Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Partner mi je zamolčal zelo pomembno dejstvo, ki lahko pomeni najin razhod

Partner mi je zamolčal zelo pomembno dejstvo, ki lahko pomeni najin razhod

jaz poa jo nekako razumem… sem imel kar nekaj cerfurk, tko za sproti, ko sem bil samski. Punce res dobro izgledajo, in tudi v postelji so naceloma dobre in perverzne. Samo to, da govorijo na “l”, to tudi mene moti, pa govorim o puncah rojenih v Sloveniji…. Glih za partnerko jih ne bi imel in imam tudi Slovenko za zeno…. tko za pof*kat so mu pa vedno bile kul, ne pa za matero mojih potomcev. Problem je namrec tudi ta, da imajo one cel kup nekih “rodzakov” in ta scena mi pa niti najmanj ne odgovarja.

Avtorica če ga še nisi nagnala le daj, ne čakat, karse pa tiče tega da nekateri ne veste svojega porekla je sramota, naša rodbina je tu kjer smo že skoraj 1000 let, najmanj zadnjih 500 let nosimo isti priimek, vem kdo sem in lahko sem ponosen na to, ne pa vi neki instant karneki !

Si ti pof*kal ja… potem si se pa zbudil s tremi prsti v riti.

Si ti pof*kal ja… potem si se pa zbudil s tremi prsti v riti.
[/quote]

sem ji pofu*al kar precej ja, pa luskane so, ko so mlade,. sej ves, jugo nije za dugo

sem ji pofu*al kar precej ja, pa luskane so, ko so mlade,. sej ves, jugo nije za dugo
[/quote]

Pazi , da tvoje en jugo ne pof*ka, verjemi , da njej bi pa on bil za dugo 🙂

Mislim kakšne imate nekateri , jaz sem iz juga , rojena v Slo, govorim tekoče slovensko , nikjer nobenega ala “ L “ varijante in nisem samo za ponucat pa odjebat . Nevem od kod tebi , da take ženske nismo za mame . Imaš malo preveč predsodkov , potuj malo po svetu in bivši jugi , boš kar presenečen kako razgledan in prijazen narod je tam . Jaz nikoli nisem gledala kaj je nekdo po narodnosti in obsojala, važno je kakšen je človek po duši in srcu .

Partner ti o praprednikih ni govoril, ker mu na misel ni prišlo, da si ena tistih ljudi, ki ne ljubijo človeka zaradi njega samega ampak zgolj zaradi njegovih korenin in imetja itd…….
Tvoja reakcija kaže na to, da partnerja v resnici nikoli nisi zares ljubila in tega se partner sedaj zaveda in je prav, da dobro razmisli ali je sploh smiselno iti s teboj naprej, ali pa bilo pametneje, da te zapusti ter si poišče takšno, ki ga bo ljubila zaradi njega samega.
Vsekakor te bo zapustil, če ima vsaj malo pameti in ponosa v svojem srcu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close