[PCR testi] preprosto ne morejo diagnosticirati nobene bolezni
Temu, kar pišeš, rečemo argumentum ad hominem.
Kaj na vsebino (argumentum ad oculus) nimaš pripomb?
[/quote]
Seveda imam pripombo. Vsa vsebina je neumna. Kaj naj zdaj komentiram zakaj? Bilo bi res veliko bolje, če bi bil korona forum o koroni ne pa o vseh mogočih neumnostih, ki si jih spomninen s preveč časa. Zdaj je za take stvari podform teorije zarot. Pa non stop pišete eno in isto. To ni znak razmišljanja. Napredka nobenega. Folk zabetoniran v lastnem egotu, ki piše non stop isto, prepričan v svoj prav, ne pušča odprtih možnosti da se moti. Noben od nas ni vseved. Zato ker je izumitelj pcr tako rekel, zato drži? Vmes je minilo nekaj let, tehnika je napredovala. Njegovo znanje so uporabili drugje in deluje. Eni pa bazirate vse skupaj na mnenju enega človeka, zanemarite pa raziskave tisočih, ki so dokazale nekaj novega. To ni pokazatelj razmišljanja. Kje je vaša rast, napredek? Ni je. Ostajate na eni in isti točki.
Pa “mafija ne išče virusa ampak duhovni gen”. Kaj? Sicer to je spet neki novga. Zdj išče že duhovni gen. Pa mi vsi smo lutke s katerimi upravljajo vesoljci. In to teorijo ti lahko potrfim z nešteto dokazi. Tudi covid so med nas vrgli vesoljci in se igrajo z nami. Vse se da logično razložit. Naredim en lep YT filmček, pa začnem delit po FBju in že čez en mesec bo to nova “resnica”. Rajš takoj napišem, da si butast, pa da nehite že s takimi neumnostmi.
Seveda imam pripombo. Vsa vsebina je neumna. Kaj naj zdaj komentiram zakaj? Bilo bi res veliko bolje, če bi bil korona forum o koroni ne pa o vseh mogočih neumnostih, ki si jih spomninen s preveč časa. Zdaj je za take stvari podform teorije zarot. Pa non stop pišete eno in isto. To ni znak razmišljanja. Napredka nobenega. Folk zabetoniran v lastnem egotu, ki piše non stop isto, prepričan v svoj prav, ne pušča odprtih možnosti da se moti. Noben od nas ni vseved. Zato ker je izumitelj pcr tako rekel, zato drži? Vmes je minilo nekaj let, tehnika je napredovala. Njegovo znanje so uporabili drugje in deluje. Eni pa bazirate vse skupaj na mnenju enega človeka, zanemarite pa raziskave tisočih, ki so dokazale nekaj novega. To ni pokazatelj razmišljanja. Kje je vaša rast, napredek? Ni je. Ostajate na eni in isti točki.
Pa “mafija ne išče virusa ampak duhovni gen”. Kaj? Sicer to je spet neki novga. Zdj išče že duhovni gen. Pa mi vsi smo lutke s katerimi upravljajo vesoljci. In to teorijo ti lahko potrfim z nešteto dokazi. Tudi covid so med nas vrgli vesoljci in se igrajo z nami. Vse se da logično razložit. Naredim en lep YT filmček, pa začnem delit po FBju in že čez en mesec bo to nova “resnica”. Rajš takoj napišem, da si butast, pa da nehite že s takimi neumnostmi.
[/quote]
vmes ni nekaj let….umrl je tik pred korono- pravzaprav so ga umorili!
a veš kdo?
[/quote]
Najdi eno samo objavo v kakšni medicinski strokovni reviji o raziskavi, kako lahko PCR test odkrije virus in kako je uporaben za diagnostiko nalezljivih bolezni. Pa veliko uspeha!
Na tisti zmazek od WHO priporočil ne dam nič, ker po mojih izkušnjah nobeni mafiji ni za verjet.
Najdi eno samo objavo v kakšni medicinski strokovni reviji o raziskavi, kako lahko PCR test odkrije virus in kako je uporaben za diagnostiko nalezljivih bolezni. Pa veliko uspeha!
