Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka PAZI Hotel Kanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PAZI Hotel Kanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zivjo,

Odlocil sem se, da napisem tole v svarilo vsem, ki se se odlocajo o gostilni.

Za porocno slavje sva si zbrala Hotel Kanu. Zmenila sva se z lastnikom (ceprav se nama je ze na zacetku zdel malo sumljiv in neprijazen) in placala avans 100.000 SIT. Kmalu za tem sva slisal kar nekaj kritik (tudi na tem forumu, da je hrana zanic, neprijazno osebje, neprijazen lastnik in kar naju je tudi zelo motilo, da se sploh ne da poskusiti hrane, ker kuhinje sploh nima redno odprte) in odpovedala (prvo ustno po telefonu in nato se pisno s povratnico).

Moram reci, da je preteklo ze vec kot dva meseca, pa nama lastnik se ni vrnil avansa (poskusala sva tudi z Zavodom za varstvo potrosnikov). Zdaj sva se odlocila in stopila v stik z odvetnikom in mova vlozila predlog za izvrsbo. Upam, da nama bo uspelo. Pravno gledano sva seveda opravicena, do vsakega tolarja, ki sva ga placala.

Opozoriti, da je lastnik izredno neprijazen in vedno skusa uveljavljati svojo voljo (!!!!!!! tudi, ce gre za tvojo poroko in jo sam financiras).

Zdi se mi izredno neposteno in nefer, da nekdo obdrzi denar, ki mu ne pripada (se posebej, ce je bila odjava vec kot 3 mesece pred poroko).

In se za vse tiste, ki so se zmenili v Hotelu Kana, da naj nikar ne placajo vsega naprej (tako sva imela midva – vse naj bi placala 3 dni pred poroko, kar pomeni, da se sploh ne mores pritoziti, ce kaj ni v redu).

Na splosno pa seveda odsvetujem Hotel Kanu.

Se to: nato sva sla v Gostilno Soklic, kjer so nama rezervirali brez problema – nobenega avansa ni bilo potrebno – pa se neprimerno bolj prijazni so bili – in se meniji so obcutno cenejsi (priporocam).

lp,
Grega.

Oj!

Ja, tole se mi zdi pa zelo čudno, da plačaš hrano naprej–halo???? O.k. midva morava plačati naprej rezervacijo za prostor, kjer bo poroka, ampak to mi je še nekako razumljivo. V gostilni pa nama ni treba dati naprej niti tolarja – kar bomo pojedli in popili, to bomo plačali.
No, upam, da bosta denar čim prej dobila….sicer pa, POP TV!!!!!!

Ajs

grega

če si zato, ga lahko skupaj medijsko uničiva

New Report

Close