Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pasti skrivne zveze

Pasti skrivne zveze

Najin odnos se je začel kot korektno poslovno sodelovanje, nato pa prerasel v nekaj več. Bil je pozoren, ob njem sem se počutila posebno. A vedno je bila prisotna še ONA. Ko je bila v bolnišnici, je začel razmerje z mano. Po njenem povratku je zatrjeval, da sta le sostanovalca. Prosil me je za čas, a se nikoli ni odločil. Nedelje in prazniki so pripadali njej.

Dolgo sem sprejemala takšno razmerje, dokler me ni njegovo laganje razočaralo. Ko sem zahtevala resnico, me je zavrnil, celo grozil. Na koncu me je ponižal z besedami, da sem v primerjavi z njo nevredna.

Minilo je leto, a bolečina ostaja. Terapevtka mi je svetovala, naj ga izbrišem iz življenja, vendar ne najdem miru, dokler mu na nek način ne vrnem.

…jp..rabiš zadoščenje. Ne maščevAnje. zaključek. pokončno in dostojanstveno ga postavi na rpavo mesto.

Se nimaš za kaj maščevati, saj on nikoli ni bil tvoj. Upaš lahko samo, da bo tista druga spregledala. Maščevanje je dokaz šibkosti, ignoriranje je znak moči.

shit happen.- karma ti vrača. s kakšno pravico steguješ tace po oddanih moških?!?

Bolečnina bo ostala tako dolgo, dokler ne boš sprejela tega, da si zanjo kriva popolnoma sama, žal.

Poznala si ga, vedela si, da je oddan in še več – ko je bila ona v bolnici, si se zapletla z njim.

Ne pobiraj jagod na sosedovem vrtu in bos mirno spala.  V tem casu, ki si ga izgubila bi si lahko vzgojila svojo kumaro, ki bi bila samo tvoja. Ja no,  postopi se hortikulture.

Odgovor na objavo uporabnika
Gia_Gia, 17.03.2025 ob 09:11

shit happen.- karma ti vrača. s kakšno pravico steguješ tace po oddanih moških?!?

Daj Gia Gia a ga je ugrabila, posilila …

On je tisti, ki je sedel na dveh stolih , ona je samska.

Zato avtorica eno pismo njemu lepo, da je tazadnjo da bo on koga ocenjeval in primerjal, svoj prag naj pospravi lažnivec, varalica, ki sedi na dveh stolih in prpa, ki ni zmožen odločitve.

Potem pa Majdi srečo v svojem življenju in to mu bo največji udarec.  Lahko mu se napišeš, da imaš človeka, ki je sposoben tega, česar on nikoli ne bo, dati ti iskrenost in ljubezen, spoštovanje.

Anonimno 6064, 17.03.2025 ob 09:32

Ne pobiraj jagod na sosedovem vrtu in bos mirno spala.  V tem casu, ki si ga izgubila bi si lahko vzgojila svojo kumaro, ki bi bila samo tvoja. Ja no,  postopi se hortikulture.

Ah, za svojo kumaro se je treba malo več truditi. Je lažje tujo pojesti. 😉

Gia_Gia, napačno vprašanje postavljaš. Če je ženska samska, lahko dela, kar hoče, pa če je to moralno ali ne.

V tej zgodbi je moški tisti, ki je bil vezan in bi si moral privezati tiča v hlače!

Se strinjam.

Ce pa si samo koncni uporabnik,  ki konzumira pa moras placati.  Nemalokrat prav mastno! 😲

Pusti stvari kot so, ne maščuj se, brez veze, pojdi svojo pot naprej

Preden se odpravite na maščevalno pot, izkopljite dva grobova, je napisal Konfucij.

Ženske, res ste neverjetne. Sprašujem se, kakšna je tvoja etika. Njegova ženska je v bolnišnici, on pa preganja druge ženske?! Si bila res zadovoljna, da je takšen moški tvoj ljubimec, kaj šele kaj več?! Verjemi, to pove dosti o tebi. Moralna, dobra oseba pač nisi. Ker moralni in dobri osebi bi zazvonili vsi zvonci in vse lučke v srcu in glavi, če bi moški povedal, da je ženska v bolnišnici, on pa se …. okoli. Sejem koruzo, rada bi pa ananas? Ne bo šlo! Pri vseh teh zapisih kaj odpuščanje je in zakaj odpuščamo, bi se rada maščevala?? Ja, boli, ko enkrat vidiš, da si bila le izkoriščena, grdo izkoriščena in nalagana, samo zato, da se je olajšal. Naredi po svoje, ampak kar se mene tiče, je vsaka življenjska izkušnja priložnost, da postanemo boljši. Vsaka čustvena navlaka, od sovraštva, do ljubosumja, do maščevalnosti … pa naj ne prinesejo nič dobrega na dolgi rok.

