Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Partner flirta v službi

Partner flirta v službi

s preverjenih virov sem zvedela, da moj partner na veliko flirta z eno sodelavko. dokazov nimam razen preverjenega vira.
na telefonu nima nič, vse sem preverila.

kaj naj naredim, googlala sem zakaj moški flirtajo v službi in čalnek pravi o tem, da so taki moški v službi zdolgočaseni, ne zato ker bi jim bila res sodelakva vsec.

kakšne so vaše izkušnje. kaj naj storim.

…………….delodajalcu………………. če ma cajt za k u r b a r i j o je preveč plačan

Dokler samo flirta, si lahko brez skrbi 🙂

Dokler samo flirta, si lahko brez skrbi 🙂
[/quote]

Ja, ampak točno takole se začnejo afere s sodelavci.

Ja, ampak točno takole se začnejo afere s sodelavci.
[/quote]

Ni rečeno. Lahko sta samo dobra sodelavca, prijatelja. Nekdo ljubosumen zažene cel halo in nese ženi na nos. Ta pa v luft, prepiri doma in ločitev. Dokler ni kaj konkretnega, se jaz ne bi vtikovala.

Ko bo kaj konkretnega, bo prepozno. Ukrepaj zdaj

Največ kur.barije se dogaja po službah… Bodi previdna in ga natančno opazuj:-)

te zadeve so take naravem da brez dima ni ognja. vprašaj se kaj boš z informacijo storila preden vprašuješ, kako do informacije priti. že to, da ti je nekdo povedal, je prava redkost. običajno se vsi delajo kot da ni nič

Ni rečeno. Lahko sta samo dobra sodelavca, prijatelja. Nekdo ljubosumen zažene cel halo in nese ženi na nos. Ta pa v luft, prepiri doma in ločitev. Dokler ni kaj konkretnega, se jaz ne bi vtikovala.
[/quote]

Saj nekonkretno vodi v konkretno. Še noben ni prevaral žene tako, da ga je kar iz nič vtaknil v drugo.
Je pa res, da jaz verjamem samo temu, kar sama ugotovim in ne nekim “preverjenim virom”.

S sodelavko pač preživi več časa kot s tabo. Če sta si všeč in če je on tak cepec, ne moreš nič.
Itak je v tem primeru bolje, da gre.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Najbolje, da se kar zaposli v njegovem podjetju, ga bo imela vseskozi na očeh 😂

Obicajno je tako, da informacija pride prepozno in sta osebi ze nekaj casa v razmerju. Sodelavci se namrec kar dolgo delajo nevedne. Bodi pozorna in ga zaenkrat nic ne sprasuj.

Obicajno je tako, da informacija pride prepozno in sta osebi ze nekaj casa v razmerju. Sodelavci se namrec kar dolgo delajo nevedne. Bodi pozorna in ga zaenkrat nic ne sprasuj.

Kjer si preverila, pa probaj izvohat kdaj imajo novoletno zabavo… takrat se baje enim kar utrga

Pa vzami prijateljico in pojdi tja predno oni pridejo.
Možu pa tud povej da greš s prijateljico mal ven…pokavrila mu boš plane če je kaj nameraval s sodelavko

Tako je- samo moraš tako izpeljati, da bo on odšel, ne ti. Imata kaj otrok?

…………….delodajalcu………………. če ma cajt za k u r b a r i j o je preveč plačan
[/quote]

enim je to stimulans, pa še zastonj za delodajalca 🙂

Tole z novoletno festo ni slaba ideja. Ampak jaz bi sla tako, da me ne vidi. In bi na parkingu čakala, kdaj bosta šla v avto. Potem bi ga počakala doma in postavila pred dejstvo, ker je res malo verjetno, da jo bo samo peljal domov. Imej kakšno prijateljico zraven, ker možno da se boš sesula pri videnem.

New Report

Close