Na tisti zmazek od WHO priporočil ne dam nič, ker po mojih izkušnjah nobeni mafiji ni za verjet.
[/quote]
https://scholar.google.si/scholar?q=pcr+in+detection+of+pathogens&hl=sl&as_sdt=0&as_vis=1&oi=scholart
vmes ni nekaj let….umrl je tik pred korono- pravzaprav so ga umorili!
a veš kdo?
[/quote]
To ti je ludi povedal? Naj ugibam. Umorila ga je farmacevtska mafija? 😀 A sem zadel?
Eni zelo radi lepijo hrvaške članke. No enega sem ti izbrskal:
https://faktograf.hr/2020/11/06/izumitelj-pcr-a-nije-tvrdio-da-test-ne-moze-detektirati-zarazu/
Daj malo razišči, pa poišči originalno izjavo itd… A kar vse verjameš na besedo? Celo napisal je avtobiografijo. Pa jo preberi ane. Malo uporabi možgane, preberi kaj resnega in potem naredi analizo. Če se ti da seveda. Pcr test je bil patentiran 1986. Ta njegova domnevna izjava je iz 1997. Vmes se je zgodil napredek. A veš koliko časa je minilo od takrat? 14 let! Pa vse preberi, argumente ene in druge strani in raziskave.
Pa še nekdo je zgoraj nalepil linke do cpr raziskav. Samo ne, nekdo napiše, da je eden kao izjavil to in to in potem to ponavljate v nedogled, kljub temu, da smo vmes napredovali v znanosti na vseh področjih. Ne da se mi kle prepričevat nobenga niti ne mislim. Preberte si sami. Pa vse. Ne samo tistega, kar potrjuje vaše teorije. To potem ni nič. Vseeno če potem ne preberete nič.
seveda ni mogel reči, da so neprimerni za diagnozo COVID, ampak za korona viruse itd….saj si covida takrat še niso izmislili, pravzaprav so si ga že izmislili, ampak on še tega ni vedel. Povedal je da ni primeren za diagnostiko, da bi z njim diagnosticirali korona viruse (ni samo SARS-COV-2 korona virus). sicer pa si tole poglej 3 minute
https://www.youtube.com/watch?v=iWOJKuSKw5c&feature=youtu.be
[/quote]
Joj no. Saj tu gor je en prilepil video o čem izumitelj pcr testov govori. A ne razumete angleško? Pejte še enkrat v osnovno šolo. Mi smo imeli angleščino 4 leta, pa še 4 v srednji šoli. Da ne bo spet kdo kaj pisal, kaj je on kao izjavil. A potrebujete še dobeseden prevod v angleščino?
To ti je ludi povedal? Naj ugibam. Umorila ga je farmacevtska mafija? 😀 A sem zadel?
Eni zelo radi lepijo hrvaške članke. No enega sem ti izbrskal:
https://faktograf.hr/2020/11/06/izumitelj-pcr-a-nije-tvrdio-da-test-ne-moze-detektirati-zarazu/
Daj malo razišči, pa poišči originalno izjavo itd… A kar vse verjameš na besedo? Celo napisal je avtobiografijo. Pa jo preberi ane. Malo uporabi možgane, preberi kaj resnega in potem naredi analizo. Če se ti da seveda. Pcr test je bil patentiran 1986. Ta njegova domnevna izjava je iz 1997. Vmes se je zgodil napredek. A veš koliko časa je minilo od takrat? 14 let! Pa vse preberi, argumente ene in druge strani in raziskave.
Pa še nekdo je zgoraj nalepil linke do cpr raziskav. Samo ne, nekdo napiše, da je eden kao izjavil to in to in potem to ponavljate v nedogled, kljub temu, da smo vmes napredovali v znanosti na vseh področjih. Ne da se mi kle prepričevat nobenga niti ne mislim. Preberte si sami. Pa vse. Ne samo tistega, kar potrjuje vaše teorije. To potem ni nič. Vseeno če potem ne preberete nič.
