Partner bi rad analno
Dokler nekaj ne probas, ne ves, ali ti je vsec ali ne! Tiste, ki imate razne predsodke okoli analnega seksa, pa imate verjetno se kaksne druge omejitve pri seksu, ne le analnih.
Midva sva probala in obcasno prakticirava. Najprej sem sama ugotovila, da me vzburja, ce mi anus drazi s prstom. Potem mi je veckrat obdelal anus tudi oralno, medtem ko mi je obdeloval mednozje. Sla sva korak naprej in ugotovila sem, da ce imam njegov prst v anusu med orgazmom, da je orgazem bistveno mocnejsi.
Ko sva se odlocila, da poskusiva tudi analni odnos, prvih parkrat ni slo, me je bolelo, bila sem neucakana in nesproscena. Potem sem stvar prevzela v svoje roke in ko sem bila res zelo vzburjena in je bila ritka ze nadrazena z jezikom in prstom, sem sama vodila ud v anus. Pocasi in pomalo. Orgazem, ki ga dozivis na ta nacin je veliko mocnejsi in intenzivnejsi od vaginalnega. Je pa res, da me takoj po orgazmu boli in je nadaljevanje analnega odnosa nemogoce.
Ce ste toliko predane partnerju in mu zaupate v spolnosti, se lahko spustite v analni spolni odnos in uzivate v njem. Drugace nima smisla.