Pavel Rupar KRIMINALEC
ne razumem, 03.06.2023 ob 18:01
Lejla112, 16.04.2023 ob 21:59
Ne verjamem, da nima penzije. Vsaj 20 let delovne dobe pa le ima.
@Leila: Kdo? Rupar, da nima penzije? Seveda ne, ker sploh še ni penzionist. Kakšna tri leta bo še moral počakati, da bo izpolnil pogoj za upokojitev.
Ja sam je napisal na Fb zid. Zadnja objava.
Ruparjeva objava:
Če ne bi imel toliko vere in cilj, da pomagam ljudem in ostanem s pozitivnimi deli do konca življenja, bi že zdavnaj obupal!
Leta so bila, ko sem opustil čisto vse in mirno živel z družino, čeprav je bila bolezen, ki še ni šla povsem iz mene huda, vsaj poklvarjenosti tega sveta nisem doživljal, kot prej in sedaj.. Verjemite mi, da sem bil zopet toliko naiven in prepričan, da, če bom pomagal revnim in upokojencem, da mi bodo pomagali tudi tisti, ki so najbolj poklicani za pomoč ljudem. A sem naletel na umazane in sovražne, podle in pokvarjene oblastnike ter nerazumno in skoraj bi rekel domišljijsko fantazijsko umazane medije, ki jih seveda plačujejo politiki, ki bi morali denar namesto njim dati revnim!
Včerajšnji dogodek s požrešnim Zabretom , podjetje TOS, je bil nameščen. KER SMO DOKAZALI, DA NAPADA NA NOVINARKO RTV SLO MED PROTESTI NI BILO, SO MORALI PREUSMERITI POZORNOST LJUDI!!! In glej..
Dobili so pokvarjenega tovornjakarja, soseda, ki brez dovoljenj pred mojim domom parkira 5 do 12 šleparjev, hladilnikov, ki jih vse dneve in noči, med vikendi in prazniki, poleti in pozimi pusti vklopljene. Včasih vse kompresorje vklopi hkrati, kot bi mi na dvorišču grmelo 12 traktorjev! Noč in dan.. Od tega sem tudi zbolel, ne mislite, da je rak zgolj od stresov! Kolikokrat se mali vnuk zbudi ponoči, ker se vse trese! 17 let prosim inšpekcijo, da jih umakne, ker je tu na črno, na travniku, ki mu ga je Sajovic preoblikoval v zaziljivo parcelo , na pe v parkitišče. Policija, da je nemočna.. Sam hodim tja in jih ugasnem, lepe nedelje so, ko so prijatelji na obisku pa se ne moremo zgovarjat! Da imam vsaj kakšno uro mir pred hrupom, predno pride in jih vklopi nazaj!
V nedeljo sem to ponovil, v pogonu so bili trije, povsem prazni hladilniki, vklopljeni kar tako!!” Prazne, da je vklopil..! In me je videl ter začel vpiti: Dol z moje parcele, dol prasec, sicer te bom ubil!!” Poklical sem policiji! Ja, jaz sem poklical policijo ne on, kot so poročali mediji! Zlahka dokazljivo! Pa so se mi smejali, češ, da med 20 in 22 ne bodo nič rešili.. Pa tako lep nedeljski večer je bil.. Vseeno sem šel do tega Zabreta, Tosa in je zopet vpil. Ko je nehal, je sinu naročil naj snema.. Malo bližje sem stopil do njega pa se je začel dreti k sinu: A snemaš, snemaj, Rupar je rekel , da me bo ubil, snemaj, je rekel , da me bo ubil”! Z roko je potem segel v žep, kot da bi izvlekel pištolo, nož pa sem ga odrinil in rekel: “Spi…i lopov”! In se obrnil, da res ne bij naredil in takoj poklical še enkrat policijo in tu se je zgodba končala.
Mediji so jo obrnili , posnetek , ki so ga kazali ni pravi, ni v celoti! Drugega jih ne zanima, ker so pokvarjeni.. Resnica najmanj, ker so ritolizniki politiki, ki nam z diktaturo!
