Paypal kartica
Nihče te ni vprašal za mnenje, pa ti bom rekla, da nisi preveč inteligenten, ker pač ne poznaš moje zgodbe zato f… off ce nimaš odgovora na moje vprašanje. Gre za stvar, ki je veliko bolj pomembna kot moj dolg (ki me ne skrbi, ker bo že drug mesec odplacan, jaz pa rabim nekaj dosti prej). Do cesar pa v najbolj skorumpirani drzavi hitro pride. Pojdi zdaj v gostilno in se naprej zapravljaj socialno. Pa najbolj nesposobni in neumni ste najbolj glasni, katastrofa.
Nihče te ni vprašal za mnenje, pa ti bom rekla, da nisi preveč inteligenten, ker pač ne poznaš moje zgodbe zato f… off ce nimaš odgovora na moje vprašanje. Gre za stvar, ki je veliko bolj pomembna kot moj dolg (ki me ne skrbi, ker bo že drug mesec odplacan, jaz pa rabim nekaj dosti prej). Do cesar pa v najbolj skorumpirani drzavi hitro pride. Pojdi zdaj v gostilno in se naprej zapravljaj socialno. Pa najbolj nesposobni in neumni ste najbolj glasni, katastrofa.
[/quote]
NIČ ni bolj pomembno kot neplačan dolg.
Sicer pa, te bo že Sisbon kaznoval…
Spoštovani,
neposredna polnitev Paypal računa s paysafecard kartico, ki jo lahko kupite na Petrolovih bencinskih servisih, ni možna. Lahko pa si odprete račun mypaysafecard na strani paysafecard.com in naročite predplačniško paysafecard Mastercard kartico. To pa lahko potem uporabite tudi za Paypal. Predplačniško paysafecard Mastercard kartico lahko nato polnite s karticami paysafecard, ki jih kupite na Petrolovih bencinskih servisih.
V primeru dodatnih vprašanj se lahko na nas obrnete tudi preko sistema Povej Petrolu.
Anja Dejak
Upravljanje blagovnih skupin – podpora
Petrol d.d., Ljubljana