Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Partnerjeve želje

Partnerjeve želje

Domišlija res ne pozna meja. K temu ogromno pripomorejo socialna omrežja, JT, FB, tiktok, instagram, ….. Tu se najde ogromno objav, ki potem marsikomu delajo bujno domišlijo in fantaziranje. Eno izmed takih mi je omenil partner, da ima željo, da ko bi ga doma ostrigla, bi imela obute visoke petke in oblečeno miniko. Ko sem slišala za to željo sem skorajda padla v smeh. Ampak ni panike seveda mu bom ustregla, nič lažjega, še več. Ko bo izrazil željo, da ga ostrižem, bom seveda obula petke, najlonke in miniko, bom pa ga še dodatno presenetila, ker bom še brez modrca, da bo lahko med striženjem gledal se bradavičke, seveda čez oprijeto majico. Ne mislite, da nekaj jamram, se pritožujem ali celo zgražam, hočem samo povedati kaj iz nas dela internet.

Sploh Mon baje, ko je čas dolgicajten. Kreacije zgodbic pa kilave.

Odgovor na objavo uporabnika
Suza77, 03.11.2024 ob 06:40

Domišlija res ne pozna meja. K temu ogromno pripomorejo socialna omrežja, JT, FB, tiktok, instagram, ….. Tu se najde ogromno objav, ki potem marsikomu delajo bujno domišlijo in fantaziranje. Eno izmed takih mi je omenil partner, da ima željo, da ko bi ga doma ostrigla, bi imela obute visoke petke in oblečeno miniko. Ko sem slišala za to željo sem skorajda padla v smeh. Ampak ni panike seveda mu bom ustregla, nič lažjega, še več. Ko bo izrazil željo, da ga ostrižem, bom seveda obula petke, najlonke in miniko, bom pa ga še dodatno presenetila, ker bom še brez modrca, da bo lahko med striženjem gledal se bradavičke, seveda čez oprijeto majico. Ne mislite, da nekaj jamram, se pritožujem ali celo zgražam, hočem samo povedati kaj iz nas dela internet.

KAko lepo da ga bos presenetila se mi zdi da bosta lepo  nadaljevala😉😃

Fantazija je obstajala že davno pred izumom interneta.
Meni se zdi, da so bile ideje še precej bolj raznolike, kot sedaj, ko je nekako instant ponujeno potrošno razmišljanje.

Sem mislila, da samo jaz to počnem. Jaz ga že par let strižem v petkah, štunfih, minicah, raznih svetlečih pajkicah. Brez modrca pri meni ni haska, ker sem itak skoz brez. Strigla sem ga že tudi v kopalkah, v škornjih čez kolena, ….. Včasih, ko me prime tudi ostalo počnem tako oblečena, recimo sesam, peglam, pometam, ……

Odgovor na objavo uporabnika
Jasmina102, 03.11.2024 ob 11:46

Sem mislila, da samo jaz to počnem. Jaz ga že par let strižem v petkah, štunfih, minicah, raznih svetlečih pajkicah. Brez modrca pri meni ni haska, ker sem itak skoz brez. Strigla sem ga že tudi v kopalkah, v škornjih čez kolena, ….. Včasih, ko me prime tudi ostalo počnem tako oblečena, recimo sesam, peglam, pometam, ……

Še ena taka, ha ha.

čisto ok. želja…

A ni najbolj logično, da partnerja drug drugemu uresničujeta (uresničljive) želje? Seveda predvsem skupne želje, drug drugemu pa vsaj občasno za popestritev in zaradi pozornosti.

Ustrezi mu, naj ti vrne uslugo s kidanjem snega v boksaricah 😂

Jaz pa moram vse to gola opravljat na partnerjevo željo. No, saj tud meni paša svoboda.

Še to. Obvezno moram bit depilirana, ker drugač mu ne paša. Večrat si ga potem on v roke vzame, ko me tako gleda.

Internet… ne dela nič posebnega iz nas. Oz nič, kar ne bi bilo že tu, kvečjemu vkaluplja zamisli. Morda bi si brez videnega zaželel kaj manj standardnega kot seksi frizerko?

Sicer pa… želim zabavno striženje!

Glej, da se ne boš spotaknila, ko boš z britvijo strigla vrat. Mene je vprašala odkrito, če se ne bojim, da mi bo prerezala vrat?

New Report

Close