Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Partnerka se samozadovoljuje

Partnerka se samozadovoljuje

Imam precej mlajšo partnerko, skupaj sva 1,5 leta. Sex štima, najlepši v življenju do zdaj. Vsak dan, največkrat da ona pobudo. Imava lep, nežen odnos, pusti pa tudi bolj grobo, obema paše. Je odlična v intimnosti, sprovala sva tudi že vse možne položaje. Nekaj kar mi je totalno novo, tega v življenju nisem še videl, partnerka ima vibrator. Tudi pred mano se samozadovoljuje, tako s prsti kot vibratorjem. Najprej v predigri (paše ji npr., da jo hkrati ližem in dražim z vibratorjem, da ji s prstom dražim ščegetavček, hkrati si ga ona še z vibratorjem), potem pa tudi dostikrat na koncu, ko ji že pride. Hoče, da jo gledam, kako ji še zadnjič pride, ko se sama zrajca s tistim vibratorjem. Je to moda pri tamladih?

Pokvarjena je. Kot Klakočarjeva.

Vesel bodi, kje ti živiš malo daj ti pobude mogoče ji paše v ritko z prstom glej in ùživaj če si pa ne bo ljubilo ji pa predlagaj kakšno kombinacijo ŽŽM ali par ail MMŽ vprašaj jo preseneti kaj si želi..js sn 57let star pa sn že vse sprobal

V čem vidiš problem?

Sprijazni se.nekaj ne štima.

Odgovor na objavo uporabnika
moški 50+, 24.11.2024 ob 15:37

Imam precej mlajšo partnerko, skupaj sva 1,5 leta. Sex štima, najlepši v življenju do zdaj. Vsak dan, največkrat da ona pobudo. Imava lep, nežen odnos, pusti pa tudi bolj grobo, obema paše. Je odlična v intimnosti, sprovala sva tudi že vse možne položaje. Nekaj kar mi je totalno novo, tega v življenju nisem še videl, partnerka ima vibrator. Tudi pred mano se samozadovoljuje, tako s prsti kot vibratorjem. Najprej v predigri (paše ji npr., da jo hkrati ližem in dražim z vibratorjem, da ji s prstom dražim ščegetavček, hkrati si ga ona še z vibratorjem), potem pa tudi dostikrat na koncu, ko ji že pride. Hoče, da jo gledam, kako ji še zadnjič pride, ko se sama zrajca s tistim vibratorjem. Je to moda pri tamladih?

si dva naenkrat.

če je moderatorka na monu potem verjamem in moje sožalje 🤣

Verjetno je ne nategneš dovolj dobro. Najbrž ni več prave trdote, da potem rabi še plastiko za finiš.

Žal, to je tvoja realnost.

Ja sej drugega pri 50 ni za pricakovat

Vibrator uporablja v sexu z moškim veliko žensk. Posebni občutki in posebni orgazmi.  Dodatek…… Vsaka ženska naj bi svoje telo poznala.

Katera za dopisovanje z 35 letnim štajercem? Piši mi na [email protected].

https://link.sk/hotwife 

Jaz sem se tudi začela, ko ga mož več ni uspel dvigniti.

Štajerska1972, 28.11.2024 ob 07:06

Jaz sem se tudi začela, ko ga mož več ni uspel dvigniti.

Pa je fajn ne? Jaz si ga tudi rad. Če želiš mi piši na [email protected]. 35 letni štajerec.

Veliki:

Seveda je fajn, še lepše pa je pravega čutiti.

Z mojo včasih pri sexu uporabljava vibrator.  Paše obema.

Štajerska 1972, 28.11.2024 ob 13:25

Veliki:

Seveda je fajn, še lepše pa je pravega čutiti.

Piši mi na [email protected]

Če želiš pravega štajerca

Čisto zdrava ženska je….igraj se z njo in ti bo lepo….lizi ji rit in njo celo povsod….naj ti sprica kot fontana…uživajta

Edino pravilno da si vzameš užitek….eni so tukaj cerkveni..ni lepšega od orgazma….stajerka sn stajerc veš…

Mam par let manj kot ti…budalo se delaš…ha

Andrej. [email protected]….Štajerka piši kaj

New Report

Close