Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Partnerka lula v banjo

Partnerka lula v banjo

Nevem sem mislo da je lulanje v bano ali tus kabino cisto normalno. Jaz ce se moja slucajno zaklene v kopalnico scijem tudi v umivalnik, razen ko je polni posode, takrat grem pac cez balkon.

Fak, kako ste nekateri sterilni!

Po opravljeni veliki potrebi, si vsakič umijem rit tako, da sedim na robu banje.
Moji tipi in frendi večkrat ščijejo v umivalnik in si ga sproti še takoj umijejo.

Tvoja punca je pač iznajdljiva in normalna. Ma kaj je pa s tabo ajoj!

Btw folk tudi pije jutranji urin na tešče, kaj šele to da začne hahaha

Sem bil po Arabiji, pa na Kitajskem, v Afriki, sem mislil, da sem vse videl….očitno nisem.
Fakkkkk kašni packi

Dejstvo je, da kljub temu, da se vsi zgražate, urin zelo zdravilen. Že stari Egipčanski zdravniki so ga poskušali, ko so ugotavljali, ali ima oseba diabetes ali ne. Prav tako je zelo dober pri poškodbah, če ga še toplega polijemo po sveži rani. Rana se hitreje zaceli, in ker vsebuje tudi elektrolite, rano tudi razkuži in pospeši celjenje. Drugače je pa urin tudi prva stvar, ki naj bi jo pili, kadar se nahajamo v okolju, kjer ni vode, saj preprečuje dehidracijo. Itak pa me boste vsi spljuvali, kar dajte, ampak še vseeno je del vašega telesa in posledica vašega vnosa tekočin in hrane v telo. Mogoče samo v razmislek tistim, ki se najbolj zgražate, ali se v življenju res niste nikoli in nikdar kopali v bazenih ali v morju 👀
P.S. tudi sama lulam v tušu 🤣🤣🤣🤣

hahaha potem pa najhujši pred nosom… zato nikjer ne jem in ne uporabljam ničesar pri drugih

hahaha potem pa najhujši pred nosom… zato nikjer ne jem in ne uporabljam ničesar pri drugih
[/quote]Razen Dorfijine marmljelade

Ni normalno, ker če bi bila zasedena tudi banja trenutno pa bi šla v pomivalno korito? Packa je, nič drugega

Zakaj ne lulaš direktno v kuhinjski lijak, nato ga samo splakneš?

get a life…..vsaj maš zdravo in sproščeno žensko in lahka tud ti mal sprostiš svojo zadrgnjenost in izkoristiš trenutek za kakega hitrga ….sej verjetn mate vodo, s katero spere opravljeno….

Ne hodim zaradi tega pod tuš, počnem pa to pod tušem in se mi ne zdi popolnoma nič narobe ali nehigienično. Saj si vendar pod tušem, zraven tečejo litri vode. Saj urin ni neka smola, da bi se zapacal, tuš je bel kot nov. V bistvu je manj svinjarije, kot pa če to počneš PO školjki. Se mi zdi bizarno, da bi bila pod tušem, šla potem ven iz tuša na wc in potem nazaj pod tuš. In ne vem, o kakšni smrdeči kopalnici govorite, če že gremo v podrobnosti, v wcju urin vsak nekaj sekund “stoji”, pod tušem pa se vse spere sproti in brez vonja in potem steče še dosti vode. Pod tušem se UMIVAMO, sprašujem se, kje bi se morala umiti, da bi šla potem lahko čista pod tuš, da ga ne bi umazala lol. Pa kam bi morala vreči smeti, da ne umažem koša, pa kam pljuniti zobno pasto, da ne umažem umivalnika. Pa da ne pozabim, ob menstruaciji bi morala iti ven iz tuša, si obleči spodnje hlače in vložek in potem ko bi nehala krvaveti, bi šla lahko nazaj pod tuš. Govorim seveda o tuširanju (pod tušem ali pod tušem v banji, torej ne o namakanju v banji, kar bi bilo pa res ogabno-kot bazeni;)).

Mislim dej no, kaksen glup odgovor. Delujes mi kot da imas mnenje, da “ce kadis travo slej ko prej prides na heroin”. Ker si res napihnil in potenciral do maximuma.

Mislim dej no, kaksen glup odgovor. Delujes mi kot da imas mnenje, da “ce kadis travo slej ko prej prides na heroin”. Ker si res napihnil in potenciral do maximuma.

Od mene partnerica zahteva da ji jo ližem. Pa naj bo to na kavču, ko gleda TV, ali pa v bajni, ko se kopa.

Predvidevam da tisti ki imate normalne zakone počnete enako. A to se vam pa ne gravža? Meni je to v slast in ne vem zakaj bi se mi potem lulanje gravžalo.

Ne, ostali nimamo takih odnosov, kjer eden nekaj “zahteva” . Gre za obojestranske želje, dogovore. Če ne izpolniš ukaza, spiš pred vrati?

😘

pa vendar. Poznam iz bližnjega sorodstva primer,ko nobena krema ni pomagala zaceliti ran od delovne akcije pri čiščenju ometa,roke so bile globinsko poškodovane. Oseba se je po nasvetu večkrat polulala na ranjene roke, peklo je grozovito, ampak, rane so zacelile ultra hitro. In nobene infekcije ni bilo. Nikoli pa nisem več slišala o tem govoriti. Tako da ljudje počnejo marsikaj iz različnih razlogov, eni le ne govorijo o tem,ker jih družba obsoja.

Ko je sorodnica polivala svoj urin po nogah zaradi neke srbečice. Mi je sama razlagala, da je vse probala, tudi urin, pa ji ni nič pomagalo.

Raziskava je pokazala, da kar 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi (ce ne se vec..) urinira tekom tusiranja. In ne samo to, baje je zdravstveno priporocljivo in ekonomsko, ker gre za varcnost vode. Torej sam urin ni nagnusen in ja je sterilen, ko je svez! V tem primeru, ce ne more pocakat in jo mudi, zakaj bi se pa matrala. Naj opravi svoje, ce ze tako nanese. Mal predsodkov se je pa le potrebno znebit!

https://youtu.be/JVfTByB1wSg

mislem da ti bane tko ne pučeš, kva se pizdeš? manj časa seri pa bo lahku šla lulat.

Jaz pa redno hodim v banjo lulat. Ker se tam takoj umijem s tušem spodaj. Se ne počutim čisto brez vode po lulanju, tako mi je bedno hoditi iz wc v kopalnico, ampak grem direkt samo nad banjo. Ja res se pri tako namenskem uriniranju vonja urin, ker lulaš v prazno banjo, potem splakneš. Jaz vedno dam še kapljo gela za tuširanje, da se speni in malo zadiši.

Ma dobro moj sin včasih lula tudi skozi okno, pa živimo v bloku. Nič ni narobe.

Jaz pa v flašo , potem nalijem v vodno pištoljo in zalivam ljudi z balkona hahahaha

Mogice bi moral prej it z wcja, da partnerka ne bi rabila urinirat v banjo..eni majo majhen mehur in majo obcutek, da jim ga bo razneslo..
Pomoje ni skodljivo, bana se spere in urin je to to..
Pomoje ni big deal.. Prej pad z wcja.. Pa bo vse ok

Pa nej še kdo reče da so vsi moški isti…..ene moti tole …po anketah jih pa 30 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} uzburja če lula… po njim

New Report

Close