Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Patricia pangersic

Patricia pangersic

Kam gre ta svet da take zenske mislijo da so kjut kaj sele lepe
Tok grda faca in ista apostolova.
Dolga faca kojski zobi umetni joski
Valda je mogla dt umetne ker je s fitnesom tko nagnusno debele noge

Kako ma taka spaka lahko 2000 lajkov😂😂😂

Fovšija je hudič ja…. ne poznam je sicer, ampak meni je videt čist ok.

Ha ha ha kakšna foušija. Ti je tekmica slučajno? Jo poznam osebno. Punca je v resnici lepa in zelo simpatična. Resnično ima lep karakter. Predlagam, da prilepiš svojo fotko, da vidim kakšna lepota si šele ti.

Tudi meni ni všeč. Ima res grde zobe in obraz. Povprečna punca sicer a res daleč od lepotice,če sem zato ljubosumna pa prav 🙂 pohvalim lepo žensko jih je poln instagram ampak tale punca ne spada zraven v krog

Tudi meni ni všeč…. Postavo ima lepo, nič ne rečem… Ampak tak zafnana, da Lubi buh!

Pa njena knjigi a receptov? Vzemi rižev vafelj in nanj namazi marmelado? Reeeeesno?

Sranje!
Tebe pa jebe slovenscina…
Niti v pogovornem jeziku ne spravis skup smiselnega stavka…

Kaj bos naredila na tem podrocju? Kaksno je tvoje mnenje v zvezi s tem?

Če primerjam tino apostolovo in patricio, definitivno izstopa tina. Lepši obraz… sicer pa včasih sta bile kolegice, danes sta si konkurenca… včasih se prav občuti tekmovalnost na instagramu med njima dvema

ne poznam nobene, sem šla guglat. Patricija ni lepotica, je pa luštna, pa vsaj natur, Apostolova je pa umetna (bleda) kopija kardašianke 🙁 Taka kot je ona je pol Balkana 🙂 zgleda, da vse tele južne hodijo k istemu kirurgu :)))

Patricia is a beautiful, talented actress
https://trandinh.vn

trandinh.vn

Živimo v svetu,kjer narekujejo bio,naravno,čim manj plastike, po svetu pa se sprehajajo plastične spake. Kdo za vraga ji je rekel,da je lepa? Preko insta pa tako išče samo bogatega sponzorja,da bo še kao bolj ekskluzivne fotke na jahti naredila,po možnosti z večjim oprsjem. Naj ji nekdo reče, naj preneha, prosim za voljo vseh.

Poskusila sem tole s tole Patricijo,eno akademijo, sama prodaja znotraj programa, ona z programom pridobi nek krog obupanih žensk,in potem služi s prodajo,punca je neprofesionalna,če mene vprašate,ne zagovarja kvalitete. Lidl in Hofer sta edini trgovini v Sloveniji,tam so vrhunski izdelki,itd… Njeni recepti niso nek presežek. V glavnem,tud vse tiste fotografije z napredki mi včasih delujejo mal postukani. Glede na to da nisem ravno anti v športu, men več tega ne proda. Sem malo bolj izkušena in točno mi je bilo jasno ko sm padla v skupino kam pes taco moli. Poleg tega vsa umetna, pa se gre neko zdravo življenje. To ne gre skupaj.

Zenska blokira na instagramu vse, ki jo kritizirajo 😂 bogica ne prenese kritike. Gre se pa za to, da je kot osebna trenerka promovirala Coca Colo!! Za dober denar vse, seveda. No, programa pri njej že ne bomo kupili. 🥶🙋‍♀️😉

New Report

Close