Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Partner me žali

Partner me žali

Ker imam določene zdravstvene težave sem se od manj gibanja zredila. Rahlo telovadim kolikor lahko pa me partner vseeno žali, da sem debela, naj se pogledam in ostale žaljivke..

Vsekakor se zavedam, da to ni normalno. Poskušala sem se z njim pogovoriti pa je tako, da ko sva si “ v redu” reče, da sem super in da kao ne misli resno. Kak pa se skregava pa že letijo žaljivke.

Glede na to da itak imam zdravstvene težave potem pa doživljam še to od meni ljube osebe, sem res čisto potrta in postajam zaradi vsega depresivna..:(

Če si debela, si pač debela, kako ti naj drugače reče?


Kakšna je rahla telovadba?

nova
Uredništvo priporoča

Z nekom, ki te zali si oseba s samospotovanjem ne more biti v redu !!! Beri: ne more ziveti z njim pod isto streho.

Je tako, takoj naj se loči in se ti pridruži, zavoženi, zafrustrirani suhi veji.


Kakšna je rahla telovadba?
[/quote]
no jaz nisem debela, imam prej premalo kg, pa vseeno tečem in telovadim, da ohranjam gibljivost… zadnji teden pa očitno pri teku sem si nekaj poškodovala na stopalu, da še stopiti nanj ne morem – boli kot sam hudič ob uporu, če bi stopila samo na to eno stopalo se od bolečine kar sesedem – google pravi, da glede na tovrstno zgolj ob uporu bolečino so vnete tetive.
Sama sem nesrečna, ker ne morem niti normalno hoditi, kaj šele teči. lahko pa delam vaje na tleh, kjer ne obremenjujem stopala – to je zame rahla telovadba… pa upam,da bo čimprej bolje, da lahko spet polno migam, ker pogrešam to za lastno dobro počutje, gibljivost


Kakšna je rahla telovadba?
[/quote]

Pri določenih težavah ( napirmer avtoimune bolezni kot so revmatoidni artritis, ipd) ne smeš obremenjevat določenih sklepov, so bolečine…. torej ne moreš ne tekat, noebnih poskokov, počepov, skledc,.. Lahko pa hodiš, vrtiš sobno kolo, veslaš, plavaš, tudi plank če gre……

Pa da nauš mislil/a, da imajo revmatoidni artritis samo starejši, o ne – tudi 25 letniki ga imajo.

Večji problem imaš s partnerjem kot s kilogrami. Ko to urediš, bodo tudi kilogrami skopneli 😉 Noben trening ti ne bo pomagal, no morda do 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pa še to tisti bolj intenzivni. Bo treba ključavnico na hladilnik postaviti 🙂 Sej bo, samo vztrajaj. Saniraj poškodbo in počasi boš spet lahko vadila tako, kot si želiš.

Reci mu, da ima grd, kosmat jezik in da se z njim ne boš več poljubljala, ker se lahko nalezeš ;). Če si se z njim že pogovorila in ni sprememb, mu tvoje počutje ob njegovem žaljenju ni pomembno. Torej pogovor ne bo prinesel sprememb, zato zaščiti samo sebe. Če ti je v redu, mu daj kontra. Če ti ni, pojdi stran.

Vrni mu milo za drago:
Reči mu, da ima premajhnega in ne bo več sexa.

Žal je največja težava on in ne tvoji kg. Ni te vreden nekdo, ki te žali, namesto da ti stoji ob strani. Pomni!

A on je pa idealen? Sigurno ima kakšen minus. Kar na dan z besedo. Ob tem zasanjano omeni, da kako temu znancu, sosedu, prijatelju, sodelavcu uspeva biti uspešen, ohranjati linijo, ima lepe poteze, zna z denarjem, obvlada to in ono …
Se pa tudi jaz strinjam, da so verjetno tvoji kilogrami in bolezen povezani s tvojim partnerstvom. Se je tako že velikokrat izkazalo. Marsikatera se je prav prerodila, ko se je znebila tipa.

Od artritisa se se nihce ni zredil, vem, ga imam. ne zri toliko, pa ti ne bo mogel reci, da si debela. Se ena bajsa, ki se izgovarja na bolezen.

zakaj njemu ne poveš, na forumu ne boš nič rešila. Povej mu naj te neha žaliti. Če mu sploh treba to povedat pomeni, da ni normalen, bolje je, da ga zapustiš, ker te samo na tla meče.

Da mu to reče, je isto, kot da bi ga ubila. 😁 Samo imaš pa prav ker drugega ni vreden in ne vem, zakaj ženščine pustijo, da se tipi znašajo nad njimi.

Da mu to reče, je isto, kot da bi ga ubila. 😁 Samo imaš pa prav ker drugega ni vreden in ne vem, zakaj ženščine pustijo, da se tipi znašajo nad njimi.
[/quote]

Moja izkusnja je da edin tip ki je reko da sem debela je nedolgo zatem 2leti cca. ko sma koncala isko sex prek kvazi profila na FB doma pa je mel napumpano babo ki je dala na FB ultrazvok otroka. Seveda sta se porocila imata dva sina zivita pa v Dupleku. Gnjavi okoli vsem za sex ker je koten v glavi!

