Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pas za nogavice

pas za nogavice

zmerej sem mislila, da je funkcija pasa za nogavice ( nevem kako se tej zadevi drugače reče) ta, da drži nogavice. zdaj pa gledam, in vidim da so to obične samostoječe nogavice, ki stojijo že same po sebi.

pred par desetletji, je dejansko imel neko vlogo, zdaj je zgleda samo dodatek. ali se dobijo tudi nogavice, brez tiste “gume” ki se oprime noge?

kako je s tem?

Jaz imam samo take z gumo za oprijem,me pa to precej moti, ker se tam noga poti.
Ampaj, če želiš biti seksi in komu ugajati v takih nogavicah, je treba malo potrpeti. Saj jih potem kar hitro dol snameš.

Včasih je bila večina stvari narejena zaradi konkretnega namena, danes pa je vse zaradi marketinga, ne zaradi uporabnosti.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Se dobijo nogavice brez silikona, take kot so bile včasih. Samo ne boš verjela – jih je težje dobit kot s silikonom.

Jaz sem dobila take lepe s čipko in brez silikona pri nogavičarju F. ob Ljubljanici. Sigurno pa jih imajo tudi drugje.

Jaz sem jih našla v trgovini Intimissimi in mislim, da jih imajo tam ves čas na zalogi. Tudi celo vrsto različnih pasov se da dobit.

Pas je za klasične dolge nogavice, ki nimajo elastana in silikonskih oprijemnih trakcev. Menda so fajn ker ne stiskajo nog in so bolj praktične kot zgleda. Tudi dva Štefana para ustvarijoben nov. Moške pa itak obnorijo.

Nogavice za na pas so brez silikona in čipke. Imajo samo malo bolj ojačan zgornji del kjer se pripnejo paščki. Res prave vintage nogavice so 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nylon in so tkane tako, da so neraztegljive. Pri nas jih boš težko dobila, jaz si jih naročim na Aliexpressu. Večinoma jih nosim pod pajkicami,kjer ne rabiš pasu, ker jih pajkice ravno tako lepo gor držijo kot pas. Pri teh nogavicah mi je všeč prosojnost, transparentnost in pa predvsem udobje.

A pa to sploh katera še nosi? Odkar so na trgu samostoječe nogavice, po pasu ni več potrebe.

nosi se, ker je to fukiš in seksi, ne zaradi potrebe po tem

nosi se, ker je to fukiš in seksi, ne zaradi potrebe po tem
[/quote]

Ooo, nosi nosi 🙂 Imam celo zbirko doma, različne barve, vzorci, ..meni je to nekaj najlepšega. Udobnih pa res nisem nikoli imela, pa za vsak dan res niso.. a občutek že ko jih dajaš gor je fenomenalen. Jaz jih kupujem v Italiji v eni specializirani trgovini. Neverjetno kakšne vse detajlčke imajo ..od kristalčkov, pentljic, “tattoo look”, …ni da ni.

Razumem, da se nosi v točno določene namene. Verjetno pa se ne nosi več z namenom kot ga je imel 60-70 let nazaj. Ali se pač motim? Nisem še opazila, da bi ga katera nosila za ven, za v javnost.

Kako točno pa opaziš kakšno perilo/pas/nogavice nosijo ženske v javnosti?
Mislim v kakšni javnosti se to sprehajaš da ljudje ne nosijo oblačil? 🙂

Kako točno pa opaziš kakšno perilo/pas/nogavice nosijo ženske v javnosti?
Mislim v kakšni javnosti se to sprehajaš da ljudje ne nosijo oblačil? 🙂
[/quote]

Sicer ne vem ce nosi pas, samostojece so pa ziher…nasa tajnica, 50 let ima…se vidi rob izpod krila, ko gre po stengah, se usede…mislm da si jih ne potegne dost gor, ker krilo ni ultra mini, je malo nad koleni, se poslovna dolzina. Zase vem, da ko sem jih se nosila, mi rob ni nikol kukal ven…meni so prakticne, za prehodna obdobja…

Se opazijo tisti trakci in zaponke čez kakšno malo bolj oprijeto obleko, kiklo, pajkice, ….Isto se vidi pri samostoječih nogavicah ojačan del s čipko in silikonom.

To je tako sexy…..v katerem podjetju najdem to tajnico?

Vau, da bi jaz imel srečo poznati takšno žensko. Top Občudujem te:)
LP

New Report

Close