Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pearsing

pearsing

Hojla!

Zanima me ali ima katera izkušnje glede pearsinga v nosu pri 14 letni punci. Veste morda tudi za koga, ki to dela (Ptuj – Maribor), seveda vredu. Klicali smo na Ptuj in pravijo, da je v nosu zelo problematično glede vnetja in podobno.

Hvala.
LP
Vanja

Kolikr vem, delajo v Mb, tukaj na Betnavi; tako sem slišala…samo ne vem točno kje…Žal!

Jaz sem imela uhan v nosu ko sem bila…….mislim da 16 let….ampak ga totalno odsvetujem….jaz vsaj imam slabo izkušnjo….sem imela težave z vnetji, poleg tega je blazen problem pri prehladu pa še v nos mi je zlezel uhan večkrat, pa ni bil mali uhanček…..
Tako da ne vem…..eni ga bolje prenašajo, drugi slabše….
Je pa dobri pearser v Mb v Novi vasi………Uroš mu je ime se mi zdi….če želiš najdem tel. in jo sporočim….za Ptuj pa ne poznam…..

Absolutno svetujem Jolando iz Mb (041 512-399)! Ima prostore v fitnesu Forma na Pobrezju in res obvlada, prav tako pa dobis tudi uro pridige kako negovati, kaj vse se lahko zgodi. itd.! Sama imam precej pearcingov po telesu in se nikoli nisem imela problemov…prav tako pa vsi ostali, ki jih k njej posljem:) Glede pearcinga v nosu pa zna biti nadlezno, ko si prehlajen…sem ga imela, pa po letu dni ven vrgla.

Povedati se moram, da se izogibajte kozmeticnim salonom, ker tiste zenske pojma nimajo kaj delajo!!! Aja, pa ne se ustrasiti Jolande…ima pac malce vec pearcingov:) Le komu zaupati, ce ne cloveku, ki ima sam polno uhanckov?!

Pozabila sem se povedati, da Jolanda 14-letni punci ne bo naredila brez privolitev starsev! Torej ce ste vi njena mama, je najbolje da greste zraven!

New Report

Close