Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pastile tantum verde

pastile tantum verde

sem v 4. mesecu nosečnosti in zdaj ne vem, ali lahko jemljem te pastile za grlo. v navodilih piše da nosečnice ne, samo če jih lahko otroci zakaj hudiča jih jest ne smem?? torej, ali bi jih jedle ali ne… ali katere pastile sploh lahko jem…

granobil

lahko… lahko tudi neoangin, septolete, strepsils… itd. Granobil ne bo pomagal prav nič.

Teh ne poznam, zagotovo pa lahko jemlješ Isla pastile, so tudi za doječe mamice.

Pa si ti ženska zmešana??? Ravno neo-angin je močno odsvetovan!!! Pojdi v lekarno in vprašaj, ne pa da se tule smešiš in daješ napačne informacije. Kokoš!

Ti si tudi prijazna. Da slučajno nisi ti iz kakšnega kokošnjaka priletela. POvsod in na vsem piše, da ni za nosečnice. Pa saj kaj berete Pušenjaka. Kdo pa preizkuša zdravila na nosečnicah. To morajo napisat, da se zavarujejo, če bi šlo kaj narobe. Veliko zdravil nosečnicam predpisujejo, pa čeprav piše, da niso zanje. Jaz sem uporabljala vse tantum verde, neoangin…

Se ti vidi. Vdana v usodo. Jaz kura, ti ovca!

Kr neki. Če pišeš neumnosti in jih razglašaš za sveto resnico, pa o tem nimaš pojma, potem je bolje biti tiho.
Si mislila, da bo tvoj odgovor na intelektualni ravni, če boš kar nekaj napisala. Že iz napisanega se vidi kam sodiš. Na žalost.

No, samo granobil… kokoš, vprašaj Pušenjaka, potem pa pametuj.

New Report

Close