“Pasji položaj”
Jaz sem se že davno sprijaznila, da več kot do številke 2 v lajfu ne bom prišla:) -tako da ja, verjetno bom umrla nevedna, kakšen je pravi jebec:)
Nimam pa nobene želje sprejeti vase “tiča” ki je bil že v vseh možnih, takih in drugačnih luknjah. Nebi se spopadla z vsemi tistimi mikroorganizmi:) Že tako imam hitro vnetje;)
Pa tudi….sex je zame nadgradnja ljubezni. Težko bi se vživela v vlogo pokorne sužnje, ki s hvaležnimi očmi gleda v “boga sexa” kako veličastno pili svojo tehniko športnega sexa.
Zame sex pač ni šport, sicer pa sexam, se ljubim….na vse možne načine, zeloooo rada.
Razlika je med nama flashgordon:) Jaz menjam položaje pa tehnike,izpopolnjujem užitke….ti pa menjaš akterke. To pa je odraz tvoje nesamozavesti:) ker se bojiš ponoviti večkrat z isto, da nebi opazila, da nisi nič posebnega:)))), seveda je redko bolj cenjeno;).
Rada bi pa videla tisto, k je bla vijoličasto pa zeleno pobarvana…bi bili dobra kombinacija za skupaj kaj posnet:)
mojčka, kaj se pa ti režiš?:-)))
pa menda nisi dojela pomena tega posta?;-) dej, še men razlož … al naj si raje hitro nick zamenjam?;-)
p.s. dobro, da naši PRAVI dedci ne visijo tle gor pa pleteničijo … pač pa naredijo … in naredijo ODLIČNO … zato dvomim, da jih je kaj dosti tako naivnih, kot flashgordon računa …
eh mirela kar se patiče zdravja mojega tiča pa ti lahko povem tole ( no tiste z medicinskim poklicem bodo vedele o čem govorim)- s spitadermom ga poškropiš pred in po odnosu in ni vrag da ga ne razkužim, no včasih smo uporabljali tudi en sprej (sedaj se imena ne spomnim) ki so ga uporabljali veterinarji in kmetje za rakužilo ran pri živalih -super zadeva s tem da ga sedaj ne dobiš več ( vsebuje fenilklorid) tako da higiena je na prvem mestu- se ne rabiš bat