Najdi forum

Splash Forum Politični čvek pazite se jelinčiča…

pazite se jelinčiča…

…ker če pride v 2.krog s peterletom, se bo zgodila ista zgodba kot v franciji le pen kontra chirac.

---------- le vent nous portera...

komaj čakam ^^

Zgodilo se bo naslednje … Jelinčič si je med kampanjo naredil dovolj dobro reklamo, da bo naslednje leto njegova stranka znova prišla v parlament. Kar je tudi prav. V drugemu krogu volitev pa bo Peterletu stal nasproti … Gaspari ali Turk. Takrat pa bo vse odvisno od tega, kako zelo je leva stran sita desničarskega enoumja, ki smo mu priča, Bakuk bi rekel, na Slovenskem. Jaz bi rekla v Sloveniji. Desna stran je tradicionalno disciplinirana kar se tiče volitev, pa tudi škofje jo obvestijo o tem, da gre pravzaprav za katoliško dolžnost, da voliš in kajpak voliš pravega. Leva stran pa … Odvisno od vremena. Mogoče bo tokrat odvisno tudi od tega, da ima vsega počasi že zadosti.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Tudi mene tale podpora Jelinčiču že malo skrbi. Vse že šlo že krepko prek zgolj ‘priti v parlament’ in tudi jaz ne dam roke v ogenj, da ne bo on v drugem krogu. Ali pa zelo blizu. Volivci imajo zelo kratek spomin.

Boljš Jeličič, kot Peterle…

kaj smo slovenci en cuden narod…Ves cas jamramo,volimo pa same mevze..Take,ki se ne znajo postaviti zase,kaj sele za nas,njihove tlacane..Potem izvolimo pa take,ki imajo lepe,modre oci(Kucan),pa take hudo verne..A ni ze cas,da volimo koga,ki zna tudi povedat tisto,kar misli,pa ceprav brez dlake na jeziku???Jaz sem cisto za Jelincica,bo vsaj kaj za slovence naredil..Dajmo,Jelincic!!!

Pravzaprav rabimo takega predsednika kot je Jelinčič. Slovenija rabi spremembe in Jelinčič je pravi za to.
Pri Peterletu me moti njegova mlačnost in predvsem to, da nima svojega mnenja. Takega predsednika ne rabimo.

lp

Jelinčič nima dlake na jeziku; pove, kar misli in ne zavija nič v vato. Drugi pa samo nekaj meljejo, da se nebi komu zasrali.Od vseh mi je še najbolj anti Peterle.

Samo en medklic…
poročena sem z Bošnjakom, ki mu je Jelinčič totalno všeč!
Zdej pa grunti…

Izbiro imamo pa res smotano, a ne?
Ampak Jelinčič je kriminalec. A bomo imeli tudi predsednika kriminalca?

Res je, da Jelincic nima dlake na jeziku, AMPAK je ta zato s svojimi izjavami marsikdaj nekulturen, primitiven, na totalno nizkem nivoju, pod vsako kritiko. Jaz si ze ne bi zelela takega predsednika. Bi me bilo sram, ko bi sel v tujino. Doma smo ga pac ze vsi vajeni (in se mu nasmejemo in nekako popestri naso politicno sceno).
Moje mnenje je vseeno, da moras imeti na nekem takem polozaju tudi nek dolocen kulturen nivo obnasanja. Tega zal Jelincic ne premore. Da ne govorim o njegovi zeni. Kot ena “limonca”…

m

Ti povem nekaj zelo zanimivega.

VSI SO KRIMINALCI!

Da o Janšeju ne govorimo.

Rabimo Jelinčiča, ker bo vsaj kaj nardil.. drugi vsi mumlajo.
Prav upam, da se bodo vsi zganli in se spravili volit!!!

Rabimo spremembe…če ne pa upor tako kot v Van deta filmu 🙂 (malo heca) – ampak tako ne gre več naprej.
Včeraj sem gledala tednik, spat nisem mogla ponoči.. Užas.
Ljudje si spet kupujejo samo 1 hrenovko in žemljico za kosilo… Inflacija se spet viša,ljudje vedno bolj brez denarja, srednjega sloja skoraj več ni….