Noč sem seveda prebedel. Za zdravljenje mojih bolezni v takem stanju ne pomagajo nobene tablete! Zdaj se boriti in dokazovati, je nesmiselno! Vsekakor je bil namen ob vklopljenih , praznih kamionih in snemanju edino ta, da posnetke objavijo v tolikšni meri, da bo Golobovim in Sajovčevim pokvarjencem zadoščalo! In preko medijev, ki jih res noro plačujejo očrniti naše gibanje in uničiti upokojence do konca.. Do avtanazije!
A bodite brez skrbi! Sem utrujen, sesut do amena.. Ampak ne!! Čeprav sem v pokoju, imam dokaj solidno pokojnino (1180 eur), nimam zdravja, bolezen je v meni, star sem in bi načeloma raje ležal v senci in gledal v zrak, politične kariere si ne delam, ker je ne rabim, vem, da nisem ostal trikrat na pragu smrti na svetu zato, da bi trohnel! BORIL SE BOM, ČEPRAV SE ZDI , DA JE NEMOGOČE PA MOJA VERA VELEVA, DA BOMO USPELI! ČE BOSTE HOTELI, ČE BOSTE SAMI PREPOZNALI NAMEN OBLASTI IN TAKIH POKVARJENCEV, KOT SO OKOLI MENE! Menda vso gonjo vodita Vesna Vuković in Damir Črnčec.. (oba tesna sodelavca Goloba in Sajovica).
OBŽALUJEM DOGODEK AMAPAK HKRATI SPOROČAM, DA SE BOM ZOPERSTAVIL PROTI VSEM IN VSAKEMU, KI NAS TOLIKO LET IN DESETLETIJ MALTRETIRAJO, UNIČUJEJO! NE ZASE, ZA VSE, KI HREPENIJO PO BOLJŠIH ČASIH, KI MORAJO DOŽIVETI ŠA VSAJ EN DAN MIRU, POŠTENEGA PLAČILA IN BREZSKRBNEGA ŽIVLJENA!
ČE PA VAS LUPARIJE MEDIJEV POP TV, 24 UR IN OSTALIH MEDIJEV MAFIJCA ODLAZKA , KI JE TUDI MECEN SAJOVICU IN GOLOBU PREPRIČAJO PA SPOROČITE..
jajajajajaja, 03.06.2023 ob 18:21
Ruparja primerjate z Jankovičem? Slaba primerjava. Poglejte, lahko da je veliko pokradel, ampak je pa tudi veliko naredil za Ljubljano. Ostali pa samo kradejo.
Veliko naredil za Ljubljano. Kakšno nakladanje. Spomenik v Stožicah, to pa ja. Kar oglej si ga, spomin na vse, ki so storili samomor zaradi njegovih rabot. Dela prek trupel, to pa ja. Zato pa plačujemo take položnice, ves ta blišč v centru stane. Aroganten vzvišen, ni za Janšo in evo, domišljal si je, da bo mandatar, pa ne zna šteti. Dost je balkanskega šerifa v LJ. Nekdo se mu upre, in mu redno pošilja davčno ali sanitarno inšpekcijo v firmo. Vemo kako to gre. V Fužinah pa se podgane sprehajajo po peš poteh.
Prebivalce Lj. pobite po vojni ne dovoli pokopati v Ljubljani. To pove vse o njem. Sredi LJ. poslušamo neke srbske trubače.
Veliko je naredil za Ljubljano. Pa kako lahko kdo pri zdravi pameti to napiše. Dela samo zdraho. Tudi jaz lahko naredim veliko za Ljubljano. Zadolžim vas za nekaj desetletij in gradim. To znam jaz in še veliko drugih.
