Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pasji dojenčki :))

pasji dojenčki :))

Moj pes je tisti, ki je bel in ima desno oko temnejše :))))))))))))))

kakšno imaš pa ti?..oko mislim…hehe

čuj stara….vzgoja lepo napreduje?

leta letijo - iščem stevardeso.....

Kaj zaj?!?!?!?!?!
A ga že prodaš al naj še malo počakam??????

:-)))))))))))
Sladki, sladki…..
Bi Lunči tudi mela enega takega…..

************************************************************************** Ne gre mi zbrisat tiste pripone zadaj.... in zdaj sem ::krt!!! :-)

kako prodajam??? nič ne prodajam… zastonj dobiš kaj človeškega, vse pasje ostane doma :DD….

sem filmček našla na spletu in kam drugam naj ga pripopam kot sem, a?
;))))))))))

lunca, na moj rojstni dan, so se skotili mali tibetančki, samo niso iz Slovenije… čak, grem link poiskat, če te zanima :))

kakšne oči imam? čisto navadne, ne boš verjel… pa čiste in svetlo gledam 🙂

v soboto imava izpit v pasji šoli… če ne bom naredila, boste itak vi krivi, ker niste dovolj močno pesti držali zame (in za psa) :)))))))))))))

saj maš mene.
😉

Ma ja, saj so lušni, sam ko jih nimam kam dat.;-(

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

maxi, pri nas so kar na postelji, pa je ;))))))))

aja in odkar imamo dva psa, je tudi kavč “pasji”… tko, vsi se prilagajamo…
no, če sem poštena, najbolj mož, ker je do zadnjega trdil, da pes NE sme na kavč :)))))))))))))))))))))))

ravnokar se valja po njem pred tv … jasno z enim od psov ;)) Ta drugi pa leži pod mojim stolom in jaz spet svoje tace tlačim na poličko pod računalniško mizico, ker ni placa… :((

Huuh, mene kar fraz, da se mi kater od kosmatincev priklati na/v posteljo….
Sem izrecno dovolila samo Rudiju (sinov plišasti jelenček), pa še to sam zato, da je mir…
;-))))))))

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

Skrinjo sprazni…pa pazi,kako jih noter zložiš,da bodo šli vsi not.
😉

saj najina postelja je previsoka in psa ne moreta gor :((…. Pasje selitve so samo po otroških posteljah …
Blagor mojim otrokom :))

saj psa sta čista, ravno danes sta spet dobila Pratel… oba sta umita, počesana…. dišita po papaji :))))

…umevno je, da ste bolšja družina.
😉

Saj v bistvu verjamem, da sta tvoja čista in vem, da ti je fajn z njima…
Sam jaz sem drug človk.
Imam pa zeloooo dobro prijateljico, ki smo jo svoj čas klicali “pasja mati” in ti me vsake tolk spomniš nanjo.
;-))

večino dneva pozabim, da sem en pasji frik in mislim, da bodo kar vsi delili z mano navdušenje nad pasjimi dušcami….. Pa saj vem, da ni tako… Zato sem pa potem tako rada v pasji šoli (pridem že pol ure prej… jaoooo…. in grem, ko ni nobenega več…..), pa na vseh pasjih družabnih prireditvah…. :))))

ja, itak…. eno bolho smo imeli zadnjič… smo jo prinesli s piknika :))))))
imamo tudi muhe in pajke… pa kakšna osa ali čebela se je tudi že našla v stanovanju :))
in celo kobilico smo imeli poleti na balkonu, samo sem jo kar dol čez ograjo fliknila, ker je žrla kapucinčke… packa grda….

:))

Ma narobe sem napisal!!!!Sorry!
Boljša bi moralo pisat!
😉

Tole z kobilco, ja, tole si je zihr zaslužla…packa grda.
Moja je končala še bolj klavrno, sred spalnice se mi je usidrala enga lepega poletnega dne. Lepo sem ji razložila, da tu nima kej iskat, ker to posedujem jaz, pol je bil pa en ples okol postelje in po njej…
Zmaga je bla moja…
Samo od takrat naprej mam zmeraj en pomislek al odpret okno na stežaj al ne…me je izšolala packa domišljava…
;-)))

Kobilce grizejo!Se ni glih za hecat z njimi.

Vem!
Saj zato, sem pa mela celo kalvarijo z njo.
Je bla tavelika zelena, bi mi dala z amislit, da je nisem odkrila pravčas, ja…

hja, rešitev so tiste plahte za na okna…. a veš kaj mislim? tiste mreže proti komarjem, so na ježka in so res super…

Ja sem slišala in jih moram res jt poiskat, pa nalimat…

Srečo si imela!!!Sem se bal,da je bla tista pošast zelena!
Ta bi pa komot našo Maksico pregriznila na dvoje!
😉

mi jih imamo sicer smao v spalnici… ampak, se mi zdi, da je šlo že tretje leto mimo… pa nč ne dajemo gor pa dol…. tudi pozimi je skoz tam…

Vsake tolko se spomnim, da bi bilo treba malo oprat okenske okvirje, pa to… pol mam pa izgovor, da mi ni treba :))))))))))))))))))))))

Ma kaj plahte, mitraljez….pa metalec ognja!To!
:-)))

New Report

Close