Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika pečena govedina

pečena govedina

Na žaru še nisem nikoli pekla govedine. Kakšen dober recept, lahko tudi kakšna bolj eksotična varianta! Hvala!

Kakšne dobre goveje zrezke, lahko namočiš v pivo za čez noč, malce dodaš popra, pa bazilke…….

v nekaksno “kvaso” jih daj…bodo dobri! razen stegna-to je suho,pusto…lp petra

Nisem vesca tega, a dobra fiorentinska goveja zarebernica, ki jo specejo na zaru – taka veliiika in debela- se namaka v marinadi cel teden.

Sem se enkrat mucila z njo …in podplat 🙁
V Toscani pa socno, mehko…za prste obliznit:))) Lp

Govejo ribico ali brzolo zacini(vegeta,cesn,cebula,narezana sveza paprika,poper in se kaj po svojem okusu) in zalij z radensko,tako da prekriva meso.Pusti v marinadi pol dneva,najboljse cez noc.Mehko in socno,mmmm,njami.

lp

Enkrat probala pa mi ni uspelo. Še podplati so mehkejši.

Trdi goveji zrezki se omehčajo, če jih med peko polivaš z radensko.

Lp!

New Report

Close