Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pazite se Ester Ritter

Pazite se Ester Ritter

In zakaj to žensko vlečete iz naftalina in jo obirate tu gor? Če bi bila tule gor prisotna in delala zdrahe, bi razumela, tako pa ne vem, zakaj nabijate o vaših izkušnjah z njo na nekih bednih forumih in blesavih FB straneh – izpred nekaj let??

Če imate dokaze, da vas je nategnila kot zajce, jo prijavite.

Kako pa veš da ni tu, saj je enako norih monkelj več kot normalnih. Samo da najdem cajt, zdaj ko imam toliko imen, se bom jaz lotil pusoglavke, da vidimo če bo mene nategnila. :-)))

šusoglavke, porpavljam 🙂

Kako pa veš da ni tu, saj je enako norih monkelj več kot normalnih. Samo da najdem cajt, zdaj ko imam toliko imen, se bom jaz lotil pusoglavke, da vidimo če bo mene nategnila. :-)))
[/quote]

Kako pa ti veš, da je? Nihče ne piše, da je tu oz. pod katerimi nicki se plazi tu gor….

[/quote]

Kako pa ti veš, da je? Nihče ne piše, da je tu oz. pod katerimi nicki se plazi tu gor….
[/quote]Saj ne trdim da je, le pravim, da je čistih sociopatkinj več na monu kot pa normalnih in je čisto možno, da je tudi ta pod multiniki, če je tako aktivna na družbenih omrežjih ali da si to celo ti. 🙂

[/quote]Saj ne trdim da je, le pravim, da je čistih sociopatkinj več na monu kot pa normalnih in je čisto možno, da je tudi ta pod multiniki, če je tako aktivna na družbenih omrežjih ali da si to celo ti. 🙂
[/quote]

Jaz? 🙂 OMG, hvala za tole obtožbo!

Saj ne trdim da je, le pravim, da je čistih sociopatkinj več na monu kot pa normalnih in je čisto možno, da je tudi ta pod multiniki, če je tako aktivna na družbenih omrežjih ali da si to celo ti. 🙂
[/quote]

Jaz? 🙂 OMG, hvala za tole obtožbo!
[/quote]To ni obtožba, ampak le tisti pomislek, nič ni izključeno in nikoli se ne ve. 🙂 Obtožba bi bila, če bi trdil, da si ti. 🙂

[/quote]

Imam občutek, da se zapleta !!

Med bosanci je zelo priljubljena saj za seks ničesar ne računa. Je pralnica jajc.

[/quote]

Imam občutek, da se zapleta !!
[/quote]
Ti nimaš občutkov, ti zgolj noriš na forumu, če je kak vzrok za to ali pa ni. 🙂

Draga Ester! Nič ni treba več napisati, so drugi že dovolj… Žalostno, da se ne zavedate, da za vsako rit palica raste in da ima vsaka akcija svojo reakcijo in je treba prej ali slej račune poravnati. Lahko se še tako skrivate, vendar ste naleteli na osebo, ki točno ve kje živite in sem ta podatek, pripravljen deliti tudi z drugimi, tako da v naslednjih tednih oz. mesecih lahko pričakujete kar nekaj obiskov, ki za vas najbrž ne bodo prijetni. Ne bodo pomagale niti kamere, niti psi, še manj pa agresiven partner Stane oz sin, niti vaše prostaško obnašanje. Vse se plača vse se vrača….prej ali slej.

New Report

Close