Najdi forum

Splash Forum Politični čvek partizanska Ljubljana

partizanska Ljubljana

rekordna udeležba poti ob žici, udeležilo se je okoli 30.000 ljudi. Ljubljano so preplavili partizani in rdeče zvezde.

torej je spomin še kako živ in to vsako leto bolj, uh nekateri pa trdite, da Slovenci pozabljamo na svojo zgodovino in NOB, pa partizane, očitno ne drži vaša teza.

Mene smao zanima, kdaj je to Ljubljana bila partizanska.Prvič je partizane videla leta 45.

me spominja na Moskvo.

Koliko od teh 30000 ljudi pa MORA priti? V mislih imam osnovnošolce in srednješolce, ki se takih zadev morajo udeležiti.

hahaha, kar tolažite se, očitni niste gledali prispevkov in videli vse te množice, ki so se udeležile samo teka okoli Ljubljane. Ne boste verjeli bili so večinoma odrasli.

tisto morajo, je pa že zdavnaj mimo in šole ne organizirajo več obveznega pohoda, večina jih sploh ne.

ja ljudje spoštujejo NOB in osvoboditev našega glavnega mesta.

očitno ti, kakor oni potrebujejo nekoga da jih fila.
ti TV, oni pa …..

hehehe, jaz sem bila na licu mesta, veš kako je bilo fajn, dobra volja, pesem, spoznavanje itd., kaj pa drugi potrebujejo pa povej do konca?

rdeče zastave, peterokrake, prapore, stare partizane, Kučana, Semoliča,Ribičiča, Tita in Dolanca, na sliki…golaž, klobase…….

in kaj je tukaj slabega, JJ tudi na svojih shodih ponuja klobase, pa čevapčoče, pleskavice itd. sam partizane zanika, pa svojo partisko knišco tudi.

ej Slovenci se pa res ne znamo več družit, žalostno res!!! prazniki, ki naj nas bi združevali nas ločujejo in to zaradi trapastih politikov.

Mene tam res ni bilo ne letos ne lani ne prej, se pa spominjam televizijskih posnetkov, kjer so vedno kazali nadebudno mladino, kar je bilo pospremljeno s komentarji o več 1000 navdušenih udeležencih. In potem se spomnim radenskega maratona, kamor res pride veliko ljudi prostovoljno, mnogo mularije pa tudi enostavno MORA priti, pa če jim je všeč ali ne.
Saj vseeno, glavno da je bilo prijetno, pa če so šli ljudje naokrog, ker je bilo lepo vreme in so se hoteli sprostiti (najbrž) ali iz zgodovinskih vzrokov (v kar zelo dvomim).

pa tebi ni nič jasno,
saj jaz ne trdim, da je to kaj slabega, majčice si črnogleda.
to je veselje za 30 000 ljudi.

hahaha, preberi svoje poste, potem pa jih razumljivo napiši in to tako, kjer ne bo očitkov in delitev na ene ali druge, ajd, da te vidim.

Ljubljančani so pač z malim zadovoljni…

Si pa vse pomešal.

dopolni ali pa popravi, je pa res, da na jugu vedno delajo p********

škoda ker ni več bunkerjev

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Kaj pa tek trojk? Ali kdo ve kaj so bile trojke?

Tek trojk je to ko trije norci, partijsko usmerjeni tečejo kdo bo prvi…pa ne vem v čem je smisel…verjetno so jih italjančki med vojno tako natrenirali

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Daj kontroliraj se malo. Takih izjav nam res ni treba.

Pa ti povej, kaj so te trojke?

Nasprotniki partizanov bi pa raje skozi okna gledali zastave s kljukastimi križi in belimi smrtmi,ki so hjih imeli belogardisti na kapah.

New Report

Close