Pazi zdaj frizerke!
Kaj sem jo to včeraj poslušala na TV? Da bojo imele frizerke nagobčnike gor ali celo (what-the-f*ck!?) vizirje?!
Pa da bo posebno mesto za tošeljne odlagati? Pa da ne bom smela nobenega cajtenga in revije prijeti?!
Pa kako si to predstavljate?! Pri frizerju brez da preberem ta zadnjih par LADY?! Kaj pa vi mislite, zakaj pridem k frizerju? Se sfrizirat in LADY prebrat.
..hja, nori so s temi ukepi. Povsem nepotrebna pretirana preventiva.
Mislim, da bo precej storitvenih dejavnosti ugasnilo oz.zmanjsalo obseg delovanja, ker bo marskkatero stranko tak ‘pobebAvljen’ sterilen proces odvrnil … Krepko premislim, kaj bom pod nujno rabila, ker ves cas razkuzilo uporabljat zagotovo ne prinese nic dobrega, da ne omenjam uporabe ‘nqgobcnika’ …
Naj mi kdo razloži, kajje nagobčnik? Ker maska že ni, vezir že ni … Torej ene nosite pasje nagobčnike, če prav razumem?
Ahhhh, ko sem slišala, da moraš imeti masko gor med friziranjem, me je kar minilo. Ne mislim it h frizerki. Tudi na nohte ne, ampak to sem že v eni drugi objavi povedala, da še nikoli nisem bila ‘na nohtih’
Je pa res škoda, koliko škode bo še naredil ta virus tudi, ko ga ni več (če je sploh kdaj bil).