Partner se noče poljubljat, a je še kdo tak?
Ne. Ti tega ne ves, ali imaš zadah. Ali ga nimaš.
Tu je pomoč zate. To je medicinska krema koncentrat Ajona. Na trgu je zelo dolgo.
V DM jo morda tudi imajo, sicer pa naročiš prek spleta.
Ajona Stomaticum medicinska zobna pasta
Ampak to uporabi samo 2 do 3 x tedensko. Ne umivaj zob vsak dan s tem.
Ampak vska dan pa recimo s Colgate Total, ki je tudi zelo učinkovita .
In to s čisto navadno srednje trdo zobno ščetko, ki ima tudi STRGALO ZA JEZIK. To je pomembno.
Ne moreš zgrešiti.
Ko boš zares izključila tudi to možnost, potem pa veš, da to ni pravi partner zate !!!!!
Dobi si ljubimca
Poljubljanje ,orala, cartljanje, brez tega ni sexa, ce ni sexa ni zivljenja..
Ne. ti tega ne veš, 27.12.2024 ob 12:36
Ne. Ti tega ne ves, ali imaš zadah. Ali ga nimaš.
Tu je pomoč zate. To je medicinska krema koncentrat Ajona. Na trgu je zelo dolgo.
V DM jo morda tudi imajo, sicer pa naročiš prek spleta.
Ajona Stomaticum medicinska zobna pasta
Ampak to uporabi samo 2 do 3 x tedensko. Ne umivaj zob vsak dan s tem.
Ampak vska dan pa recimo s Colgate Total, ki je tudi zelo učinkovita .
In to s čisto navadno srednje trdo zobno ščetko, ki ima tudi STRGALO ZA JEZIK. To je pomembno.
Ne moreš zgrešiti.
Ko boš zares izključila tudi to možnost, potem pa veš, da to ni pravi partner zate !!!!!
Joj ste eni zabiti in samo iščete negativo. Ne, nimam zadaha. Če bi ga imela, se še kdo drug ne bi hotel poljubljat z mano pa sem se že s kar velikimi in vsi so se radi. Sem se v zadnjem času poljubljala tudi s 4 drugimi ravno zaradi tega, da vidim, če je kak problem in vsak se je rad poljubljal z mano.
Sem to jasno povedala že v prvem postu. Zanimalo me je, če je še kdo tak, ki ne mara poljubljanja, ni me zanimalo pametovanje o tem, da je z mano nekaj narobe. Kako tipično, da se zmeraj okrivi žensko. Pač ni tako, sprijazni se s tem. Zanima me, zakaj nekateri ne marate poljubljana, jaz ga namreč obožujem.
francoski, 27.12.2024 ob 22:50
Joj ste eni zabiti in samo iščete negativo. Ne, nimam zadaha. Če bi ga imela, se še kdo drug ne bi hotel poljubljat z mano pa sem se že s kar velikimi in vsi so se radi. Sem se v zadnjem času poljubljala tudi s 4 drugimi ravno zaradi tega, da vidim, če je kak problem in vsak se je rad poljubljal z mano.
Sem to jasno povedala že v prvem postu. Zanimalo me je, če je še kdo tak, ki ne mara poljubljanja, ni me zanimalo pametovanje o tem, da je z mano nekaj narobe. Kako tipično, da se zmeraj okrivi žensko. Pač ni tako, sprijazni se s tem. Zanima me, zakaj nekateri ne marate poljubljana, jaz ga namreč obožujem.
Kaj pa če ga to moti da se ližeš , no ne z vsakim, ampak z mnogimi? Mogoče pa misli da si herpes avtomat.
