pazduha
Draga Milena, pevke in igralke ki jih vidiš na televiziji ali v revijah, so predhodno do potankosti obdelane, kar se tiče make-upa in ostalih zadev. Posebno, če na sliki kažejo področje pazduhe, nog, rok…te predele njihovi vizažisti obdelajo z raznimi pudri, ki so posebej narejeni za snemanja in fotografije. Rezultat je seveda svilnato gladka koža brez ene same rdeče pikice. A realnost je precej drugačna. Če boš previdna pri britju in svojih pazduh po britju ne boš mučila z alkoholnimi dezodoranti, bo tudi tvoja koža lepa. Uporabljaj dobro britvico in ne pozabi na peno ali gel za britje.
Jaz se že 10 let brijem z britvico, vsak drugi dan na hitro potegnem, zjutraj, preden grem pod tuš. Od začetka sem uporabljala tudi peno za britje ali pa kar milnico, če mi jo je ravno zmanjkalo. Če me kdaj koža peče, se namažem s fino mastno krema ali baby oljem, pa je. Zdaj pod pazduho tudi pene več ne uporabljam, pa nimam nobenih problemov. žMogoče se je koža navadila, ne vem. Od deodorantov pa imam rexono cotton dry in sem ful zadovoljna, ker regulira potenje. to sicer ni zdravo, ampak, kaj čmo! Vosek pod pazduho? Auč!
To je depiliranje z odstranitvijo korenin.Pride v poštev vosek, ali depiliranje z depilatorjem.
Vse ostalo kot je, britje, kreme, dlako samo odreže, korenina ostane in čez nekaj dni je ježek tu.
Pazduha je zelo delikatna. zato ti svetujem , da ti to opravi kozmetičarka. res pa je, da se jaz pod pazduho, bikini predel in cele noge depiliran z depilatorjen Philips Satinell-ice in je super.