Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Partner bi rad analno

Partner bi rad analno

Dokler nekaj ne probas, ne ves, ali ti je vsec ali ne! Tiste, ki imate razne predsodke okoli analnega seksa, pa imate verjetno se kaksne druge omejitve pri seksu, ne le analnih.

Midva sva probala in obcasno prakticirava. Najprej sem sama ugotovila, da me vzburja, ce mi anus drazi s prstom. Potem mi je veckrat obdelal anus tudi oralno, medtem ko mi je obdeloval mednozje. Sla sva korak naprej in ugotovila sem, da ce imam njegov prst v anusu med orgazmom, da je orgazem bistveno mocnejsi.
Ko sva se odlocila, da poskusiva tudi analni odnos, prvih parkrat ni slo, me je bolelo, bila sem neucakana in nesproscena. Potem sem stvar prevzela v svoje roke in ko sem bila res zelo vzburjena in je bila ritka ze nadrazena z jezikom in prstom, sem sama vodila ud v anus. Pocasi in pomalo. Orgazem, ki ga dozivis na ta nacin je veliko mocnejsi in intenzivnejsi od vaginalnega. Je pa res, da me takoj po orgazmu boli in je nadaljevanje analnega odnosa nemogoce.

Ce ste toliko predane partnerju in mu zaupate v spolnosti, se lahko spustite v analni spolni odnos in uzivate v njem. Drugace nima smisla.

Pravite nekatere,če ne probaš ne veš.
Vem pa to,da se tam nahaja trakt za blato.
kako ste ene prtegnjene.Me je kar sram………

A pol ga v usta tut ne daš??? Kaj vse se šele tam nahaja…

Taksnega partnerja imela bi tudi jaz.

Taksnega partnerja imela bi tudi jaz.
[/quote]

Meni paše v položaju kavbojke, ker sama določam tempo. Orgazem je res daljši in močnejši kot pri vaginalnem.

Ne vem v čem je problem. Če bi rad partner analno mu ustrezi. Ampak na začetku pazi da uporabiš lubrikant in da mu boš previdno noter tiščala da se mu analna mišica počasi razširi, ko pa bo enkrat razširjena pa mu lahko tisto kar bosta uporabljala noter nabijaš bolj divje.

Mislim, da se je v 12 letih že odločila, ali bo poskusila ali ne. 🙂

Mislim, da se je v 12 letih že odločila, ali bo poskusila ali ne. 🙂
[/quote]

Danes se bojuje z inkontinenco.

Naj gre k proktologu.

pa ni isto no, če ima tip 20 cm, opa debelega… Anala ni za tipe z dolgim in debelim….Preveč pekoča in trgajoča bolečina, krč nastopi lahko. Ga ni lubrikanta, ki bo to naredil v užitek pri lastniku takega….

pa ni isto no, če ima tip 20 cm, opa debelega… Anala ni za tipe z dolgim in debelim….Preveč pekoča in trgajoča bolečina, krč nastopi lahko. Ga ni lubrikanta, ki bo to naredil v užitek pri lastniku takega….
[/quote]

bolj je kriza če je debel.

probajta takrat, ko imata namen rjuhe zamenjat in ne, ni potrebno klistirja, sam dobro voljo

New Report

Close