Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Partnerji……

Partnerji……

……vejo, da sodelujete na raznih forumih, chatih in podobnih zadevah….., poznajo vaš nick, kaj si o tem mislijo?

Moja najdražja ve, pozna moj nick in….hehehehe…. tudi (ne ravno pogosto) mal preverja kaj klobasam.

A kaj si misli…….? Kar hoče……, vseeni mi je pa zato, ker se ne skrivam za neko masko, povem ravno tako kot povem v real, in na koncu koncev tudi nimam kaj skrivat. Pozna me, pozna moje poglede na svet, v glavnem se tudi strinjava (verjetno sva zato tud skupi, al kwa)……..

Povejte……

Moj pojma nima da se tu pojavljam…oz. več ali manj bolj berem.
Mi glih nebi bilo prav, če bi vedel. Prevečkrat bi mi potem očital, da imam cajta več kot preveč, če tu gor visim…sej veš…včasih se na kaj izgovorimo, da ni časa….LP

Moj partner ve..da sem na forumu…kaj pišem bi si lahko prebral..pa itak ve..da mi je to le zabava-zezanje..in tega ne bere..ker je pameten moški!
In četudi bi bral..bi se le skupaj oba smejala…tako kot si rekel..pozna me..pozna moj pogled na net in na svet…velika je razlika..nekoga na podlagi besed na takem forumu..okaraktizirat..kajti resnica..je lahko čisto drugačna..seveda pa je to odvisno od posameznika..njegov razlog zakaj je tu…jaz sem tu izkljucno zaradi zabave…in vcasih napisem se kaksn odgovor..kaksno temo..tam pa sm zelo resna..;)..haha..ker zezanja tam nema više!

Moj ve za ta nick in tudi za onega
drugega iz drugih forumov in tudi bere.
Točno ve kdaj se hecam in kdaj mislim
resno, ker me pozna globoko v mojo
notranjost. Tako in drugače. :=)
Včasih le pripomni “a je to res blo treba
napisat”.

Na forumu ne iščem potrditev ne vem česa.
Mi je v zabavo in iz njega tudi kaj pametnega
potegnem. To je vse!

…pozna moj nick. In se čudi, ker tu nisem isti. To je moj drugi jaz. Sej me je že vprašala, če sem shizofrenik. Se ji zahvaljujem ker me razume. Mene in moje domislice. Če partner ne razume nj. smisel za humor je slabo.
Tu, kakšenkrat, vidi da jo ljubim in mam rad in da je moja najbolša prijatelca.
Chrome master
soul steeler
ripinn out heart
I”m devil dog from hell patrol
…in nisem tle, ker sem pameten
in nisem tle, da bi me razumeli.živeli

OK, vsi, ki vam to ni preveč osladno, imejte lep dan (predvsem sara*, sadna, zarja, pik*ica, bacek) – že z naštevanjem stopim na žulj a ne eva1 in spoštovani?
Me čaka delo in se za danes poslavljam.

ne ne ne ne ……
za to bi mogla odpret svojo temo…..

ve, bere pa ne. Včasih mu kaj povem, večinoma pa ne, ker ga to pač ne zanima. Je pač tako, da “vsak tele ma svoj vesele” in se s tem ne obremenjujeva.

pa pa pika 🙂

Moj ve, da sodelujem in ne dvomim, da bo sel prevert, ce bo prisel do racunalnika :-)))) Sicer pa nic ne skrivam 🙂

Moj lubi tud ve da sem vsake tok časa na forumu. Nimam kaj skrivat pred njim, tko da tud moj nick ve in če hoče gre lahko tud kaj pogledat kaj pišem. Si zaupava.

Pa lep danček.

Moj ve,da sodelujem tu gor,ve tud to kak nick mam…ni nobenga problema glede tega.Mislim,da ne bere kaj pišem.Če pa bere,pol pa jaz tega ne vem,ker nič ne reče:-) Tak al tak nimam kaj skrivat pred njim.Aja,je pa bil pred kakim letom mali problemček med nama,pa ne zato,ker bi ga motlo,ker sodelujem tu gor,ampak ker se mu je zdelo,da preveč časa zapravljam za te stvari,tak da zdaj ne sodelujem več tak pogosto.Drugač pa ga to ne moti in se se ne kregava zarad tega al pa kaj podobnega.

Hmmm… Po pravici, mi počasi začenja najedat forum in vse kar paše zraven. Ni drugačen, kot je na forumih, mu pa pobere veliko časa. Več ima časa za odpisovat tu gor, kot pa ga ima zame. Ja, ja… Počasi že premišljujem, da bi postavila mejo in to kar precej resno, ker mi gre že resno na jetra.

Sploh ne delava cirkusa kaj in kje je kdo. Oba imava svoje forume, svojo pošto, svoj telefon in se drug v drugega ne vtikava. Predvsem pa ni časa.

Ja, ja, ja, če me ne bo noben šmerglal bom se pa Primožu prtožla da ukine debato.

New Report

Close