Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pečica: lahkočistilni emajl, piroliza

pečica: lahkočistilni emajl, piroliza

Tudi jaz se odločam za novo pečico. Ima katera priloizo-a je vredu. Kaj pa lahkočistilni emajl-a se res lahkočistilni, ali se matrate.

piroliza je zakon! Je ne dam iz kuhinje za noben denar

kako pa deluje

kaj pa vem kako. Nastaviš gumb na pirolizo, se mi zdi, da pečico segreje na 500 stopinj, pustiš kakšno urico (imaš 3 stopnje pirolize – kako dolgo želiš), odpreš pečico in ta je čista – samo še pepel pobrišeš.

Se opravičujem ampak želim zvedeti kaj je piroliza. Tudi jaz namreč kupujem pečico.

Piroliza je zelo OK, nič drgnjena pečice. Računala sem tudi porabo elektrike na ta račun in ne pride več, kot bi dala za čistila in moj čas. V prejšnjem stanovanju smo sicer imeli lahkočistilni emajl, saj je vredu za čiščenje, ampak vseeno ni čist enostavno. Pri pirolizi pa ti vse packe zažge in enostavno samo obrišeš ostanke pepela. Kot mini krematorij za umazanijo.

Pozdravljene!

Tudi jaz imam od lani septembra novo kuhinjo in s tem seveda pečico s pirolizo.

Nič več ni mučnega drgnjenja z raznimi sredstvi,kot je bilo do takrat.

Hvala bogu,da je mož trgovec(prodaja te aparate in me je prepričal v to),da ima možnost spoznavati se z novitetami.
Tehnologija se razvija tudi v tej smeri!

lep sončen pozdrav,mamiMaja

Čisto po domače. Piroliza je sežig svinjarije pri zelo visokih temperaturah. Ostane samo črn prah- saje.

New Report

Close