Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PEČENA KRAČA

PEČENA KRAČA

Danes sem kupila že pečeno, hrustljavo zapečeno, sočno svinjsko kračo.

Doma jo ne bi nikoli tako okusno spekla, da ne računam čas, delo, čiščenje pečice…… Pa še poceni je. Za orenk kračo sem dala 7 €. Ker pa je no moremo pojest naenkrat, vas sprašujem:

– mora biti do jutri nujno v hladilniku ali jo lahko kako drugače shranim?

Ker če jo dam v hladilnik, jo moram jutri segrevat v mikrovalovki. Tega pa ne maramo…..pa ne zato, ker naj ne bi bilo zdravo, temveč zato, ker se res spremeni okus.

Hvala in LP!

Mmmmm sline se mi cedijo.

Sicer, če jo bote jutri pojedel , jo lahko v alu foljo zaviješ pa spraviš v pečico . Jutri pa sam pečico prižgeš in jo segreješ kar v folji. Uspeh zagotovljen. Mokrovalovka ni najboljša rešitev.

kje je bil opravljen nakup

Najprej hvala ‘samski 123’.

‘j edu’ – kupila sem jo v našem “najboljšem sosedu’, kjer pečejo piščance in rebrca že nekaj časa.. Rebrca, več kot polovico so same kosti, so neverjetno drage.
Zdaj so razširili ponudbo še na na piščanjčja bedrca in prsa (solidna cena) in kračeee.

Meni res ogromno pomeni ta ponudba. Sem lahko več časa zunaj, v naravi, plavam, kolesarim in doma
potem narežem samo kakšen paradižnik, papriko ali zeleno solato….. Ful malo pomivanja, vse čisto, nobenega vonja……

Bom kuhala pozimi, ha ha. Ali pa kadar je slabo vreme. Vsem mirno noč, brez morečih sanj in da se zbudite spočiti, veseli……….. LP

New Report

Close