Pašteta Argeta ogabna in zanič
Vsake kvatro ubodem pašteto. Ampak, če že kero pašteto s kruhom, sem skoz lačna. Gavril so bile včasih ok, sedaj pa že mal kladva rabiš za namazat no 😂☺️☺️☺️ argete so mi kar ok. Če bi to skoz jedla, bi mogla že mal vsaj pribor menjati. ☺️☺️☺️ Po vseh se dviga okus, kar pomeni, da si jo privoščite na kvatro in ne vsak dan. Jest jo namažem glih tolk, kot čokolado v usta dam, ki pol sameva dlje cajta. Kruh je edino, ki mora bit vsak dan vsaj grižljaj.
Rezi*, 26.12.2024 ob 21:40
Vsake kvatro ubodem pašteto. Ampak, če že kero pašteto s kruhom, sem skoz lačna. Gavril so bile včasih ok, sedaj pa že mal kladva rabiš za namazat no 😂☺️☺️☺️ argete so mi kar ok. Če bi to skoz jedla, bi mogla že mal vsaj pribor menjati. ☺️☺️☺️ Po vseh se dviga okus, kar pomeni, da si jo privoščite na kvatro in ne vsak dan. Jest jo namažem glih tolk, kot čokolado v usta dam, ki pol sameva dlje cajta. Kruh je edino, ki mora bit vsak dan vsaj grižljaj.
Kaj si povedalo??
Ni to to, 26.12.2024 ob 22:07
Paštete niso več kar so bile. Spomnim se okusa pravih paštet še iz otroštva. Čisto drugi okus.
Tudi jaz se spomnim pastet iz otrostva, Gavrilovic in potem se Kekec pasteta, cisto drug okus.
Ne spomnim se, kako se je Argeta takrat imenovala, “kokosja” ali kako, a je bila najbolj ogabna pasteta, ki so jo jedli le revezi. Potem je spremenila dizajn, dodala reklamo in postala najbolj popularna pasteta pri nas.
Redko kdaj kupim pasteto, morda 2x na leto za moje, jaz jo jem na vsakih par let in se potem vsakic spomnim, zakaj jih ne jem, brezvezno zivilo.
Mešate jabolka in hruške s temi paštetami.
Argetine paštete so skoraj vse izdelane iz piščančjega mesa (odpadno piščančje meso), ene pa so iz ribjega mesa, Gavrilovic, Kekec in podobne pa so izdelane iz svinjskega odpadnega mesa(večinoma meso iz svinjskih glav) pa svinjska jetra, drobovje, to pomeni manj kvalitetno meso, ki se ne prodaja v mesnicah in v trgovinah. Zato so tudi Argetine paštete bolj mehke teksture.
Franci ki te je na balanci, 27.12.2024 ob 07:55
tako je zanič, da jo celo v Avstraliji prodajajo.
Tam imajo, podobno kot v ZDA, že okvarjen okus, kar pomeni, da jim je dobra umetna hrana, ne pristna, brez dodatkov.
Argeta je v svoji sestavini več ali manj voda, če berete, malo je mesa in veliko ”drugega”. Naravnost ogabna pa je gavrilović, ker smrdi po crkovini.