Z bivšo se nisem kaj dosti poljubljal, niti jaz niti ona kakšne posebne želje, kar neki nerodno mi je bilo to delat. Edini kakšno minutu pred orgazmom si je zaželela poljubov. Ko sem spoznal novo sem jo na prvem randiju sredi Tromostovja v največji gužvi stisnil k sebi ter ji namenil dolg nežen poljub..in je bila pečena 🙂 Sedaj po nekaj letih še vedno padajo poljubi..doma, na cesti, v hribih…
Nisem ravno najmlajša, pa me še nikoli v življenju moški ni nakuril kar tako iz nič, poželjenje pride iz poljubov. Če te ne zaščemi ko te poljubi….ni to to. Da bi seksala z nekom brez poljubov je isto kot da bi dala kruh pečt v mrzlo pečico. Bi se upala trdit da ljudje, ki ne marajo poljubov, niso ravno čutne sorte. Kakšen je seks s takšnimi raje ne vem. Kot telovadba, pomivanje posode ipd. verjetno. Mehansko. Nič od nič. Šip v avtu zihr ne zarosi 😀
francoski, 26.12.2024 ob 20:27
Pravi, da se enostavno ne mara poljubljati in da ne razume zakaj vse ženske težimo s tem. (Nič ni narobe z mojimi usti in zobmi, nimam zadaha ali slabega okusa.) Meni je to čudaško. A je še kdo tak?
Poljubi so sicer res lahko čudoviti, ampak… z nekom, ki zna pogoltniti slino pred tem in je ne spušča nekontrolirano je čudovito… Če se pa slini je pa ogabno, sploh potem, ko se med poliže… Zelo je odvisno od tega, koliko se nekdo slini, meni je tudi slina ogabna…
No pri meni pa je obratno: žena se noče poljubljat. Pred 16 leti na začetku najine zveze me je enkrat vprašala, če želim podreti svetovni rekord v poljubljanju – pa sva se poljubljala kake 3 minutke… Ko pride domov me ne objame, če jo na kratko objamem in poljubim (recimo v kuhinji ali kopalnici…) se po kratkem času odmakne, predigra bi lahko zaradi nje bila brez nežnosti in poljubov, med sexom jo poljubljanje moti – ampak taka je že odkar jo poznam in si mislim da je to naredila vzgoja, kajti tast in tašča nista glih najbolj »topla« človeka, ki bi delila objeme (tudi sedaj do svojih vnukov ne)… ampak jebi ga, vsak je svoje sreče krojač 🙂
435, 08.01.2025 ob 19:22
- Sem zenska 27 let stara. Ze kaksnih 5 let se ne maram poljubljat. Enostavno kljub umitim zobem, vidim v ustih bakterije. Pac vsi jih imamo, povsod. In me to moti. Zal. Partner je razumevajoc in tudi njemu ni. Lubcek na usta ja. Poljub z jezikom ali odprtimi ustmi pa nikakor ne.
435, v ustih vidiš bakterije, drugje na telesu pa ne ? Hm.
tisti ki se s svojo svojim ne mara poljubljat je bolj hladen tip človeka, saj tuki se ne gre za poljubljanje totalnih neznancev/neznank.. tak te že ne more strastno ljubit/seksat.. to mora biti bolj tehnično ven not, liz tu liz tam prijem tu prijem tam obrat tako obrat onako.. namesto zgolj se potopit in izgubit v vrtincu vseh poljubov povsod..
brada je špikajoča..
Moj prvi francoski poljub mi je odnesel tla pod nogami. Takrat prav tako moj prvi partner je to znal mojsterski, mlad si, zaljubljen, partner pa ti diši v vsakem pogledu in dejanju. Pa vendar kar se tiče same spolnosti, tam je bil pod vsakim poprečjem, bilo je ok samo, ker sem ga imela rada. Imel je ves potecial, visok, natreniran moški, izgled za dol padet, orodje tapravo. Bolj kot ne je vse skupaj bilo nekak mehansko, brez napredka. Kar se pa tiče francoza, kaj tako vrhunskega nisem več doživela, spolnost pa čisto kontra. De best
Tudi jaz, 26.12.2024 ob 22:27
Tudi jaz sem tak. Enostavno mi je to kar nekaj, ker med seksom se zgodi marsikaj drugega, bolj zadovoljuječega, kot pa kušvanje. Tudi ne maram prediger, ampak želim takoj k bistvu.
Priznam. To me v življenju tepe, zato sem še vedno samski. Ampak enostavno ne prenesem teh zaigranih igric s poljubljanjem. Seks mora biti seks.
Toliko.
Hm,90 procentov je igra in predigra….ce ti je nekdo vsec….