Partner in droge
Zlohotnica, 19.06.2022 ob 07:54
Ne, da mu ne pomeniš nič. To je odvisnost. On ne zmore držati obljub. Ker je bil pripravljen na terapije, bi jaz mogoče poskusila še 1x, poišči Andrej Perko, on je naslednik Ruglja in čeprav se zdijo radikalne metode, kdor zdrži, je zmagal. Pa mogoče vmes raje živiš sama.
Poznam nekaj ozdravljenih narkomanov. Nekaj – imam v mislih tri, dva živita normalno in en od njiju ima družino, to je ženska in ima dva otroka, službo. Drugi tudi, dela z otroki s posebnimi potrebami, se zelo ukvarja s športom.
Če boš po tej poti šla, bo težka, mogoče ne uspe. Zate je najlažja, če ga pustiš, realno gledano.
Moj partner me je gledal 20 let tako, pol sva šla narezn ampak samo bivanjsko, še sva partnerhja v smislu podpore.
Take lahko res reši samo še Perko. Sam si 1000x obljubiš, drugim še večkrat da boš zmogel…Abstiniraš dva meseca….včasih eno leto… ampak vedno padeš nazaj, vedno.
Kokain je edina droga ki te nikoli ne izpustiiz kremplejv do tvoije smrti, žal. Ker je manj znakov fizičnega propadanja. Heroina se jaz mrtva ne bi taknila. To je droga grozljivega propada zato je več upsešno od heorina odvajenih đanksov kot od koina Koain je briljantna droga kapitalizma za dvig storilnosti, nazadnje te speha v depro, velino še prej useka infarkt.
Tomaž Pandur ga je vlekel na tone, spal po 4 ure max na dan pol spet udir belo inm delo in delo in belo valda da ge ruknu infarkt md pripravo nove igre na doru.
Moj ex sošolec, vodja soebnega bančništva na NLB in nato ustanovitelj borznoposredniške hiše je šel lani, pri 53-ih, moj letnik… koka, viski, koka, viki, koka, viksi. na kokakola, ampka koian in visko all the fucking time.
Na dopustu ga ni a soi bile posledice na srcu že tu. Drugi ali tretji dan dopusta z ženo in otorki na morju gre zjutraj po žemlkjice, vroče je bilo že navsezgodaj, zgrudil se je na poti do pekarne, infarkt kot posleica 25 let jemanaj kokaina.
Tako to je, tako to gre.
Vsak uspešen cca 50 plus minus 5 let pa da je vsaj malo uspšen in znan, je šel zardai kokaina. Tudi DJ Pero. Vsi, ki so cca moj letnik in bili usoešni in jih je herc ali možganska. Vse to je posledica dolgoletne zlorabe kokaina.
Najbrž čaka enaka usoda tud mene.