bil Partis všeč in pogrešal ga bom. Škoda res, da ga ni več.

Infire.si

Partis je še vedno, kaj lapate bedastoče:

( https://www.partis.si/login )

je pa nova domena

Odgovor na objavo uporabnika
Sony337, 18.06.2023 ob 12:08

Ali obstaja kaksna podobna stran v sloveniji?

Obstaja Mojblink, boljši od Partisa.

Rabiš pa povabilo.

robi9, 18.06.2023 ob 17:20

Obstaja Mojblink, boljši od Partisa.

Rabiš pa povabilo.

Ni skoraj nič muzike gor.

Anonimen15748292, 18.06.2023 ob 17:30

Ni skoraj nič muzike gor.

Muziko imaš na Spotify.

https://ptujinfo.com/novica/slovenija/se-partis-dokoncno-poslavlja-nekoc-se-vsaka-zgodba-skupaj-z-vzponi-padci-konca

S partisom je očitno konec (objava iz partis.si discord strežnika)
by u/screwdriverfan in Slovenia

Zakaj mi napiše, da je Invite Invalid, ko kliknem na lnk https://discord.gg/dBg3AF2rJw?

metalcrap ti nisi osebje sramota da sramotiš ime partis s tem ko govoriš da imaš karkoli s partisom razen to da si uploadal in sral po vseh drugih uploaderjih

tud rarbgja ni več, ker ni več razlogov za piratiziranje vsebin, za par eurov imaš netflix, za drugih par spotify ali apple music, večina je pa danes itak na youtubu in omrežjih, normalen človek ne krade intelektualne lastnine, če pa nimaš 10 eurov na mesec, imaš pa večji problem kot kje boš dobival vsebine.

Netflix in podobna sranja so woke, torej se jih ne dotakneš niti z dolgo palico, tudi če ti celo plačajo. No, zato pa letna članarina za knjižnico stane 18 €/leto (v Ljubljani, drugje verjetno manj), za penziće in študenteraj je popust, za brezposelne in mladoletne je celo po zakonu zastonj. No, v knjižnicah se da izposoditi tudi DVDje in to po istih pogojih kot knjige (3 tedne z možnostjo podaljšanja, če medtem slučajno ni kdo rezerviral), DVD player se že najde na kakšnem podstrešju, tudi novi TVji še vedno znajo priklopiti starejše kablovje, celo SCART, tako da…. Ali pa se za male pare kupi prenosno CD/DVD enoto, ki se jo z USB priklopi na računalnik, od ta pa s HDMI na TV. Aja, knjižnična članarina avtomatično vključuje tudi dostop do Kanopy (“Netflix” za stare klasike) in BSF (“Netflix” za slovenske filme), za oboje je sicer mesečna kvota oglednih vsebin, prvi nima slovenskih podnapisov, una glupača Jовeвa pa bolj hoče, da bi Disney podnapisal priwoknjene verzije Sneguljčic….

7.41 mam razmerje katerega ne bom očitno nikoli izkoristil če je vsega konec

Lahko prosim pošlješ povabilo?

Čušperk čušperk

Na slotechu je nekdo objavil, da naj bi naslednja stran nasledila partis. Se že da registrirati, vsaj zaenkrat.

https://infire.si/login.php

Je pa sicer čista kopija partisa, kar niti malo ne preseneča. Je pa takšna stran, čeprav kopija, po moje veliko boljše, bolj primerno nadaljevanje zgodbe, kot razni discordi in drugi kanali, ki prvenstveno niso namenjeni p2p sceni. Tako za release ekipe, katere po moje samo tako lahko obstanejo, kot uporabnike. Ta trenutek, ljudje še vedno spremljajo zgodbo partisa in je praktično najboljši trenutek, za nekoga, ki morda ima namen nadaljevati to zgodbo, saj bodo ljudje zagotovo skočili na “nov vagon” če jim bo ta serviran.

Anonimno 5361, 18.06.2023 ob 20:43

7.41 mam razmerje katerega ne bom očitno nikoli izkoristil če je vsega konec

Jaz tud ratiomaster uporabljam

Mi lahko kdo razloži kaj je to Partis? Mi ime nekam znano zveni.

Povezava oz. povabilo ne deluje, mi lahko pošlješ delujoče povabilo?

Sorry…kreten si. A to, da smo ze zdavnaj pokupili vse mozne VHSe in DVDje, s katerimi naj bi dobili pravice za ogled in smo z leti vse skupaj lahko samo v kanto zmetali pa ne pomeni nic? Da smo zmetali tone denarja blesavemu Hollywoodu, pa nam zaradi zastarelosti formata ni vec omogoceno gledanje filmov je samoumevno? Z nakupom kasete smo dobili pravico za ogled, pa so nam po koncu zivljenjske dobe aparatov poslali vse te filme v digitalnih oblikah? Ne, pa tudi ce bi jih kdo vprasal, jih ne bi poslali.

Ne nakladaj.. Moj blink ni nikoli in nikoli ne bo dosegel uspeha partisa. Je popolnoma ne funkcionalno narejen, stare vsebine in nepregledne..

A ta Infire zadeva ze deluje? Sem se registriral kliknil na torrent in mi javlja samo errore, nic se ne odpre niti brskanje po torrentih ne deluje? A ima mogoce kdo kaksno informacijo kako in kaj? Lp

New Report

Close