Pavšal za prikolico
Tako kot vsako leto nas je uprava kampa razveselila z novoletno čestitko, ki prinaša tudi nove cene pavšala – s 1540 EUR so podražili na 1850-2000 (zaradi posodobitve kampa, toda zasadili niso niti še ene lopate).
Zanima me koliko kaj plačujete za pavšal, kje oz. če lahko priporočite kakšnem kamp z veliko borovci?
Lp
Mateja
Otok Krk – Punat. Mislim, da je cena podobna – ne vem točno, ker imamo mi že nekaj popusta, ker hodimo dol že 25 let, pa tudi prikolico imamo dol preko zime.
Urejenost kampa brezhibna. Redno čiščeni wc in ostale sanitarije (tuši, previjalne kabince, privat kabince …). Plaže vsak dan pometene in počiščene, obala očiščena redno, urejeni dostopi v morje tako na peščenih plažah kot na betoniranih plažah, zastonj tuši na plažah… Vsako leto pred sezono uredijo vse plaže, drevesa, zelenice, opravijo vsa potrebna popravila … (mi hodimo dol čez celo leto, tako da smo z vsem na tekočem 🙂 ).Skratka brez pripomb glede vsega in res ogromno vlagajo v razvoj kraja, ker takšen Punat kot je sedaj tudi slučajno ni več primerljiv s tistim izpred npr. še 6-7 let. Hodi pa dol ogromno mladih družin in tudi kolonije otrok mariborskega rdečega križa. Je pa to drugače bolj miren kraj, z marino in krasno promenado vse od marine do konca plaž (cca 3 km), tako da je idealno za sprehode. LP
Sem v istem kampu kot ti, seveda z enako novo ceno. Nismo pa letos dobili obrazca za vpis 8 oseb, ki lahko letujejo na pavšal. Lani so nekaterim, ki niso bili na spisku zaračunali dodatnih 5 eurov, nekaterim pa ne. Eni prijatelji (v istem kampu) pa sploh niso oddali spiska in niso nikomur dodatno zaračunavali. Ne vem kako si določajo kriterije, komu bodo zaračunavali. LP Yana