Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PASJI BOKS ?

PASJI BOKS ?

Živjo!
Doma imamo probleme ko pustimo psa samega, saj se spravlja na pohištvo in ostale stvari, četudi ga prej zlaufamo… razmišljamo o nakupu pasjega boksa v katerem bi bil par uric na teden.
Prosim če mi svetujete kje naj ga kupimo in kakšnega, da je čimbolj vzdržljiv, saj imamo 40kg nemškega bokserja.
prosim za čimveč informacij-kolikšna je največja, kakšno dno itd…

Hvala!

mislim seveda na tisti boks-kletko ki se jo ima noter v stanovanju

Boks je najbolje narediti po merah, pa še bolj poceni vas bo prišlo, kot če ga kupite. Kakšno ključavničarstvo kje v vaši bližini zna biti ugodna rešitev.
Sicer pa lahko razmislite še o tem, da kužka namestite v nek prostor, kjer je najmanj možnosti za povzročitev škode – naši znanci ga imajo v predsobi, kjer mirno počaka do prihoda. Imate morda kakšno prosto sobo ali vežo? Ste doma v hiši, imate klet? Poskusite ga puščati najprej samega po malem, nato vedno dlje. Na voljo naj ima igračko. Dobite tudi KONG, v katerega natlačite priboljške, ki jih mora kuža izbezljati ven …

V Mr. Pet jih imajo:
http://trgovina.mrpet.si/article.asp?ArticleID=18034

V Mr. Pet jih imajo:
http://trgovina.mrpet.si/article.asp?ArticleID=18034%5B/quote%5D

Takega ima tudi najin 6 – mesecni francoski buldog, velikost XXL.
Prav kraljuje v njem, kadar je sam doma.. 🙂
Priporocam, ne vem pa, koliko je primeren za ovcarja.. Pozanimaj se pri prodajalcih, pa s seboj ga vzemi, mo bosta sla kupovat.

Sprobali že vse navedene varjante,samo kdor še ni mel bokserja neve kakšen norček je to 😉
Pa poznate koga ki je že dal pri ključarničarju delat? So potem tudi ti boxi zložljivi?

Ajaaa bokserja. Zakaj sem sama prebrala nemskega ovcarja?? Sem smotana. 🙂
Za bokserja je tisti box, ko sem omenila zgoraj, cisto dovolj – velikost XXL. 🙂

daj poglej si blog od nergač-a.

haha meni je bokserka 2x preluknjala jogi :D:D:D ampak , ko je bila majhna… mogoce bi blo fajn preverit, ce se vas pes sploh pocuti dobr tam, kjer je zaprt. Pri nas je bilo tako : Imeli smo oba v predsobi…. bokserka cvilila, jokala, lulala, kakala…. moj ni odstopu, ker kao v dnevni bi ziher pod poscala ipd… pa je sel pol moj za en teden v rodni kraj, pa sem poskusila jo met v dnevni sobi (je vecja, kot predsoba ene 4x) in vse skupaj se je koncalo. Se sedaj jo imam tu, nikoli ne cvili, lula, karkoli. Tu pa tam, ce imam vrecko za smeti v dnevni, jo mal razsuje po tleh, to je vse. V glavnem, sem ugotovila, da se boji predprostora oz ji ni prijetno tam.

Imam pa doma boks za tamalega (4kg)… ka je pa z boksom nardil 😀 ajej… men se zarad tega zdi boks kr neki… Ta nas boks sedaj zgleda pokljuvan od ene zivcne ptice :D:D dobesedno…. aja, pa nas se je naucil odpirat boks 😉 Sicer mam pa jst sreco, vse zivali pri meni so se naucile odpirat ; kletke (kunci), bokse, vrata 🙂

New Report

Close