Sam je tako objavil
Ampak ne!! Čeprav sem v pokoju, imam dokaj solidno pokojnino (1180 eur), nimam zdravja, bolezen je v meni, star sem in bi načeloma raje ležal v senci in gledal v zrak, politične kariere si ne delam, ker je ne rabim, vem, da nisem ostal trikrat na pragu smrti na svetu zato, da bi trohnel! BORIL SE BOM, ČEPRAV SE ZDI , DA JE NEMOGOČE PA MOJA VERA VELEVA, DA BOMO USPELI! ČE BOSTE HOTELI, ČE BOSTE SAMI PREPOZNALI NAMEN OBLASTI IN TAKIH POKVARJENCEV, KOT SO OKOLI MENE! Menda vso gonjo …
Sandi Lj, 16.04.2023 ob 17:27
Bil je ze 4 krat (STIRIKRAT) pravnomocno obsojen zaradi KRAJE,KORUPCIJE,itd!!
UKRADEL je celo 40.000 davkoplacevalskega denarja (sam je na sodiscu priznal in za to je dobil 1 leto zapora)!
In takim nekateri sledite???
Res je. Haha. In on se sklicuje na Boga. Pa on je sramota za vero, vernikom v posmeh. Naj se ne spreneveda.
Simon651, 03.06.2023 ob 22:27
TI si kriminalec sandi in kot vsi na levi ruparja poznam osebno in je mozak na mestu tisto da je bil 4krat obsojen ne pomeni da je kriminalec ker vemo kam spada sodstvo
To pravite vsi kriminalci. V SLO še nihče nedolžen ni bil obsojen, obratnih primerov pa je bilo ogromno (krivih neobsojenih, zlasti zaradi nesprejemanje pošte in drugih načinov zavlačevanja postopka, da je potem kazenski pregon zastaral). Kdor reče, da je bil kaksen nedolžen obsojen, je ali res fundamentalno naiven ali pa ne pozna niti osnov slovenskega kazenskega prava. Sicer pa itak vsi pokvarjeni ljudje vztrajajo, da so nedolžni. Pokvarjenci imajo tako temno dušo, da se ne kesajo svojih prestopkov, oni so prepričani, da niso storili nič narobe, ker nimajo vesti.
Lejla12, 03.06.2023 ob 17:23
Je pa en lažnivec Rupar. Je rekel na intervjuju, da še ni upokojenec. Na FB pa piše, ima 1180 € pokojnine.
Menda se je maja letos upokojil. Saj je na enem zadnjih shodov povedal, da je od zdaj naprej tudi on upokojenec. Menda se da tudi pri 63 letih pod določenimi pogoji, ki pa jih ne vidim nikjer napisanih. Tako mi je povedal znanec, ki se bo tudi pri 63 upokojil, pa nima polne delovne dobe. Ali kdo ve kaj več o teh pogojih za upokojitev?
Anonimno240, 04.06.2023 ob 00:11
To pravite vsi kriminalci. V SLO še nihče nedolžen ni bil obsojen, obratnih primerov pa je bilo ogromno (krivih neobsojenih, zlasti zaradi nesprejemanje pošte in drugih načinov zavlačevanja postopka, da je potem kazenski pregon zastaral). Kdor reče, da je bil kaksen nedolžen obsojen, je ali res fundamentalno naiven ali pa ne pozna niti osnov slovenskega kazenskega prava. Sicer pa itak vsi pokvarjeni ljudje vztrajajo, da so nedolžni. Pokvarjenci imajo tako temno dušo, da se ne kesajo svojih prestopkov, oni so prepričani, da niso storili nič narobe, ker nimajo vesti.
No, jaz pa nikakor ne zaupam našim sodnikom, pa sem iz tega foha.
no, dejstvo je da tip grozi tej vladi z fizičnim nasiljem, evo, napadi na novinarje se že dogajajo, pred rtv…, vsi, ki so bilo kako povezani s s(d)s greznico in pacientom so zelo pokvarjeni ljudje.., navsezadnje je bil njihov lider zagrižen komunist…, komunisti pa vemo, da so pokvarjeni, ljudje..
