Pečeni jajc
Ne maram zakrknjenega jajca in ne maram pečenega belega čez rumenjak.
Se pravi nobena ne zna spečt jajca na tak način?
Temu na sliki se vidi da je sluzast po vrhu in okoli rumenjaka
[img]https://cdn.vitapur.net/media/news/cache/868×650/8a02aedcaf38ad3a98187ab0a1dede95/08_Jajca_na_OKo_Ponevpalacinkar-_blog_-_jajce_na_oko-recepti_Rosmarino_-_Vitapur_2018.png[/img]
Ne vem kvamas ti v glav kak naj bi bil jajc
Vem pa
Da al ga pokrij al pa ponev nagibi al pa z zlico zalivi. Mal vec olja moras dat .
Ce pa mislis da bo rumenjak pecen brez da mal pomagas ,bo pa tak ko je na tej sliki
Zame je to kao pecen ampak ni.
Se vid da ni.
Lahk pa das velik olja. Na vroc ole jajo,da se zacne beljak mehurit in peces dokler mislis da je pecen
Takle nared
Zelo svez jajc moras met
Na vec olja vrocega ubijes jajc
Ker je svez ostane na mestu in ker je olje vroce se zacne beljak mehurit do samga rumenjaka, cist tam zraven se beljak napihne in zravn vrocina pece rumenjak.
Evo poskus. Sam jajc mora bit svez. Tak da ko ga ubijes v ponev da je skrcen