Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pas za hujsanje

pas za hujsanje

Ali katera pozna tole? ali to res kaj deluje?
http://izdelki.kuponko.si/62-popust-na-elasticni-shujsevalni-pas-primeren-za-zenske-in-moske-dimenzij-25-x-100-cm-v-spletni-trgovini-top-artikli-postnina-je-vkljucena/

jaz moram nujno malo zmanjšati trebuh … pa kakih hudih vaj za trebuh ne smem delati, ker imam razmak med mišicami precejšen in trebušnjaki in podobno odpadejo …

deluje, sodelavka je sedaj kot žirafa, no samo manj pametna.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Dobro razmisli, pa malo dimenzije preračunaj. Tudi dolžina pasu 100 cm ni bog ve kaj in če si bolj okrogla, ti bo tako ali tako premajhen. Pa shujšala ne boš zaradi njega nič, če ga boš nosila redno, vsak dan več ur, bo malo vizualnega učinka, lepša koža, malo manj zadržane vode, špeha pa ne manj, mišic pa ne več. In najbolj pomembno, pas JE viden pod obleko, kako le ne bi bil.

Glede razmaka med mišicami in trbušnjaki pa takole. Tudi sama imam od nosečnosti z dvojčki to težavo (prej imela take trebušne mišice, da so se mi še moški na fitnesu klanjali)) in je za zjokat, ker trebuh dejansko visi ven, čeprav špeha nimam nič. Trebušnjake seveda lahko delaš, a zelo natančno, počasi, tako da vključuješ v gib popolnoma vse mišice. Priznam kaj dosti ne pomaga, a vsaj tisto kar je je čvrsto. Nož je edina rešitev, samo zelo zelo se bom za to odločila, če sploh.

v starih časih so nosili une korzete al kako se jim že reče…nekako se z nekimi špagicami zadi nategne….če si vsak dan tole gor nadeneš, se bo ziher maščoba porazdelila drugam…:)

hmmm..še jaz bi poskusila zdej ko pomislim, da mi gre maščoba mal više :))))

Ha, ha. Sem na hitro prebrala Pes za hujšanje. Če pomislim, da pes, ker se z njim dosti sprehajam,
res pripomore k najbolj zdravemu hujšanju.

New Report

Close