[/quote]
spet lažeš da se kar kadi, ta izjava je bila posneta leta 2019 malo pred izbruhom tega natega in ja- ubili so ga samo zato, da tej mafiji ne bi delal sranja zaradi testov, ki jih je on izumil, bendar ne za diagnostiko, samo kot forenzičen pripomoček pri iskanju
Še enkrat vsem iddiotom tipa Ludi (ali pa je itak Ludi tudi pod multinicki):
NIHČE NE UPORABLJA PCR TESTOV ZA DIAGNOSTICIRANJE BOLEZNI!!! Odgovori Ihana kolegom zdravnikom, ki tudi kar mešajo vse po spisku.
S tem testom ne moremo zanesljivo dokazati, da je nekdo okužen s kovidom![/b]
Kdo pa to trdi?! Pozitiven test zanesljivo dokazuje prisotnost delčka SARS-CoV- 2 v brisu. Iz tega pa lahko s poznavanjem poteka okužbe in bolezni ter s poznavanjem anamneze in klinične slike sklepamo marsikaj, kar brez testa ne bi mogli.
Zakaj potem uporabljamo ta test in na njegovi osnovi označimo ljudi za okužene in jih s tem zapremo v karanteno? Brez klinične slike? Ali je to evidence based? Je to znanstvena metoda? Samo na osnovi PCR testa postaviti klinično diagnozo?
Pa kje ste izvedeli ali prebrali, da kdo na osnovi PCR postavlja klinično diagnozo? Nikakor se mi ne zdi prav, da kar iz rokava kolege infektologe obtožujete tako velike strokovne malomarnosti – kajti vaše trditve pomenijo prav to. Kdo od infektologov pa postavlja klinično diagnozo samo na osnovi PCR? Jaz ga ne poznam. Ali to velja za vašo bolnišnico oz. oddelek (prva oseba množine?) Ste o tem obvestili direktorja – če je res, ste ga v dobro pacientov dolžni obvestiti!
Karantena pa je epidemiološki ukrep, in ti vedno tehtajo verjetnost kužnosti glede na njeno
nevarnost v določenih epidemioloških okoliščinah. Zato enkratni negativni PCR v določenih
epidemioloških okoliščinah lahko pomeni dovoljenje za prehod državne meje brez karantene (čeprav bo med prišleki nekaj kužnih), drugače pa se bomo do tega obnašali, ko gre za zdravstvene delavce na rizičnih bolnišničnih oddelkih – kjer bi bile posledice »spregledanih« pozitivnih povsem drugačne.
Pa še glede Ludijeve neresnce, ki jo kar naprej ponavlja, kako niso izolirali virusa pri pacientih, daj si poglej študije, ne pa kar ponavljat kot papiga…
Smo izolirali SARS- CoV-2 virus pri pozitivnih pacientih?
Seveda! Mnogokrat. Poglejte v PubMed pod Avšič T ali Rupnik M. Našli boste ne le izoliranih
ampak tudi sekvencirane »slovenske« viruse.
Ludi, kaj imaš od tega, da vedno znova ponavljaš vedno iste neresnice. Seveda PCR testi niso za to, da se z njimi postavljajo diagnoze in ugotavlja klinična slika! Pa saj nihče tega ne dela! To, da ugotovijo prisotnost sars cov-2 v brisu pomeni samo, da je tak človek lahko potencialno nevaren, ker lahko okuži druge ljudi, to in samo to. V karanteni ni zato, ker je PCR test ugotovil, da je bolan, okužen itd. ampak samo zato, ker obstaja določena nevarnost, da okuži druge. Kaj tukaj ni jasno, no???
spet lažeš da se kar kadi, ta izjava je bila posneta leta 2019 malo pred izbruhom tega natega in ja- ubili so ga samo zato, da tej mafiji ne bi delal sranja zaradi testov, ki jih je on izumil, bendar ne za diagnostiko, samo kot forenzičen pripomoček pri iskanju
[/quote]
Neumen/a si in ne znaš angleško. Neumen/a zato, ker če bi prebral/a hrvaški članek, notri to piše. Angleško pa ne znaš, ker v posnetku ni tega, kar trdiš. Daj nauči se angleško, pa še enkrat poslušaj ali pa preberi prevod, ki vam ga je zgoraj nekdo napisal ali pa prevod v hrvaščini v članku, ki sem ga nalepil. Matr ste zabiti. Res. To o mafiji pa sploh ne bom komentiral. A si govoril/a z njegovo družino?