novinarji bi morali hoditi med protestniki in lepo vsakega vprašat…, koliko delavne dobe ima.. ampak kaj čes, ko s(d)s ovce mrtvo hladno lažejo tudi v kamero.., tako kot recimo grims o napadu, pa pacient s opravičili, ko dobi poziv na sodišče, švercaanje orožja, podkupine, utaje davkov itd.. , pač sama črna kriminalna kronika s(d)s greznice…
pacient je to zakuhal…
lahko je bilo kolesarje tepst z robokopi in jih s solzivcem špricat, ko je on bil na aablasti , to so bili mlajši ljudje…
kaj boš pa s temi s(d)s upokojenci, samo da gre kakšen policist med njimi na konju, pa konj recimo prdne vsi ki so blizu dol popadajo od sile vetra in smrada plina…
nikoli ni dobrega konca, ko kriminalci (pacient, rupar.., nista ona dva in po krivem bili v zaporu, zanimivo oba iz s(d)s greznice..) zakurijo strasti v preprostih ljudeh…
Bog čuvaj Slovenijo
pred s(d)s greznico seveda…
Anonimno 9295, 04.06.2023 ob 12:27
Janša in Rupar sta dva največja kriminalca v Sloveniji, sledijo pa Kacin, Hojs…in ostali SDS kriminalci.
To je res. Če pogledamo na splošno, je največ kriminalcev ravno med Stranko Debilov Slovenije.
Janševa fašistična sekta.
Kar pa ne pomeni, da jih drugje ni. Tudi mafijski Jankovič je kriminalec, saj politična opredelitev ne določa kdo je kriminalec.
Anonimno260, 04.06.2023 ob 13:01
Pa očitno vseeno ne poznaš kazenskega procesa, če meniš, da je pri nas nedolžen lahko obsojen. Jih pa veliko krivih ostane nekaznovanih, zaradi visokih dokaznih standardov.
A bejž…ti sojenje spremljaš na ameriških filmih. Namig….primer Novič in primer Kramberger.
Betssy, 04.06.2023 ob 09:37
Menda se je maja letos upokojil. Saj je na enem zadnjih shodov povedal, da je od zdaj naprej tudi on upokojenec. Menda se da tudi pri 63 letih pod določenimi pogoji, ki pa jih ne vidim nikjer napisanih. Tako mi je povedal znanec, ki se bo tudi pri 63 upokojil, pa nima polne delovne dobe. Ali kdo ve kaj več o teh pogojih za upokojitev?
Pri 65.letih se upokojijo samo tisti, ki so redno študirali in do 65.leta nimajo – ali ravno izpolnijo 40.let delovne dobe.Moj bratranec se je zaposlil pri 20.tih, ko je končal srednjo šolo in odbrenkal vojsko…no mogoče je bil potem.star 21…Študiral je ob delu in nabral 40 let delovne dobe…star je bil že malo čez 60 ( ker polna je trenutno 60 let starosti in 40 let delovne dobe) in je lahko odšel.v penzijo.Enako Rupar.
Narvik, 04.06.2023 ob 14:33
Pri 65.letih se upokojijo samo tisti, ki so redno študirali in do 65.leta nimajo – ali ravno izpolnijo 40.let delovne dobe.Moj bratranec se je zaposlil pri 20.tih, ko je končal srednjo šolo in odbrenkal vojsko…no mogoče je bil potem.star 21…Študiral je ob delu in nabral 40 let delovne dobe…star je bil že malo čez 60 ( ker polna je trenutno 60 let starosti in 40 let delovne dobe) in je lahko odšel.v penzijo.Enako Rupar.
P. Rupar je imel marca letos 37 let delovne dobe in mu je manjkalo še dve leti do starostne pokojnine, ker je bil v zaporu (objavljeno 18.3.2023 na e-maribor.si). Predvidevam, da je dobil invalidsko pokojnino, ker je bolan…
Sicer pa se je možno upokojiti tudi z 38 let delovne dobe in pri 63 letih z znižanjem starostne meje zaradi otrok in služenja vojaškega roka.
Simon651, 04.06.2023 ob 15:02
In kar se pa tice napada na novinarje si vidu da je biv ne nisi vidu ker ga ni bilo to so spet leve podlasce zrezirale da bi ruparja popluvali in upokojence prikazali kot nasilne da jih ni sram barabe komunisticne
@Simon: Kuga prauš???