Partner se ga naliva
šel je od doma pa se ga naceja.
Tri leta sva skupaj pa se ga je napil k norc. Zgleda, da mu prijatelji vec pomenijo kot najina družina. Imava hčerkico pa sprašuje kje je atek. Drugače ne pije. Zdi se mi, da se želim ločiti. Hudo mi je , saj pijanca nočem. Kaj bi vi storili na mojem mestu? Res obupavam.
Spet en fake post… Pjanca boš mela a ni jasn, take it or leave it.
Zaradi enega njegovega športnega dne bi se kar ločila?
Ta sosedova ti priporoča, da si omisliš ljubimca 😉
Če je to storil prvič, je za ločitev še prezgodaj in ne bo tega nihče odobraval. Je pa zdaj pravi trenutek, da to izkoristiš in mu začneš neusmiljeno najedati, da bo začel ponavljati večkrat in bolj pogosto in s tem ti postaneš pred okolico in preostalo družino uboga, zanemarjana ter izkoriščana žrtev in boš lahko za ločitev vložila morda še prej kot v enem letu brez kančka slabe vesti.
Spet en fake post… Pjanca boš mela a ni jasn, take it or leave it.[/quote]
Če se ga je napil enkrat v 3 letih ne delaj panike. Če se ga napije 2x na leto tut ne delaj panike. Če se pa zaradi tega želiš ločit pa se loči, boš vidla kaj boš pol dobila. Mu mora bit pa dost težko prenašat tvoj vik in krik zarad ene pijane noči.
Včeraj sem bila jezna pa me je danes malo popustilo.
Ni se ga fejst napil pravi pa da so se imeli fajn.
A se ga je usul ko prasec, nalil ko bazen ? Ja no pusti ga, vsaj še 10let, dokler te nav zbil ko kanto doma, pol je še ok.
Mal heca v prejšnem postu. Mal si razočarala babjo publiko, so si že manile dlani, da se bo še ena ločila, da boste klan 🙂
Mal je zventiliral napetost, sam paz da ne zaideo v sveto trojico, pjača, karte pa kurbe.
No boš že vedela, verjetno si še mlada. Morda bo pa vse dobro, ajd
Aha, torej tebe skrbi, ker se je imel fajn, celo brez tebe?! 😛
Draga mati z hčirko pojdi za njim ter ga uppuzuj kako se vede do kelnerc .
Lahko greš sama z hčirko na morje tam boš našla kakšnega treznega lubinca .
Najpreje ga vprašaj zakaj noče biti doma pri tebi .
Ej, veš kaj … Jaz mu ne bi tako hudo zamerila.
Vsake toliko se ga je treba pošteno nacedit in si dat malo duška, jbg.
trezen desc lahko babnice prenaša samo, če je tudi homo ☺
Poznam pijane možke ki se valjajo po drugih potah .
Vendar ponavadi še z kakšno natarco v bifetih stiskajo ali celo poljubljajo .
Zato je najbolje da greš pogledat kaj počena kadar je pijanj .
Mogoče boš zelo presenečana nad nji .
Forum je zaprt za komentiranje.