“Pasji položaj”
videl sem kosmate, pobrite, krvave, dišeče, smrdeče, take s črtico in take s trikotnikom, ene so imele piercinge, druge so bile brez,videl sem črne. rdeče, blond, rjave, pobarvane v rumeno, vijolično, zeleno, ene so prekrivale ekstremne dlake, druge nežen puh, ene so bile gladke kot otroška ritka, druge hrapave kot brusni papir… videl sem vzburjene do skrajnosti, videl sem nabrekle od krvi, ene so bile mokre kot ulice po poletni nevihti, ene so bile vlažne kot pragozd ob amazonki, spet druge so bile suhe kot dolina smrti kamor še ni stopila človeška noga….verjemi videl sem že vse
videl sem kosmate, pobrite, krvave, dišeče, smrdeče, take s črtico in take s trikotnikom, ene so imele piercinge, druge so bile brez,videl sem črne. rdeče, blond, rjave, pobarvane v rumeno, vijolično, zeleno, ene so prekrivale ekstremne dlake, druge nežen puh, ene so bile gladke kot otroška ritka, druge hrapave kot brusni papir… videl sem vzburjene do skrajnosti, videl sem nabrekle od krvi, ene so bile mokre kot ulice po poletni nevihti, ene so bile vlažne kot pragozd ob amazonki, spet druge so bile suhe kot dolina smrti kamor še ni stopila človeška noga….verjemi videl sem že vse[/quote]
Ja, sploh če si porodničar 🙂
Kaj ima pasji položaj z moško in kosmato ritjo?
Al je pasji zarad poraščenosti dobil ime:))))))
Jaz sem tudi že marsikaj videla….na totem internetu vidiš marsikaj, odkar imamo pa T2 pa se mi je malo “zamerilo” gledati vedno isto….”nabijanje”.
Bo postalo tako, da bo bolj gledan sex v realitijih, kjer se sprošča domišlija….kot pa tam, kjer ne vedo več, kako bi še:)
Sex je sex…važno je počutje:) ne obrito al poraščeno:)
Najraje imamo pa tisto, kar nas zadovoljuje….pa če je po zajčje, pasje ali kmečko:)))) (v gumijastih škornjih…flashgordon, ti si gotovo že:P)