Tipičen nož v hrbet, to te boli. Nimaš kaj, flajšter čez, pa naprej. Če  bi bila njegova tako idealna je varal ne bi, sploh ko je bila v bolnici. Kakšen človek je to? Prav idealen tudi on ni. Bi si želela takega zase? Ko je najhuje da boš razmišljala še po katerem travniku skače? Terapevtka ima prav, pozabi tale lapsus.

Menim, da je največji problem ta, da se take afere mnogim zdijo sprejemljive. Odgovornost samske ženske sicer ni identična njegovi, ker je v odnosu on, ampak empatija in morala sta tisto, kar bi jo moralo ustaviti.

Sodelovala si pri varanju bolne žene? Podn od podna si ženska!

Da sem samska in grem s tipom, ki je že oddan? Ni šans

Da bi se zapletala z nekom, ki ima ženo v bolnici? Booolaaano..neumno od obeh!

Maščevanje?! Za kaj? Na popolni ignor in block.

Pa saj ste smešni, če res to vse počnete!

Ja kaj si pa mislila, da bo? Pusti in pozabi. Na hitro odtrgat flajšter manj boli kot počasi ga dol vlečt.

Jojjj, sebe smešiš. Pa ni tip zadnji moški na planetu. On se te je usmilil. Ti pa takole? Glej daj oglas na ona on in hodi intenzivno na zmenke

. Očitno se ne ceniš, če se mečeš, za nekom, ki te ne šmerglja.

Samo povem, 17.03.2025 ob 10:25

Gia_Gia, napačno vprašanje postavljaš. Če je ženska samska, lahko dela, kar hoče, pa če je to moralno ali ne.

V tej zgodbi je moški tisti, ki je bil vezan in bi si moral privezati tiča v hlače!

Kako pa je njegov tič prišel v njeno mednožje, če je ona imela gor hlače? So ji hlače same odpadle? V trenutku, ko je dala noge narazen, je soglašala z vsem, kar se je potem zgodilo. Torej je tudi ona enako kriva.

Mascujes se lahko tako da ženo obvestis o vajini vezi. Prilozi kakšna sporočila , ker bo on vse zanikal. Potem pa zaključi z njim v mislih.  Zbriši kontakte , telefon, vse, ne obstaja.

Nikoli ni bil tvoj in nikoli ne bo tvoj, bila si samo njegova občasnica.

tip vara, ko je njegova v bolnici (tipično moško delovanje, zapusti žensko ko je bolna/poškodovana), ti si pa žal se igrala njegove igre in najebala.

osnovno pravilo- če tip noče biti popolnoma tvoj, torej vezani in čustveno nedostopni-se z njimi ne pečaš!! ajde na veliko si to nalepi povsod po fletu. naj se varalice jebejo sami s svojimi grdimi zli nameni.

ne, tudi samska oseba mora imeti meje. sama sem že lep čas samska pa nikoli nisem trznila na vezanega, pa veš koliko me jih je že na monu vezanih skušalo dobit?? sram jih bilo, meni pisat!! idioti mislijo, da če je ženska samska, da bo padla.

bebee, 17.03.2025 ob 10:35

Preden se odpravite na maščevalno pot, izkopljite dva grobova, je napisal Konfucij.

Ženske, res ste neverjetne. Sprašujem se, kakšna je tvoja etika. Njegova ženska je v bolnišnici, on pa preganja druge ženske?! Si bila res zadovoljna, da je takšen moški tvoj ljubimec, kaj šele kaj več?! Verjemi, to pove dosti o tebi. Moralna, dobra oseba pač nisi. Ker moralni in dobri osebi bi zazvonili vsi zvonci in vse lučke v srcu in glavi, če bi moški povedal, da je ženska v bolnišnici, on pa se …. okoli. Sejem koruzo, rada bi pa ananas? Ne bo šlo! Pri vseh teh zapisih kaj odpuščanje je in zakaj odpuščamo, bi se rada maščevala?? Ja, boli, ko enkrat vidiš, da si bila le izkoriščena, grdo izkoriščena in nalagana, samo zato, da se je olajšal. Naredi po svoje, ampak kar se mene tiče, je vsaka življenjska izkušnja priložnost, da postanemo boljši. Vsaka čustvena navlaka, od sovraštva, do ljubosumja, do maščevalnosti … pa naj ne prinesejo nič dobrega na dolgi rok.

“Preden se odpravite na maščevalno pot, izkopljite dva grobova, je napisal Konfucij.”

Dobra.

Nekje drugje reče pa, vsaj mislim, da je bil on, če dovolj dolgo sediš ob reki, priplava mimo truplo tvojega sovražnika.

Ampak ne glede na to, sicer redke, ene stvari pa so take, da ne moreš drugače vzeti pravico v svoje roke, samo brutalno maščevanje ti lahko povrne duševni mir.

Samo trpi pa ona! Kdo je tu nor?

New Report

Close