Nekas se mora zgodit.

V tujini ga spostujejo.

Nič bat, je rekel Janša. Še nekaj časa se lahko prehranjujemo iz smetnjakov.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Naj bo pa v tujini predsednik.

Nič bat, je rekel Janša. Še nekaj časa se lahko prehranjujemo iz smetnjakov.[/quote]

Potem pa naj one žere iz smetnjakov.

p.s. Jeličiča spoštujejo v drugih državah… potem se tam že drugače obnaša kot tukaj. Nevem no…

Nič bat, je rekel Janša. Še nekaj časa se lahko prehranjujemo iz smetnjakov.[/quote]

Potem pa naj one žere iz smetnjakov.

p.s. Jeličiča spoštujejo v drugih državah… potem se tam že drugače obnaša kot tukaj. Nevem no…[/quote]

Mene zanima izključno mnenje ljudi v Sloveniji. Večkrat sem volila Jelinčiča, zgolj zaradi stvari, ki jih pove in ki jih vsi zamolčijo.

Ne maram, da mi od zunaj kdo govori, koga naj volim. Kot je Peterle sem na davkoplačevalski denar vlačil neke evropske komisarke in politike, da so nam govorili, kako čudovit možakar je.

Meni je še najboljši Gaspari…. Peterle totalno neodločen tip in s tem totalno neprimeren za predsednika, saj na tej funkciji mora tudi biti nekdo, ki se zna odločati….. Turk me je pa včeraj razočaral.

Jap, Jelinčič zna povedati to, kar ljudje želijo slišati, predvsem apelira na nižji sloj…. Nikakor pa Jelinčič ni primeren za predsednika. Je pa prav, da je tudi te vrste stranka v našem političnem prostoru. Najbolj všeč mi je njihova poslana Barbara Žgajner Tavš. Morda bi ona bila bolj primerna za predsednico iz SNS krogov.

lp,

N.

Točno tako – Jelinčič je slovenski Le Pen, Haider, Đapić, itd. On se ne sme dokopati do vzvodov moči (a ni predsednik vrhovni poveljnik vojske ?). Žalostno je, da ljudje ne spregledajo skozi njegovo retoriko. No, počakajmo na nedeljo.

ja,vsi so barabe..pa vsi zavijajo besede v celofan,edino jelincic kaj pove naglas..Sicer pa-ce bi bil on predsednik,mislim,da bi malo drugace reagiral ob takih tragicnih dogodkih,kot je global..Po moje bi javno lincal to barabo,ki se zdaj prosto sprehaja po ne vem kje-bosni,srbiji???vsi kandidati se drzijo strogo zakonov,vcasih je to en dr..Jaz bi tudi ozigosala pedofile,kot on-da so javno razpoznavni in ozigosani do konca svojega zivljenja..Treba je voliti nekoga ,ki ima oster odnos do kriminala in sranja,ki se dogaja po sloveniji..Sicer pa-koliko nas je sploh se slovencev???Bolj malo in treba je ukrepati malo proti barabam ,ki so se poslovenili v nasi domovini..Drugi kandidati so itak neodlocni in bojeci za kakrsnakoli dejanja..A smo slovenci res take reve,da volimo reve??Seveda,pa najbrz je dovolj,da vsi molimo po cerkvah in damo zadnje evrcke za gospode zupnike,da nam bo v posmrtnem zivljenju lepse..Kaj pa zdaj-ZDAJ SMO ZIVI in zdaj rabimo koga,ki naj nas zastopa kot pogumen narod!!Zato-volim JELINCICa tudi jaz!!

Jelinčič je doberin volil bom njega,pove kar misli in ne ovinkari kot Peterle.

Če pa že, je pa od Pečeta 🙂

Tisti, ki boste volili Jelinčiča samo zato, ker ne marate Peterleta, boste paradoksalno prispevali k izvolitvi Peterleta v drugem krogu, če bo Jelinčič njegov protikandidat. Tako da dobro razmislite o svojem Nepeterletu.

Če pa že, je pa od Pečeta :)[/quote]

:)))

New Report

Close