Splash › Forum › Recepti.Over.Net › Prehrana in kulinarika › pečena govedina pečena govedina anonimni uporabnik 21.07.2005 ob 06:58 zadnji odgovor 26.07.2005 ob 13:23Na žaru še nisem nikoli pekla govedine. Kakšen dober recept, lahko tudi kakšna bolj eksotična varianta! Hvala! Prijavi Citiraj Odgovori kroki 21.07.2005 ob 07:34 zadnji odgovor 26.07.2005 ob 13:23Kakšne dobre goveje zrezke, lahko namočiš v pivo za čez noč, malce dodaš popra, pa bazilke……. Prijavi Citiraj Odgovori anonimni uporabnik 21.07.2005 ob 11:17 zadnji odgovor 26.07.2005 ob 13:23v nekaksno “kvaso” jih daj…bodo dobri! razen stegna-to je suho,pusto…lp petra Prijavi Citiraj Odgovori Babi 21.07.2005 ob 12:53 zadnji odgovor 26.07.2005 ob 13:23Nisem vesca tega, a dobra fiorentinska goveja zarebernica, ki jo specejo na zaru – taka veliiika in debela- se namaka v marinadi cel teden.Sem se enkrat mucila z njo …in podplat V Toscani pa socno, mehko…za prste obliznit:))) Lp Prijavi Citiraj Odgovori anonimni uporabnik 21.07.2005 ob 14:39 zadnji odgovor 26.07.2005 ob 13:23Govejo ribico ali brzolo zacini(vegeta,cesn,cebula,narezana sveza paprika,poper in se kaj po svojem okusu) in zalij z radensko,tako da prekriva meso.Pusti v marinadi pol dneva,najboljse cez noc.Mehko in socno,mmmm,njami. lp Prijavi Citiraj Odgovori anonimni uporabnik 26.07.2005 ob 10:30 zadnji odgovor 26.07.2005 ob 13:23Enkrat probala pa mi ni uspelo. Še podplati so mehkejši. Prijavi Citiraj Odgovori Nelly 26.07.2005 ob 13:23 zadnji odgovor 26.07.2005 ob 13:23Trdi goveji zrezki se omehčajo, če jih med peko polivaš z radensko.Lp! Prijavi Citiraj Odgovori Vroče ta hipstoritev omogoča Objavi