pečena svinjska krača
menda, 21.08.2024 ob 12:49
Porabim za ričet, joto, pasulj ipd.
V zelenjavne enolončnice, kot je pred mano napisala eth, pa mesa ne dajem, ker potem to ni več zelenjavna enolončnica, a ne?
Točno sem vedel, da ne boste zdržale, brez da se vtaknete v to Če je not 95% zelenjave, je zame zelenjavna enolončnica. Mesna je recimo golaž.
eth, 21.08.2024 ob 12:52
Točno sem vedel, da ne boste zdržale, brez da se vtaknete v to Če je not 95% zelenjave, je zame zelenjavna enolončnica. Mesna je recimo golaž.
Ja, pa goveja juha postane zelenjavna, ko ven meso in kosti pobereš in pustiš not samo korenje, peteršilj in kolerabo.
menda, 21.08.2024 ob 13:24
Ja, pa goveja juha postane zelenjavna, ko ven meso in kosti pobereš in pustiš not samo korenje, peteršilj in kolerabo.
Razen tebe so vsi razumel. Eni ste pa pač pojedl vso pamet sveta, zraven ste pa tumpasti in zajedljivi, da bolj ne bi mogl bit. Srečno.
menda, 21.08.2024 ob 16:18
Ja, če je pa samo pečena in ne prekajena, potem pa se jo porabi namesto korenja.
OK, česa ti ne razumeš, da brezveze ritaš kot živčna oslica po temi? Pečena krača ni prekajena krača.
Ženski je ostala pečena krača, sprašuje, kako jo porabiti. In ja, lahko jo doda v zelenjavno enolončnico. In potem nastane mesno-zelenjavna enolončnica, si moreš misliti?