pas za nogavice
zmerej sem mislila, da je funkcija pasa za nogavice ( nevem kako se tej zadevi drugače reče) ta, da drži nogavice. zdaj pa gledam, in vidim da so to obične samostoječe nogavice, ki stojijo že same po sebi.
pred par desetletji, je dejansko imel neko vlogo, zdaj je zgleda samo dodatek. ali se dobijo tudi nogavice, brez tiste “gume” ki se oprime noge?
kako je s tem?
Včasih je bila večina stvari narejena zaradi konkretnega namena, danes pa je vse zaradi marketinga, ne zaradi uporabnosti.
primož
Nogavice za na pas so brez silikona in čipke. Imajo samo malo bolj ojačan zgornji del kjer se pripnejo paščki. Res prave vintage nogavice so 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nylon in so tkane tako, da so neraztegljive. Pri nas jih boš težko dobila, jaz si jih naročim na Aliexpressu. Večinoma jih nosim pod pajkicami,kjer ne rabiš pasu, ker jih pajkice ravno tako lepo gor držijo kot pas. Pri teh nogavicah mi je všeč prosojnost, transparentnost in pa predvsem udobje.
nosi se, ker je to fukiš in seksi, ne zaradi potrebe po tem
[/quote]
Ooo, nosi nosi Imam celo zbirko doma, različne barve, vzorci, ..meni je to nekaj najlepšega. Udobnih pa res nisem nikoli imela, pa za vsak dan res niso.. a občutek že ko jih dajaš gor je fenomenalen. Jaz jih kupujem v Italiji v eni specializirani trgovini. Neverjetno kakšne vse detajlčke imajo ..od kristalčkov, pentljic, “tattoo look”, …ni da ni.
Kako točno pa opaziš kakšno perilo/pas/nogavice nosijo ženske v javnosti?
Mislim v kakšni javnosti se to sprehajaš da ljudje ne nosijo oblačil?
[/quote]
Sicer ne vem ce nosi pas, samostojece so pa ziher…nasa tajnica, 50 let ima…se vidi rob izpod krila, ko gre po stengah, se usede…mislm da si jih ne potegne dost gor, ker krilo ni ultra mini, je malo nad koleni, se poslovna dolzina. Zase vem, da ko sem jih se nosila, mi rob ni nikol kukal ven…meni so prakticne, za prehodna obdobja…