Jaz sem full dobr nardila da sem ga zaradi te izjave pustila. Zdaj bi ze bila na psihiatriji ko bi se kurbo okol jaz la noseca.

Pripombe o kilah povejo samo da je clovek omejen v glavi. J

Jaz sem taka da ce mi nekdo na ulici rece suh ali debel da je lacen mu dam hrani brez opazk.

Ko so se take opazke zacele pri enem bivsem, sem se spustila na njegov nivo. Zal. Ker je imel nepravilne oblike nos in sem vedela, da ga to moti, sem se spravila na komentiranje njegovega nosu. Ga je moralo zadet, ker je zacel tezit, da bo sel na operacijo. No, zveza nato tako ni obstala. Zalostno je taksno partnerstvo.

Ti mu kar povej, da se ti kilogramov še lahko znebiš, neumnosti se pa on ne more nikdar.

Mislim, da med vama sploh ni spoštovanja, ne samo njega do tebe, tudi tebe do njega in tebe do sebe in njega do samega sebe.
Pač tako se obnašajo ljudje, ki ne poznajo spoštovanja.

Me pa zanima, kaj imaš to za eno bolezen?

Ljubljene osebe ne žališ.
Če si pripravljena poslušati do konca življenja (seveda se bo nadaljevalo v slabše), potlej ostani z njim, drugače pa glavo gor in stran od takega človeka.

Končaj razmerje. Tega ne rabiš v lajfu.

Je tako, takoj naj se loči in se ti pridruži, zavoženi, zafrustrirani suhi veji.
[/quote]

Ojej, posveti se raje zeni, v kolikor te se prebavlja

Iskrwno socustvujem s teboj.
Jaz sem se zredila, v tej izolaciji se bolj, pa se mena me je doletela zlo zgodaj.
Glede na to, da sem bila celo zivljenje suhica, sama sebi nisem vsec.
Res je, da ne jem prevec. Nirmalno.
Res je pa tudi, da nic ne delam na telovadbi, ker mi enostavno za postavo nikoli ni bilo potrebno, zato nimam Te navade in se se toliko tezje spravim – torej splih se nisem zacela.
Ko se pa oblecem, sem pa sama sebi ena hruska.
Ampak…. partner… nikoli in Nikdar ni rekel, da sem debela ali kakrsnokoli zaljivko nasploh. Vedno izkazuje ljubezen.
Ce mu recem lej kaksna sem, me edino poheca: ma nisi no. Prid sem moj kit!
Vedno rece, da sem mu tocno taksna vsec.
Ce bi me pa zalil skozi resni pogovor ali kreg, bi verjetno to krepko nacelo mojo samozavest.
Bi ga zaradi tega zapustila? Ne vem. Vedno amo vsi pametni kaj bi mi, ko pa pride do tega, gledas pa drugace. Glede na mojo osebnost – verjetno da, ker je apostovanje eno izmed prioritetnih na seznamu.

Torej, nimam pametnega nasveta.
Sej ves – lahko je bit pameten za druzga.

Takooooo fak.ing imate radi iskrenost in dirktnost dokler vam dejansko nekdo v faco pove, da ste debeli. Takrat pa užaljen rilec do tal.

Ljubezen je tudi, če vam nekdo pove neprijetno resnico obraz. Ne slišite diplomatskih opozoril, med vrsticami, prigovarjanj. Ja hudiča, če ne razumete z lepa, boste pa zgrda. Zredilo si se ko prase. V redu zdaj? Prosim, ne pajkic gor dat, izgledala boš kot mesna štruca!
Stopite pred ogledalo in preverite, če ni res.

Če se ne gibaš, moraš jest manj kalorično hrano in manjšo količino.

Eto…

So načini in načini kako partnerju povedati, da se je zredil in žaljivke med prepirom, ko išče tisto, kar te bo najbolj prizadelo, niso eden izmed njih.

Prav vsak normalen človek ve, kdaj in koliko se je zredil, brez skrbi. Zredil se ni od “sreče” ampak verjetno od nekakovostnega načina življenja, ki s sabo prinese še stres in stiske, duševne, psihološke,…ali zaradi bolezni, poškodbe, bolečin, kar je še slabše. Pri vsem tem že tako imaš borbo sam s seboj, potem ti pa nekdo, ki naj bi ti stal ob strani v dobrem in slabem reče, da si se zredil kot prase in ne dat pajkice gor, ker zgledaš kot mesna štruca?! S takimi “prijatelji” res ne potrebuješ sovražnikov…

Raje razmisli kako boš to osebo osrečil, sprostil, nasmejal, kile bodo skopnele v par tednih, ko bo srečna.

New Report

Close